"Атака" иска от Борисов анекс към договора със Северна Македония

"Двете договарящи се страни ще се въздържат от всякакви спекулации и опити за обсебване и присвояване на исторически събития", пише в проекта на партията на Волен Сидеров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Македония като географско понятие съществува от хилядолетия . Била е в състава на праБългарското Одриско царство т.н траки . Четири ДНК експертизи през периода 2002 -2017 г. безспорно доказаха , че ние Българите сме техни преки наследници. По-многобройни от Българите са само индийците . Край на цитата . Херодот , погрешно наричан " баща на историята " 5 век преди Христа .

Македония исторически е съществувала като самостоятелна държава от 341 до 320 г пр.н.е. Възниква от Антична Гърция и достига до Македонска Империа, обхващаща днешен Египет, Турция, част от Иран и др... Преди Македония, по тези земи е била Тракия - 990 г пр.н.е., и след това от 299 до 46 пр. н.е. "България" възниква 634 г в земите на днешен Крим, Ростов на Дон и прилежащите територии, които до този момент за били на на Византия Така, че ... по-спокойно с "Македония", че комай като име са по-древни от името "България" по тези земи... Тук реално е една смес от траки, гърци и мааалко южни славяни и нямаме нищо общо с раССия! Има клипче в тубата - "хистори оф дъ уърлд- еври иър" потърсете го , там е даден цялата история на човечеството, година по година...

в ..тубата ... ти сериозно ли :)))) Има издание на Кеймбридж '" История на древна Европа " , плод на почти 20 годишен труд на 18 международни екипа , включително Български . Та там такива смехории няма :))) Когато България е съществувала като Държава , седмата поред такава , в останалата част на континента са били още под масата . Край на цитата.

Ти говориш за новата история , а аз говоря за Цялата история на човечеството, още от възникването... Филмчето в тубата е от 2 години и плод на доста труд ...Аз твърдя, че македония като име, е съществувала на Балканите около 1000 години преди да се пови името "България" по тези земи. И изобщо, такава "смес" е имало по света, че всякакъв опит за "по-прецизна" самоидентификация, просто е немислима и напълно безсмислена!

Не вярвах, че има толкова прости хора като теб. И още не мога да повярвам.

"Юруш"-искали? Ами няма проблем! Голден фингърат да си го заврат на тъмно ,влажно и задно и ще им приеме Великия Бате "исканията"!!! Иначе е каде е Варадеро! Тия тъпи атакисти не разбраха ли чи не им е свирката по устата?:)))

А бе ти си голям нахуйник!

Никакви анекси.Мораториум върху този,т.нар."договор".Да се спрат спекулациите,езикът на омразата,подигравките и нахалството от страна на Скопие.Трайно и завинаги. Чак тогава,членство в ЕС. След комунистите от 1945-1946г.,Борисов,Захариева и Каракачанов са вторите големи национални предатели по "Македонския въпрос".Предадоха българските интереси под натиск от Вашингтон за спешното приемане на Сев.Македония в НАТО.

Или те крещят само за вътрешна употреба?

При гласуването в ЕС за започване на преговри за присъединяване - гласували Въздържали се са България, Гърция...ТРЯБВАЛО Е И ТЕ ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ!

PEYTSCH

Докато не бъдат удовлетворени историческите факти ЙОК НА С,МАКЕДОНИЯ В ЕС ! И териториалните правди.

Закъснялата реакция е по-скоро липса на такава . Що не се противопоставихте на подписването на антиБългарския пасквил , на признаването името на западна , северна лу беше ... Македония ? Що не поискахте незабавно дисциплинарно уволнение и наказателна отговорност за карикатурата - шломка от Външно ? И като цяло що не се разкарахте от циганското опг ? За концесиите т.е. даренията да питам ли изобщо .... Апартамента на Витошка , с който му затъкнаха устата , ще се окаже най-голямата грешка в живота на клетника . И той си го знае :)

Другата голяма грешка на сидеров носи красиво женско име и ще го досъсипе. Няма такава неприятна и алчна бангия ...

Волен и Корнелия са си лика прилика в празните приказки и в биенето на тъпана за щяло и нещяло. Чудя се само кой на кого ще пристане.

А къде е етническият каракачанин от русенско, псевдовоеводата и защо мълча като бит п.....с, когато всички казваха че договорът е слаб и не трябва да се сключва в този му вид? Сега фиромите му виновни, че протакали аз Гоце.

Волене, колко процента събра кандидата ти за евродепутат, който беше върл русофил и лалаше по телевизиите че ще се бори за падането на санкциите на Русия?

Току се сети че е от патриотите, ама после се сеща, че е от Герб! Непоследователен ненормалник! С Марешки си приличат като две капки фалшив бензин!

Хитрец е бялата Златка, прави на патриот в защита на Гоце Делчев и знае много добре че македонците ще откажат, а така ще угоди на кагебееца, като няма да влезнат в ЕС и Нато. С един удар 2 заека както се казва.

И тия се чудят с какво да отклоняват вниманието от реалните гешефти на властващите...Нали се перчехте кога подписвахте този измислен ''договор'' само и само да угодите на натовците и еврогейовете....

Не е работа на Атака да внася напрежение, където всъщност трябва да работи двустранната комисия. Ясно е на всички, че част от българската история ще трябва да се примирим да я наречем обща между България и Северна Македония. Това е така, защото имаме наличен и безспорен факт с наличието днес на отделна държава от нас макар и преди през вековете да е била наша територия и с българско самосъзнание. За съжаление това вече не е така и ако не искаме да се стига до конфликти и непреодолими въпроси от сферата на националната сигурност и на двете страни е редно комисията да приеме кои личности и събития са исторически общи, което е и смисъла на създаването й. По-скоро тънкия момент тук е да се приемат правила за държавно честване така че да не се накърнява националното чуство и чест на нито една от двете държави. Другото просто е подклаждане на стари и забравени конфликти, което единствено ще навреди и на нас и на македонците, а и на Балканите и Европа.

Дрън, дрън ярина! "Другото просто е подклаждане на стари и забравени конфликти, което единствено ще навреди и на нас и на македонците, а и на Балканите и Европа. " Ние никога не сме имали каквито и да било политически конфликти с Македония, та дори и по времето когато беше част от Югославия, а това,че трябва да се спре присвояването на българската история, като НАЦИОНАЛНА ИСТОРИЯ, та дори и от хора и територии , които до не много отдавна са били съставна част от българската държава, което трудно разграничава общото от различното! Желязото трябва да се кове, докато е топло и затова точно сега е момента да се уточнят по най бързият начин тези национални исторически проблеми!

с кое не си съгласен от написаното? това което пишеш е същото от горе, но с добавка "дрън дрън ярина". ако нямаш какво да кажеш не си давай труда да спамиш.

Цяла Европа е с преплетена обща история между съседните държави. Исторически територии и население е минавало ту в едни държави, ту в други. Как според вас си поделят съвременните държави в централна и западна Европа историята на Римската империя или на Карл Велики. Трудно, но с желание и взаимно уважение може. Да се поучим от урока на Германия, ако ме разбирате какво имам предвид.

Не зная дали спамя, но майче на тебе не са ти ясни много неща, влючително и тази измислена двустранна комисия! Ако Атака не вземе инициативата за уреждането на този национален проблем, то няма кой друг да направи това! Глупакът Борисов е не само неграмотен и ниско образован, но и не го интересува нито България , нито нейната история! Еднокнижникът не е запознат с българската история, а другите комуняги от БСП не предприемат нищо по въпроса, защото те са наследниците на БКП, която ядеше фекалиите по времето на Югославската федерация, ако не си прекалено малък и ако евентуално си учил балканска история и разбираш за какво говоря! Като изключим вътрешно партийните национални ежби и далавери и помислим за България и за българската националност, то този факт, че Атака прави този ход, трябва единствено да се отчете, като един НАЦИОНАЛЕН И ПАТРИОТИЧЕН ХОД! Разбра се, че няма кой друг да стори това!

Както върви ние ще станем северномакедонци, турци или мужици, защото сами не можем да се управляваме, крадем много и лъжем, България загина през 1944 година, смрадливия руско-комунистически ботуш я настъпи смъртоносно.

Управляват ни дебили, чиито интерес е да натрупат пачки от комисионни, апартаменти и къщи за гости. Те са от всички партии, без изключение. Крещящо нужна е революция, която да помете и изчисти цялата тази политическа смрад. Друг път няма, така не може да се живее, изборите са за глупци-наивници.

Сидер Баба, анекс може да се предложи, но другата страна трябва да е съгласен да го приеме! Може да предложиш с анекс към договора македонците да се самоопределят като българи, ама те ще го приемат ли?

ще чакат дълго за ес .проблемът ще бъде техен .ти какво предлагаш в създалата се ситуация -да си заровим главата в пясъка ли ?

пак се прави на патриот и мъж! Я кажи по-добре колко % хвана на последните избори?

Ами ако навремето бай Тошо по нареждане на Масква,не беше предал костите на Гоце на Сърбите с което дефакто признахме Гоце за македонец,сега можеше и да претендираме за нещо

1946 година става това... Тогава на власт е Георги Димитров, а за бай Тошо още никой не е и чувал. Всъщност Живков доста държеше на национализма - то не беше 1300 години България (един доста спорен юбилей), възродителен процес и... антимакедонизъм включително. Колкото до сами Гоце - той умира в село Баница в Серско в дн. Гърция и там е погребан. После част от костите му "тръгват" напред-назад, стигат до София, а след това и до Скопие. А другата част от тлените му останки, останали в с. Баница са взривени от гърците през същата 1946 г. Явно духът на този герой скоро няма да намери покой.

Атака, отдавна е в ...батака... Не е фактор да иска ,каквото и да е било.... С 1 (един) % от около 30% избирателна активност..."феновете" им са по.малко от една циг.маала ! Сами си го надробиха и послаха черджето... Да се свиват сега на него.

Ама всички ние отдавна сме в батака защото не защитихме националния си интерес и македонците ни се подиграват а това не може да продължава.

Всичките шибани комуняги, били те от Герб или БСП които не се интересуват за България и за народа и мислят точно като тебе! Атака може да не са много, но са истински Българи, а не като комунягите , без значение били те от Герб или БСП! Явно ти спадаш към тази категория хора, която само работи за унищожението и разграбването на държавата ни и само плямпа, а Атака работят и вършат нещо за България!

Абе ти нормален ли? АТАКА работи САМО и ЕДИНСТВЕНО за ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ

Какво общо има Русията с този национален проблем бе мунчо? Стига сте си бърсали ауспусите с Русия! Тука става въпрос за интересите на България!