"Атака": Защо да не поискаме оставката на Валери Симеонов

Раздорът при патриотите ще бъде обсъден на коалиционен съвет в понеделник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много слаба артистична игра на обединените идиоти преди избори..ха.ха.ха

абе, пуснаха ли ви телевизийката, яе вечер без комедия трудно заспивам

Общия знаменател на "патриотите" е лакоми СУДЖУКЛИИ!!!

Оттеглянетоп на Валерката от вицепремиерството е едно от най разумните предложения от Атака. (За тази година искам д кажа)

Не е Валери Симеонов,а е Валери Балевски-Винкела.

е че Сидеров не се ангажира с министерски пост , за да види как се копае тревясало лозе! И така отстрана лесно и съвети да даваш и критика да правиш ! И най-важно -можеш да жонглираш по въжето! Така и баба може! Впрочем още един политик дълго играеше такава роля ! Сега е на рахат в Сараите и си пие ракията,а наскоро глътна и голямо парче държавна баница във Варна!

Тези са като деца в забавачницата. Няма ли един файтон честни и отговорни хора в Б-я?

Ъ? Ко кайш?

Ми, поискайте я! Бощо каза,че му дреме на шмайзера-

ВМРО не може да се снишава вечно. В един момент все ще трябва да измера и да вземе страна. на патриотиотите или на русофилите.........

Ей това Волен Сидеров е толкова вредно човече!Няма никога да стане нормален.крайно време е да бъде разкаран от политиката.

Важнато е на тази "патриотична" пасмина да не се обръща внимание. Много шум, празни приказки! Bсичко заради лични интереси. Но от "топлите" министерски местенца няма да се откажат!

,,Патриот е душа дава................А ДУШАТА НА НАРОДА."

професор Станислав Станилов: "Между "Атака" и НФСБ има дълбоки и огромни различия - те са русофоби, ние сме русофили. Това е ясно." Благодарско, г-н професоре! Казано от един атакист-основател, това има особено звучене! Как само звучи: НИЕ сме русофили! А, според здравия смисъл, българският русофил може да е всичко друго, но не и патриот! Или по-скоро, той е россиянски патриот, защото русофил означава обичащ Россия! "Любов необяснима", както се казва.

още колко мандата ще дреме в Народното събрание? Докато е жив ли? Да е само той,здраве му кажи,ама там е пълно с безполезни търтеи като него.

Не знам докъде ще стигнат споровете им, но те няма да доведат до никакъв резултата. Тези три партии доказаха, че "интересът клати феса". Властта е твърде сладко нещо, за да се откажат от нея на каквато и да било цена. Дали ще влязат в бъдещия Парламент зависи от избирателите, които гласуват за която и да е от трите партии. Аз вече не съм сред тях.

Епа незнаем защо, то програма няма, цели няма, никой незнае какви са интересите на тримата идио....,ъ-ъ-ъ-ъ, патриоти Болен, Винкела и Шкембе войвода. Утре може да искат оставката на тръмп, Путин, полет до космоса и клониране на октопод, винагио може да те изненадат в зависимост чии интереси бослужват и колко от кокала глозгат.....

Страшни патриоти са тия! Скарали се за украинската църква, кой е русофил, кой русофоб..... Закривай тоя цирк.

А каква прекрасна програма написа Сидеров - да върне златото на България на българите, да работи за националната кауза. А то се оказа, че целта била да влезе във властта.

Абе нали им спрях сигнала!

Тоя Валерката се оказа по-откачен и от Воленчо, въобще няма място в политиката това човече!

Скарали се трима сина,кой да води бащина дружина.Затова глави им висят,окачени на върлина .

"Противоречията между "Атака" и НФСБ са принципни, но няма да повлияят на стабилността на правителството, допълни професор Станислав Станилов." Оххх, камък ми падна от сърцето;) Прословутата Стабилност на правителството Му е гарантирана!

чакахте до сега?!? Хем е и осъден, а е вице, позор за държавата!

Аман от вашите номера, рубладжии...Долнопробни...Цялата работа е заради това, че НФСБ призова БПЦ да признае автокефалията на Киев..Гниди съветофилски. При нови избори, ще изчезнете завинаги

на тяхно место ша дойдат дпс и вие пак с пръстчето на волен отзад,щото няма помия

Все забравяте, че ДПС е партия, в която участват български граждани. Дали ни харесва или не, вече няма никакво значение, защото камъкът е хвърлен и няма как да бъде върнат обратно.

що ни занимавате с импотенцията на атака,тия са свършени и като хора и като партия,единствения им шанс вече е да станат част от бсп,и без това са червени кратуни повечето,а може и да си бръкнат пак с някое пръстче някъде по ибрикчийските си задници,белким падне некое доларче от дпс

ЕЙ,ПЕНЦИЙО,АЗ ИМАМ ПО-ДОБРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ- БСП ДА СЕ ВЛЕЕ В ...РЕКА ДУНАВ,ЦЕЛОКУПНО!!!