Атентаторът от Страсбург може да е избягал в Германия

Издирването на Шериф Ш. продължава, задържани са други петима

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чистокръвен французин.

ЗА ТАКИВА УРОДЛИВИКЛЕСАВИКОМПЛЕКСИРАНИ БОЛНИ МОЗЪЦИ МЕДИКАМЕНТА Е САМО ЕДИН ОЛОВЕН ПРОЕКТИЛ ЗЕМИ СЯ ЕДИН ШЕНГЕН АКО ИМАШЕ ГРАНИЧЕН КОНТРОЛ НЯМАШЕ ТАКА ЛЕСНО ДА СЕ ПРОМЪКНЕ ВЪВ ДРУГА ДЪРЖАВА ТЕ ТОЧНО ТАМ 2013/14 ГИ ДЕРАДИКАЛИЗИРАХА ПО СПЕЦИАЛНА ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНА ПРОГРАМА ДЖИХАДИСТИ ПЪЛЕН ПРОВАЛ 80%ОТ ТЯХ ЗАМИНАХА В СИРИЯ И ИРАК ВЪВ РЕДИЦИТЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА МИЛИОНИ ЕВРО НА ВЯТЪРАИ НИКОЙ НЕ ПОЕ ОТГОВОРНОСТ ТА ЕДИН ИЗРОД БИВШ ТЕРОРРИСТ УБИЕЦ НА ЖЕНИ И ДЕЦА СЕ ЗАВЪРНА ТО НЕ БЕШЕ ИЗДАВАНЕ НА КНИГИ ИНТЕРВЮТА УЖАС

Знае къде да избяга :) В Германия Меркел покани милиони като него, не само няма го закачат, ами и пари ще му дадат

Логично е да е избягал в Германия! А и къде другаде ще е на по-сигурно място, освен при мути Меркел?

E, господа евротъпаци-политици, вие сте добре, нали?! В топлите и защитени кабинети и лимузини.

Момчета не са хабете тука. Соросите няма да ви оценят. Пишете на полицията във Фарнция. Всичко ви е ясно. Те явно имат нужда от вашите напътсвия. Всички ще са доволни. Може и едно шампанско да ви изпратят, а винаги може да го размените за водка тука. Или препарат за вана там.

че тези терористи не уцелят теб в кратуната проста...Така ще има един идиот по-малко тук!А иначе загиват невинни хора!

Таксито и при мама Меркел!!!

по нашите служби, ама и френските за нищо не стават. От няколко години знаят а него, направили му досие "С" и го оставили да избива мирното гражданско население на Коледен базар. В кой Абсурд живеят властимащите в цяла Европа? Защо обикновения човек трябва да плаща с живота си за изначално грешна либерална политика?

Имаш ли идея, какво значи правова държава? Това ще рече, че не могат да те приберат просто, защото си подозрителен. Трябват доказателства. Иначе държавата плаща едни обещетения. И по-лошо едни хора почват да викат, че държавата не си върши работата, не че сега не го викат, но по-добре виновен да се измъкне отколкото невинен да пострада. Иначе, вярата ви, че някъде по света го отнасят само виновинте е мека казно детиснка.

"имали съмнения, че се е радикализирал". Ако го бяха претършували щяха да имат доказателства.

Дано да се оправи човека по бързо

Ислямските среди в Европа са пълни с младежи, които по цялден си лапат додуците. Е така става радикализирането!

абе по филмите, кат те ранът с коршум се почва ено кървене.....ако си от лошите те довършват, а ако си от добрите ти се появява ятак, води те на тайно место, вади ти куршума и те лекува. това е нов сценарей дори за холивууд. раняват те във франция, а си бегаш в германия. при това, забележете: ти си сам слещу целата френска полициа и военните. чак сега ти повервах, шварценегер. ти ги трепаше така и си виках, че е невъзможно. ама ей го на.......... сега сериозно: според мен некое бело крайнодесно лайно на льопен е убило хората. тоз е пришит, припасаха му ги и го избегаха на сигурно место. щот нале, така, не требва да дава показаниа. шъ гледами, шъ видим! това по-яко от сапунка!

Отишъл е при мама Меркел, да пият Коледен ГЛЮВАИН ,с покана за По4етен съпартиец на ХДС , да пудкрепи Новата.

ДЖАМИЯТА В ДИЪРБОРН - НАЙГЪСТО НАСЕЛЕНИЯ С АРАБИ ГРАД В САЩ Е ДОСТА ПО-МАЛКА ОТ НЯКОИ ДЖАМИИ В ЕВРОПА :))

Атентаторът Шериф е французин, роден във Франция и обитава Шенгенското пр-во. Следователно, може да пътува безпрепятствено, където пожелае в ЕС ...

КОЛОНИАЛИСТИТЕ СЕГА ГО ЯДАТ ВЕЧЕ-МАЙМУНИТЕ ДЕТО ИМ ВЪРШЕХА ЧЕРНАТА РАБОТА СИ ИМ ВРЪЩАТ...

Феновете на евразия и Путин да не ронят крокодилски сълзи, щото са ми ясни! И между другото в евразийския союз мюслитата са 5 пъти повече от колкото в ЕС!

е, щом е така, значи всичко е наред. пей сърце!

А бе шапкар, имаш ли пищов? Земи та са гръмни вместо да плачеш на чужд гроб и да плещиш простотии!

Ми що да не се приюти в Германия милото?! Там баба Ангела го чака с разтворени крака, пардон - обятия!

Да им се чудиш на акъла на тези франсета, германета и блгийци! Колко още трябва да изтепат от тях, че да им уврат главите, че от църни мурзилки само ядове!?

Той взел че ''избягал'' в Германия ама видите ли бил ''ранен от рикошет''... Стига вече идиотщини а си отворете очите най накрая да видите какво докарахте на Европа дебили зарати вашата лакомия..

Тоя си е роден във Франция. Не, че това ще те спре да си въртиш плочата.

Този не е роден в Страсбург.Като му гледам мутрата е родом от Столипиново.

Защо не изписват пълното име на заподозряния убиец Чекат Шириф? Навсякъде в мрежата го има само тук е с инициали.Какво българите не днаят и четат чужди езици или не трябва да им се дава енформация.

Така е г-н Макарон вие имате 12 бодигарда и за това говорите за приобщаване - а другите си оплакват убитите роднини .

Е то от там за Германия се бяга и пеша по моста! Лоша работа. Европа си отглежда терористи и си внася още, да не би нейните да не постигнат. Ние пък си отглеждаме ц.игани. Като китовете - самоубийци сме. Знаем как ще свършим, но не можем да се спрем да вървим натам!

Толерастията води до известен брой жертви. За кой път хасан, али,мехмед ги рязхождат по материята, а милите толеристи търсят начин да убият извършителя хуманно.

Натурализирани арабски мюслита...

Това го предположих в коментар под друга статия. Страсбург е на самата граница с Германия и натам е най-бързото измъкване. Вече може да е и в друга държава.

Много удобно всички такива бягат в Германия. Ето ви Шенген,безконтролност.

Що ли не се учудвам какъв му е етноса на тоя....

Лесен за купуване, лесен за скриване, лесен за убиване.

Французин роден в Страсбург. ;) Както биха казали за нашите цигани там.

НИЕ ТУК СИ ИМАМЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ОТ ТОЯ ВИД ! НО ДЪРЖАВАТА ГИ ХРАНТУТИ , ЗА ДА НЕ БЕЗЧИНСТВАТ МНОГО.

Ами къде другаде да отиде!??-там меркел го чака с вурстчета и бира!

Ще бъде застрелян или взривен някъде така, че "тялото" да не може да бъде показано на медиите по морални причини и толкова. Перфектна операция на кукловодите!