Атанас Атанасов: Руските служби прикриват важните разузнавачи на невидими позиции

" Г-жа Митрофанова е представител на партията на покойния вече г-н Жириновски - този политически клоун, който беше създаден още от КГБ преди разпадането на Съветския съюз", коментира съпредседателят на ДБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия ни спря газта да ни постави на колене но не успя

много разбира,бе!

Не е за вярване колко иди оти има в Бг . през зимата без газ , нефт и ток какво ще правите ?

Американския шпионин воюва срещу руския, а че хората хляб нямат, парно и нфлация над 50 % ръст, това как пък не занимае някой в тоя парламент ????? Ние не сме държава, ние сме плацдарм на американско и руско противопоставяне и това ще доведе до много мъки за всички, и американофили и русофили ,бъдете сигурни, вие сте само инструмент, както и украинците...!!!!!

Жалка и продажна настъпена жаба.

Помним кой можеше да стане ПРОКУРОР преди 89-та . А ти, как стана?

Това мнение на човек специалист е най-важното, а разни журналистически измишльотини показват тотална неграмотност

Това мнение на човек специалист е най-важното, а разни журналистически измишльотини показват тотална неграмотност

Само Ленчето може да ги разпознае, с помощ от Гугъла.

Мислиш ли? Не успя? Тока скочи с 30% парното с 60% горивата с 80%. Съответно стоките с 100%. Дали не успя? А да видим след 3 месеца как ще е?

ген атанас атанасов защо си мисли че е на невидима позиция? видима е и още как!!

за какво ми е правителство от соросоидни твари, които ми докараха: - ценова катастрофа - хранителна катастрофа - енергийна катастрофа - национална/историческа катастрофа - Македония - и правят всичко възможно да ме вкарат във военна катастрофа? и да се гримирате, пак сте същите измекяри. не е само до Киро а до всички вас - и цялата ви политика. и любовта към вас расте, ли расте! шанс имате - да виснете на въжето! ВЪН!

И това го казва ,един много долен служител на едно нпо служещо на фащ.измет Долна

В ДС България сте събрани ДС агенти и номенклатурните синчета на ЦК!

ТОА РАЗБИРА от СЛУЖБИ,КОЛКОТО СВИНЯ от ПАРКЕТ!!!!ЦЪРВУЛ от село батин,руЗенско!!!!БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР В ППО(първична партийна ОРГАНИЗАЦИЯ)НЯКОГА,НеКЪДЕ из шуменско!!!!НОМЕНКЛАТУР!ИК та ДРЪНКА!!!!ЕТО ЗАЩО НЕ МИНА В булгария "ЛУСТРАЦИЯТА",защото такива като ТАЗИ ПЛЮнКА,ПОМИЯТА сдс "ИЗКАРА" на ПОВЪРХНОСТТА!!!!ВСИЧКИ СА ЕДНИ И СЪЩИ КАТО ТОА - наЗко от батин,руЗенско!!!!ЗАТОВА СМЕ и ДО ТУК!!!ПРИМИТИВНИ ОТ ВСЯКЪДЕ!!!!БЪЛГАРИЙО,КОГА ЩЕ СИ ИЗХВЪРЛИШ ВЕРЕСИИТЕ!!!!!

Ти си по-голям клоун и от Жириновски. Ха-ха.

ГНОМ, целувай краката на Сенилния!

Този гном да си извади чадъра от гъза, току виж започнал да говори свързано. Никой не елуд да назначи разузнавач за градинар, готвач или помощен персонал. Защото всички, които не са дипломати, са без имунитет и при наличие на факти и доказателства за дейност в разрез с Виенската конвенция, отиват на съд и в затвор. Ананасов, Анасонов, Амфетаминов, тъп си като дупката на кенефа, в който са те изсрали!

Благодарение на такива коври сме били 200 години под византийско и 500 години под турско робство. Кога тези ще ги натоварим за Америка? 33 ГОДИНИ САМО ДИТИРАМБИ И ОМРАЗА. Аман от боклуци!

Да и боклука нещастен.

Не знам дали Жириновски и политически клоун, но този гном със сигурност е жалка отреп.ка и изкопаемо от ерата на "развития социализъм".

Някой знае ли колко са високи токчетата на другаря атанас атанасов ? Вярно ли е, че като ходел да пикае в тоалетната се качвал на столче, за да я стигне ?

За какъв се мисли тоя педераст?

Лилипутът с изцъклените очи е в постоянна руска параноя, защото е ДС-ар. А знае как руските служби се разправят с ренегатите !!! Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава !!! АМИН, АМИН, АМИН !!!

На живо съм го виждал, помислих, че е някакво грозно дете, а то Гнома!

Тоя гном, който е по – грозен и от картините на Пикасо, направо подобри рекорда по простотия ! Като е тръгнал още от времето на Живков и все се оцелява 40 години във всякакви формации, добре владее бояджийството, че дори и Микеланджело му завижда !!!

Атанас Атанасов: Руските служби прикриват важните разузнавачи на невидими позиции......къв невидим кур ще ядеш гном гнусен идея си нямаш.

Вкупом с ритници

Тоя дърт педераст кой е ?

Тоя циркаджия какъв иска да го играе?

И да триете това е голяма подиграма с българския пагон! Атанасов генерал, плюф

Нещастник е този. Такива ли са ни генералите, срам?

Американските даже не прикриват своите - имат си министър председател и министри, депутати, имат си Атанасов

Хайде стига с този театър! Всички знаем какво всъщност работят дипломатите в чужбина, включително и нашите!

Гномски работи, шизофренията е лоша работа, зад всеки ъгъл вижда руски шпионин, който иска да му свети маслото...

пигмей безроден, я кажи нещо сега за турските, американските и израелските шпиони!

Ама че да ти ги кажат ли уе, палячо?

Когато реалната икономика, реалните нужди на хората и реалните им доходи станат неудобни за дискусия, защото обедняването е поголовно, политиката се извърта в друга тема - шпионски игри, борба с външен враг, русофилство, русофобство, ЦРУ, ГРУ.... Изключително тъпия народец лесно се хваща на тази игра и е щастлив как громим шпиони, без да забележи, че му дърпат чергата под краката. Той вече е щастлив, защото е прост . Всеки глупак си обяснява по този елементраре н начин защо е беден и още ще обеднява, защо се взимат решения, които мачкат джоба му, защо по непонятни причини го правят клошар. Управление, което итърбушва джоба на хората не е полезно. Работата на управлението е хората да живеят добре. Когато няма икономическа логика в действията на лошото управление, следва да се измисли нещо друго, което да оправдае нелогични действия в ползва на чужд интерес. Ясно е, че няма как да накарат хората да обичат САЩ - те не са ни дали нищо. Но може да се опитат да ги накарат да мразят Русия - това е хитър ход в геополитическата ситуация и отклоняване на вниманието от фокуса на ръководената от Козяк политика - България да стане зависим полигон на НАТО. Това е Атанасов - манипулатор в полза на САЩ, който в цялата си кариера не е приел и реализирал нито едно решение с което хората да заживеат по-добре и да повишат доходите си. Атанасов е човек, който само руши. Не познавам никого, който да го харесва, не мога да си представя нормален човек, който да го харесва. Но той управлява:)))))) Как?:)))

Генералчето е чело, много криминални романи!

*Абе не ви ли е срам да излизате и да говорите такива глупости.Ние в България имаме много секрети,кой колко е откраднал,кой с коя кукла е спал,кой е откраднал пари от еврофондове и т.н.,та мислите че ние сме тъпи идиоти.С вашите детски приказки стига сте ни баламосвали,защото ще лапнете съпуна.Излиза,че само вие знаете толкова много секрети,че така се плашите от руснаците.Като погледнете колко оръжие са ви дали руснаците и колко за тези 30г.са ви дали вашите спонсори ,бързо ще си затворите устата

Гледал е "Лов за Червения октомври". Там готвача беше от КГБ.

Този е как да се изкажа помеко....много красив и интелигентен, но наобратно.

Я гледай ти - Милиционер "Демократ" , който се е учил от КГБ как ги разбира нещата до детайли !

И кво точно разузнават - тримата членове на смешната ви партиика от умнокрасиви или бойните самолети на авиацията ни...дето са само на чертежи!? Може би пък ни правят промишлен шпионаж - със тая наша развита икономика и научен потенциал!?

Кажи толкова години от какво се изхранвате с Ицо Иванов?? Кой Ви плаща, при това тлъсто?? Гледам по екрана че Ицо имал недвижимости в Брюксел. Откъде тия цифри бе??

За Жириновски е ясно , а такива като теб от кого бяхте създадени и обучавани , докато дойде времето да се пребоядисате ! Нали такива като Вас докарахте България дотук - Сиреч : До НИКЪДЕ , и докато другите забравиха че са имали преход , ние сега се чудим кого да излъжем от Молдова и други държави извън съюза да дойдат да ВИ РОБУВАТ по хотелите дето направихте с парите с КРАДЕНИТЕ пари на държавата ?!

Сигурно от скромност страшният ГНОМ Атанасов пропуска дали самият той е важен разузнавачи и дали е невидим или хич не се крие?

верно се е вземал много на сериозно!

Ало, Карлуково ли е?! Пак сте изтървали другаря Атанасов!!!

Генерали излагаш се ! Язък , че си бил директор на ДАНС ! По-голям смешник едва ли от вашата партийка и Христо Иванов !