”Бялата вдовица” отговорна за смъртта на най-малко 400 души

Британската гражданка Саманта Лутуейт - Бялата вдовица, е отговорна за убийството на най-малко 400 души, съобщи в. "Дейли мирър", цитиран от ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Бялата вдовица” отговорна за смъртта на най-малко 400 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля си,че откакто Америка и Запада разбиха държавите Ирак и Либия със избиването на Садам Хюсеин и Кадафи, те отприщиха ислямския тероризъм....а в момента искат и Сирия да я постигне същата участ!

nobody

една питанка - знаеш ли коя година са създадени Мюсюлмански Братя, и кога и поради каква причина са забранени като терористична организация ?

Само да се заяждате можете .... човека написа "Отприщиха" (т.е. усилиха или активираха) , а не създадоха ... както вие се опитвате да интерпретирате ....

Тъпите ни политици и писачи в ДИРа очевидно не знаят, че Ислямския Съвет (Център) за Европа е създаден от англичаните и се намира в Лондон. Ухилената близначка на Псаки е внедрен агент на английските служби за "борба с тероризма", които й разчистват пътя до върховете на Аш-шабаб с цел манипулиране на Сомалия "отвътре", понеже американските пехотинци не можаха директно да я превземат. Ето как се създава "глобален ислямски тероризъм и психоза" и вследствие на това - "Clash of civilisations", за радост на надути военни щатове и бюджети. Пей сърце, докато има кой да се плаши и плаща масрафа.

Интересно е, защо тази бясна кучка не е в ЕК или ГЕРБ?

Защото ислямистките екстремисти споделят идеологията на твоята партия, комунистическата. За атентата в църквата "Света Неделя" вземи и прочети. Не чакай какво ще ти каже партииния ви секретар ТЪПАНАРИНОО.

Много тъпо копеле си, за тях комунизма е детска игра, а ти ...едно си знае баба и едно си бае!

"британската гражданка", малко като циганите с български паспорт ;-)

Гръмнли ли са ухилената я бурка или не?!? АК-47, с необходимите боеприпаси , би бил полезен...

Тази не я ли ошаткаха в снайперистки дуел в Домбас. Жалко, че руснака който я ликвидира няма да вземе наградата от ЦРУ. От своя страна Украинското СБУ определи награда за Руският снайперист в размер мисля 5млн. Нека кажат сега кой спонсорира и отглежда терористи. Сякаш западните служби не са знаели къде е.

Ама, така си ги измисляш, направо си страшен! Що не пишеш романи?

30-годишната Лютуайт от Ейлсбъри е приела исляма на 17 години. Била е женена за Джермейн Линдзи, преди той да се взриви на 7 юли по време на атентатите в метрото на Лондон през 2005 г., когато бяха убити 26 души. Новината за ликвидирането на един от най-издирваните терористи в света е публикувана в повечето британски медии. По непотвърдена информация, тя е била част от редиците на украинския батальон "Айдар" и е била убита от руски снайперист доброволец. Терористката е била ликвидирана преди около две седмици в близост до гр. Дебалцево, който играе ролята на транспортен възел между ДНР и ЛНР и украинската страна. Лютуайт е била убита от руски снайперист доброволец.

Новината за убйството на един от най-издирваните терористи в света е публикувана в повечето британски медии Международно издирваната британска терористка Саманта Лютуейт, известна още като "Бялата вдовица" е била убита в Донбас, предаде РТ.

Новината за убйството на един от най-издирваните терористи в света е публикувана в повечето британски медии Международно издирваната британска терористка Саманта Лютуейт, известна още като "Бялата вдовица" е била убита в Донбас, предаде РТ.

Във вашата медия, беше написано че е убита в Украйна от опълченци. Тази е била снайпер в подкрепа на Прошенко в батальона Айдар. Или сте лъгали?

стига глупости за тези хора една жена е като парцала нъма никаква дума, деца да готви и това е

не и ако държи достъпа до банковите сметки . интересно , кой ли ги попълва , а ?

Поредно плашило се размахва. Но от англичанка какво друго да очакваме.

Върху един стол да сложат уред за единичен хот-дог. Да я налижат внимателно на него, докато напълно седне на стола. Да я завържат здраво за стола и да включат нагревателя...

Средновековна инквизиция за английската мастия.

Да снимат 4К, че държа да гледам!

англичанка, а рускиня внедрена в родилния дом от КГБ. Или най-малкото е влюбена в Путин.

Гейропа да наложи санкции на Англия.

май интернет ще се окаже най-вредното съвременно постижение, единици лъжци генерират екзабайти лъжи и милиони им вярват

Най-хубавото на новината е,че дроновете нанасят опустошение сред рредиците на джихадистите.Сигурно скоро ще я гръмнат и нея.?!

Рамади? Тия приказки с дроновете ги пращай в Холивуд. Стават за сценарии на нискобюджетни екшъни.

Както разбирам, ти даваш Оскари. Щото много разбираш от ниско и високо бюджетни. А ние простите си мислим, че някой стреля с високо технологично оръжие с изключителна точност и не дава жертви от своите. Е не всеки може като великия българин - дълбока и прозорлива мисъл.

преди време излезе "официално съобщение", че "британката" "бялата вдовица е убита в Украйна" ??? аз най-много "вярвам" на паспорта - чистият Българин : Лютфи Местан, Ахмет Доган ...

звучи много фешън

Айде да видим сега дали SAS ще си защитят реномето... ;)

Сега по тази дама ли ще харчат парите на данъкоплатците за издирване, мисии интелиджънс..... ох, пази Боже. Като си нямаме вече Бен Ладен ще си го направим.

Всички англичани са такива, не само тая!! Всичките са терористи и капиталисти и империалисти и колониалисти и езичинци!! Само православието ще ни спаси!! И славянството и българщината!! Само ние ценим истински семейството!! Другите не го ценят. Само ние си обичаме децата!! Само ние имаме приятели!! Другите живеят сами и страдат, и затова са такива лоши!! п.п. А защо живеят по-добре от нас е божия воля. Той ни изпитва и затова, да? ;)

И всичко това само по празници! Страхотни сме!

спокоино, всемогъщия (император) путин ще уреди всички проблеми ::::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За това имат вина англичаните. Като тази в Англия е пълно. Чисти англичанки, бели, руси, сини очи а приели друга религия, забрадили се и са си така. Причината е че за англичанина най важно е парата. Те са си продали и задниците за пари. И чалмите ги купуват. Лондон е големия пазар за арабеските, където всичко се продава, къщи, коли, хора...

Но нямат вина българите. Те не обичат парите, не продават, купуват. Само Нобелови награди печелят. Умни са като детройти. Я виж долу, какво са написали - офицер била бе! Само в психиатрията малко имат проблем бълхарите - няма достатъчно лекари. Отшли да лекуват тъпите американци и англичани.

ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА контрабандира бойци в Европа, заповядвайки им да се преправят на бежанците, според либийски правителствен съветник :)))) КОЙ ГИ ПРИЕ В БЪЛГАРИЯ :))

чифутопоклонниците от Герб Дпс и БСП

лошо

бе то винаги се намира по някоя "бяла вдовица"... и украинците си имаха... и не само те. та идеята е просто да се оправдае поредната мишена. иначе как да се тръпат активи ако дрона земе та убие отново 20-30 човека а света даже не е чувал за тях?

Незабавно да се наложат на Англия санкции.

Това са мръсни инсинуации! Тъкмо тя щеше да се договори с Манджуков и да купи ЦСКА и вие взехте да пишете такива лоши работи за нея! Това е сеиозен бизнес! Не са лев или два, а цели 23 милиона, при годишен бюджет от 4 милион...

Какво може да очакваш от един британец и по-точно от един англичанин било то и жена. Откачалки или се правят на луди в служба на "отечеството". След което ще напишат 2-3 бестселъра и направят филм за хероите си. Може и като поостарее и смени името си да я направят и посланик в Б-я!

НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО Е "БЯЛАТА ЛЪВИЦА " ДА Е ОФИЦЕР ОТ МИ-6 ... ОКАЗА СЕ ЧЕ САУДИТСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО СА ПОДГОТВИЛИ АТЕНТАТИТЕ 9/11 ПО МОЛБА НА ДЖОРДЖ БУШ .... :))

Че майка ти докато те е носила е злоупотребила само веднъж с чаша лимонада, но това се е оказало фатално за бъдещето ти развитие...

ИМА СИ И ХУВАБИТЕ СТРАНИ - МОЖЕХ ДА СТАНА МУТРА НАРКОТРАФИКАНТ КАТО БОЙКУ ОТ БАНКЯ ИЛИ УБИЕЦ КАТО БУШ-МЕН-ИТЕ И СИНА НА ХЮСЕИН ОБАМА :))

По добре би било.Сега си руска подлога.Тролиш срещу България!

От зората на времето жените се издигат в йерархията само по един начин - хоризонтално положение...... След като е "вдовица" дори радикалния ислям не забранява да я чу*аш

Думата хуманност , НАТО ,САЩ , Русия и горките потурковци с нарушени човешки права за които всички други религии са грешни и нечовешки и с удоволствие ако разполагаха с парите от петрола и свобода да ги харчат за ядрено оръжие познайте как биха го използвали?

хубаво е да се замислим защо точно дъщерята на военен е поела по този път .... гледайте "Родина/Homeland" ;):)

много лошо

НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ОТГЛЕДАШ КУЧКА - ВЪПРОСА Е АКО Я ИЗПУСНЕШ И УХАПЕ НЯКОЙ ТВОЙ ЧОВЕК :)))

Само не бъдете ксенофоби ;-)

я млък бе, куче щатско... твоите стопани ни натресоха таз чума.

Я го докладвай където трябва да му друснат 15 годинки каторга по чл. 58 и марш на лесоповала... баси идиотите има още ей

и какво правим сега, като смъртната присъда е нехуманна?

ще и помогнем да отиде в по-добрия свят

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ "БЯЛАТА ЛЪВИЦА " - ЗНАМЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ОБЩОЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ В СИРИЯ , ИРАК И СОМАЛИЯ :)))

САМО АКО НАТО НАПРАВЯТ ХАЛИФАТ , ТОЙ Е ДЕМОКРАТИЧЕН :)

само комунизъма е демократичен фашизъм

тя е жив труп. и то без помощта на путин

Мъжете като отидат при Алах ги чакат 100 девици, а тази когато отиде, 400 у..я ли ще я чакат, че толкова се престарава?

....че много от ръководителите сазагинали от атаки на безпилотни самолети.Господ здраве да им дава на американците!И много смърт сред редиците на ислямистите и техните вдовици и деца.Амин!

Една приказка за един човек от народа - той се криел, разбираш ли, ама полицията не го търсела. Та и тук сега същото - поне на десет места се знае коя е, що е, къде е, и....нищо! Май е по-важно чрез такива пионки като нея да се мъти водата, че военнопромишленият комплекс иначе ще умре от глад. Жалко и жалка философия.

Тя може и да не е отговорна, ама трудно се доказва, че нямаш сестра. Гледам, че нещо, в статията не става дума за мъжа й. И наши момичета лесно се мъжат за арабески, а с тях нема лабаво!. Не знам какво ги хвърля в такива експерименти (пари, богатства, мераци за секс, глупотевина?). но е факт, че и много чисти българки залитат към близкия изток и "правата" вяра. После и те може да поемат бремето на местните бунтовнически адети, както и да гърмят вместо съпрузите си, но преди това, няма кой да помисли. Следствие от свободата на безконтролна (дез)информация.

Още през 2002 година французите твърдяха че са открили доктора който лекува бъбреците на Бин Ладен, знаеха дори откъде Осама купува консумативи за хемодиализа... и пак им трябваше толкова време на демократичните сили за да го намерят.

англичанка, възпитавана в дух на свободолюбие, либерален индивидуализъм и струмеж към свобода и изява на личността. Нямало е начин просто да не се издигне. Възпитанието на западните цивилизационни ценности е твърда гаранция за личностна реализация и успех.

Като гледам е отхвърлила западните ценности и е преминала към източните.

Западните ценности са лицемерие и двойни стандарти. Армията на НАТО беше унищожила световни артефакти в Ирак преди години. И сега голяма част от това което може да се продаде от разрушените древни градове от ИД отива в западни колекции...

Ама не е ли жена? Англичанка ли е? Ама в капитализЪма нали няма такива? Има само корекомски стоки и свобода на духа? Толкова се обърках... Верно ли, само това мило момиче е изтребило повече хора отколкото прасетата в Белене? Ами останалите капиталисти колко трябва да добавим от тях? Ей, лошо това социализЪма, лошо! Не дават на хората да си трепят наред, ей така, за собствените си садистични нужди...

Ето така трябва да проповядва един правоверен ДЪРВЕНОГЛАВ партиен секретар! Хвала на таквиз другарЕ!!!

След терористичните актове Лютуейт заявила пред полицията, че не знае нищо за терористичната дейност на мъжа си и не споделя неговите екстремистки възгледи. Точно така, казваш не знам нищо и МИ 5 ведна ти повярва. Явно, че има друга интрига , и друга истина неизвестна на нас с тази "садомазохистка".

добре, че намериха дясната ръка на тоя пухльо, като му намерят и лявата и вече ще настане мир.