Атанас Пеканов: Трябва да правим стъпки за по-балансирано регионално развитие на страната

Ако използваме парите правилно, те ще повишат потенциала на България дългосрочно и ползите ще са много по-големи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

2021-07-25 11:39:50 А, не, сакън! (нерегистриран) Продължавате да набутвате всичко в София - и кьораво и сакато и после нека София се задъхва...! Пренаселването на София беше съвсем целенасочено - в услуга на имотната мафия. За да растат изкуствено цените на имотите. Питайте Фандъкова, тя знае... Ей това е. Благодарение на изродската политика на ГЕ/р/П цялата страна се съсипа и обезлюди за да си продава имотната мафия копторите по 200 300 бона за две стаи. Трябва да има голям обрат и на това ограбване да се сложи край.

Най големите поражения, които бяха нанесени през последните 30 г. е върху образователната система и то точно срещу тази част, която е способна да участва в създаването на конкурентно способни материални блага! Никаква икономика не може да се създаде, ако няма професионално добре подготвени кадри. Само с менажери не става. Иска се още глава и ръце! Така, че най напред реформа в образователната система, но проведена от добре подбрани кадърни хора, защото и това е проблем да се намерят. Намаляване на висшите учебни заведения до ниво не преподавателите да търсят студенти.Възстановяване на техникумите и т. н.

Да ме прощава младежа, но 7 медицински хеликоптера са си чисто разхищение за размерите и населението на България. И то не е еднократен харч със закупуването им, а огромен ресурс за поддръжката им след това. Намирисва на комисионни при закупуването и свързани фирми при поддръжката, друго смислено обяснение няма.

Пеканов, дай парите за София, че не се знае на кметските избори как ще гласуват 23 и 24 МИР. И президентските са под въпрос.

а кога завод за електрически чадъри?

Най-после някой да каже нещо с мисъл!

Като Станишев ще им строи детски площадки в опустели села....... Комунистите и с костюм да се наденат са си същите тиквеници.

За ВЕИ по покривите трябва законодателна промяна - в момента, който добива ток от слънцето, ако ще да е за 2 лв и в вързан към мрежата, трябва да сложи електромери, да плаща акциз, да е свързан с митниците и да се занимава с месеци бюрокрация-няма луди...

Служебно правителство е най-доброто правителство от целия преход.

ноооооо трябва да се съветва .......... не ни мъчете повече мунчо пожизнен росийски губернатор Болгарий, Черепухата пожизнен финансов министър, Жан Виденов пожизнен министър председател и да не забравим Румен Овчаров пожизнен министър на енергетиката и всичко ще е ОК в руският кенеф. Като не искате да сте европеици бъдете крепостни ма масква, прост народ!

Бойко Рашков пожизнен председател на винпром Карнобат.

за мунчо ли става дума или рашков бе чалгар?

За теб, боклук, върви си при опорките, в кенефа. П.с. има и други партии освен чалгарите, боклук.

Като ви чета изказа определено сте гласопосавател на Трифонов, на Доган де ама то все едно:)

Още от утре Пеканов да внесе предложение за нови икономически региони в изпълнение на условията на ЕС 1. Софийска община 2. Дунавски 3. Черноморски 4. Южен

Искам да попитам г-н Петканов, дали като погледне в огледалото вижда ли Бойко Рашков?

А ти виждаш ли Боко?

Герберите още не са схванали, че са загубили изборите, а властта - завинаги.

И как ще има регионално развитие без инфраструктура бе Петканов? Какво направихте за 2 месеца? Спряхте инфраструктурата... . Всички ще идват в София и Пловдив. Какво да правят във Видин, Плевен, Ловеч, Враца и Монтана, като няма път до там дори?

Няма пътища, но пък има метро в София. Заради ГЕРБ-авата политика 3-та петилетка вече.

Еми поне има път до Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Благоевград и виж има разлика. Метрото в София също е критично. Все пак половината хора на тая земя, дето се зоват българи са свързани със София......

Метрото е важно за София и маловажно за останаката част на България, с която пък са свързани 90% от столичани. Два нови моста над Дунава имат много повече смисъл предвид целите на националнияТ план. За канала в Ботунец няма ли да просълзите?

Да попитам този план ли е най-важен за страната? Промените не са кой знае какви, но пьк за сметка на това се изгуби време! Другите вече са одобрени. Ще одобри ли ЕК план от служебното правителство или ще се чака потвърждение от редовно?! И ако новите решат и те да проявят творчество кога ще дойдат парите в Бьлгария?! А реновирането на класните стаи ще ме извинявате, но не може да е приоритет в такъв план! Защо не кажете свършихте ли нещо смислено по новите програми за периода 2021-2027, кьдето реално са огромните пари или са до под кривата круша? Ускорихте ли или тькмо напротив тотално забатачите подготовката на приоритетните големи проекти? Аз знам отговора, знаете го и вие у за това продьлжавайте да дуднете само за великия ви план!

Хахавото, ЕК връщала ТРИ ПЪТИ Плана на ШАЙКАТА на ПОПРАВИТЕЛЕН. Повтарям, за да запомниш - ТРИ ПЪТИ. След ИЛИТЕРАТИТЕ някой трябва да оправя БАКИИТЕ ИМ.

Вярно ли? А на другите дьржави ги одобриха от раз, така ли? Това е нормална практика искам да ти кажа и винаги има такъв процес на консултации и преговори с ЕК. Важното е той да не се проточи до безкрайност!

Така де, ВРЪЩАЛИ Плана на Философа Томислав, ВРЪЩАЛИ, ВРЪЩАЛИ и Томислав, вместо ДА ГО ИЗПРАТИ за ЧЕТВЪРТИ път в ЕК, го оставя на СЛУЖЕБНОТО правителство. Защо ли?!

Така де, не беше ли заради помията, която се изля и заради приказките колко не струвал вьоросният план?!

Леле, ЕК връщала Плана на философа заради помията?!? ЕК, а не БЪЛГАРСКИТЕ политически опоненти на ИЛИТЕРАТИ ГЕРБ?!? От Партията на ПРОСТИТЕ съвсем изтрещяхте. :( ... Магариите на Шайката все още намират почва у нас. Но ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ Й господари ПРОГЛЕДНАХА. Употребиха ГО и ГО изоставиха....

Браво на това момче!От такива хора има нужда кабинета!Дано ги поканят и ги оставят да работят на спокойствие! Те са бъдещето! Както и надеждата,че най-сетне България ще тръгне напред!

В цялото служебно правителство само министъра на икономиката заслужава адмирации и е добре да остане и в редовното правителство! Другите най-добре да си ходят и най-вече този, както и другите недоразумения около нега.

финансовият - Ас. Василев е най-добър

Абе Пеканов ли си Суровов ли си все още не сте внесли плана пък вече обяснявайте как ще открадните парите!!! Другите държави вече ги похарчиха парите по плана за възстановяване вие още не сте го внесли!!! СРАМ, СРАМ, СРАМ!!!

Това да не ти е ББ та го набеждаш в кражби.Ей това герберите сте опасна работа.

България е на ПЪРВО място по ДИСБАЛАНСИ. НАЙ- БЕДНАТА държава: С НАЙ- ГОЛЯМ РЪСТ на ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ; С НАЙ-ГОЛЯМ РЪСТ на МИЛИОНЕРИ; С НАЙ-ГОЛЯМ РЪСТ на ПАРИТЕ за ОТБРАНА; С НАЙ-ГОЛЕМИ РЕГИОНАЛНИ ДИСПРОПОРЦИИ; С НАЙ-ГОЛЕМИ разлики в ДОХОДИТЕ... ... С 1 изречение - 99% ОБЕДНЯВАТ; 1% БОГАТЕЕ. Бойчето тъкмо си обогати речника с КОНВЕРГЕНЦИЯ и ...стана ГРАЖДАНИНИНЪТ Борисов...

Нали твоите господари 45г крадоха и си раздаваха куфарчета? А ако сега не ти харесва страната, може да те уредим със станишевска заплата от 300-400 лева. Така по-доволен ли ще си, другарю трол?

Другарко 80%-ова, би ли ОПРОВЕРГГАЛА едно по едно изброеното от мене?!

дайте 200те милиона на Фандъка да спре да риве, че паричните потоци към герберската хазна спадат.

Продължавате да набутвате всичко в София - и кьораво и сакато и после нека София се задъхва...! Пренаселването на София беше съвсем целенасочено - в услуга на имотната мафия. За да растат изкуствено цените на имотите. Питайте Фандъкова, тя знае...