17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И срещу кой ще се бият гърците? Заради нашия Миг ли харачат толкова пари? Готвят се за защита от другарчетата им от НАТО Турция! А ние чакаме невидимите Ф 16 които явно няма и да дочакаме!

Само ви, россияните ли, трябва да сте въоръжени добре? Казват ли ви колко войни разпалихте само през 21 век? И то все срещу съседите ви.

Бай Дън и неговата камила завличат сатанинската си държава в ада, освен ако тръмпистете не я отвоюват за трудовия народ на САЩ след 4 години...

ИЗРАЕЛ,Гърция,Кипър ще разработят ГАЗовите си находища ''Левиатан'' и ''Тамар'' чиито полета навлизат в акватория на трите държави Добития ГАЗ ще се транспортира с гръцките танкери до порт АЛЕСАНДРОПОЛИС(край Александрополис има САШ военна база която ще охрянява входа на ГАЗопровода) от там по газопреносната мрежа мошета и маляки ЩЕ продават за ЕВРА ГАЗ на бедните българи и нагоре по верихгата на газопровода .Тоес БГстрана вместо да бъде нетен ДОНОР на Москва автоматично ЩЕ стане донор на Тел Авив Атина и Никозия така с БГ пари гърците ще си купуват оръжия и ще хрянят пенсионерите с по 3000 Е месечно

ни насадиха поредица от анти-комунистически правителства, които: 1. През първата половина на 2012 г. денонсираха СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ Българо-Руско-Гръцки договор за построяване на нефтопровода Бургас-Александрополис. Главни антибългари в антинародното ни Народно събрание тогава бяха ГЕРБ (ГРОБ за България), "синята" коалиция, ДПС. Партия Атака се направи на разсеяна и не влезе в пленарна зала за гласуването, и на двете заседания на парламента... (Сега Сидеров се гърчи като червей с 0.5% избиратели...) Единствено БСП гласува срещу денонсирането на стратегическия за България нефтопровод по продължението на българо-турската граница (като защитен вал под охраната на България, Русия и Гърция). 2. ДПС с министър председател Орешарски, БСП на Станишев, а след 2014 г. и ГЕРБ на Борисов вкупом провалиха строежа на газопровода "Южен поток" за пренос на 63 милиарда куб.м. газ годишно към Европа, самоизплащащ се за около осем години... Виновен ни беше ЕС... Вместо него, в полза на Турция и на руските конкуренти - САЩ, Израел и Гърция, беше построен изцяло с български средства "Балкански поток" за пренос на 13,5 милиарда куб. м. газ към Европа и самоизплащащ се за около 25 години... 3. Турция строи надежден руски АЕЦ в Акуйо, а ГЕРБ (ГРОБ за България) провали строежа на АЕЦ в Белене и ни заложи като опитни мишлета на някакви бъдещи експериментални американски маломощни ядрени реактори в Козлодуй. АЕЦ "Козлодуй" приключва през 20130 г., а радиоактивните отпадъци, по нареждане на враждебниците на Русия в Брюксел (директива/регламент) остават за вечни времена на българска територия, за да не могат руснаците да използват изчерпаното радиоактивно гориво нито за обогатяване и продажба за повторно ползване, нито за заграждане за обеднен уран... Радиоактивните отпадъци, които ЕС (слугинята на САЩ) ни задължава да държим на собствена територия са от U-238 с период на полуразпад около 700 милиона години... БЪЛГАРИЯ Е РОБИНЯ НА САЩ, ЕС, ТУРЦИЯ, ИЗРАЕЛ, ГЪРЦИЯ... БЪЛГАРОФОБИТЕ = РУСОФОБИТЕ = АНТИКОМУНИСТИТЕ (БИВШИ КОМУНИСТИ И ВНУЦИ НА ФАШИСТИ) СЪСИПАХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ.

Ние чакаме пенсионираните Ф 16...? Кратуната ще ги сглобява в Банкя !

Интересна група се създава в Близкияр изток - ОАЕ + Гърция + Израел + Египет.

Дружинката дружно ще духа резани карабини.

Понеже този съюз е срущу Турция,скоро виждам Турция да напусне НАТО и да направи съюз с Русия и Китай.

Е тогава съвсем ще "цъфне и ще върже".

Ще тръгнат след руски торен бръмбар, който ще ги заведе до най-голямото и безаналогово в мире л...но!

Ние му сърбахме попарата на тоя Елбит с хеликоптерите, сега ще гледаме сеира как ще работят гърци с евреи!

M-346 e Як 130 с неруски двигатели и електроника.

Съюзът е срещу Турция.

Дружинката дружно ще духа резани карабини.

В света нещо хубаво няма ли да се случи, нещо като повишаване на сътрудничеството за духовна култура, мир и човеколюбие, пълно разоръжаване и всенародна любов. Човечеството е в неандерталски етап, в действие са планове за въоръжаване и превъоръжаване, притискат се държави, водят се войни, планират се нови, под мотото демокрация върви масов план на нов тип колонизация.

Ами, обърни се към Путин!

Сигурен съм, че не малко туристи от Израел посещават Гърция и не малко гърци посещават Израел. А и един лек детайл, средиземноморските държави имат не малко обща история ;)

За нуждите на Военното училище в Долна Митрополия,ще има нужда и от нови тренировъчни самолети и от тренажор и щом е за 20 години,не е толкова скъпо. На новия Министър Председател Слави Трифонов сега му се пада,да сключи сделката и да направи нещо добро за Плевенска област с което ще го запомнят плевенчани.

За същите пари Борисов купи 8 виртуални изтребителя Ф 16 ...

За същите - друг път, за два пъти повече.

Завинаги се пише слято. Направи сметка колко долара правя 2,3 млрд. лева