Асен Василев: Виолета Лорер сама оттегли кандидатурата си

За конкретната позиция заплащане няма, защото тя е чисто административна, заяви министърът на финансите

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Виолета Лорер сама оттегли кандидатурата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко Ала бала с Радев и хоп -готово - 10%!!!

Много пъти сама си говори по улицата То и на физиономишта и си личи

Ами ще и казвате вече Чесната Виолета!

не вервам че ще махнат колбасите на нашия човек от бюфета в парла-менто

Семейство Адамс :) Хем грозни, хем нагли.

Някой виждал ли е тези дни Боко Мутрагеньо?? Слухове плъзнаха,че забегнал за слънчев Дубай, а оттам към резиденцията в Барцелоната?? Бах тоз страхливец..бай Ставри го очаква...прал милиони говедото...милиони...страхлив мишок...ояден с пачки и кюлчетаааа

Простаците от ПП-ДБ се опитват да изперат Боко-мутрагеньо....но няма да познаят...

и какво сега дай сега да я направим национален герой

О Боже, колко са противни и двамата....

Оттегли я защото стана скандал. При такива позиции заплатата е без значение. Има митничари които стават такива не заради заплатата. Със заплата под 2 бона как се купуват вили в Гърция и луксозни коли?

Такива двутриъгълни с гърбави нослета хич не ми ги хвалете, всички ги знаем какви золуми на цял свят са правили и правят...

Харвардската " чета " няма нищо общо с Хвърковатата чета ! ВИЕ знаете защо !

Досега не знаех, но попрочетох в Интернет и се ужасих. Тия Лорер участват в какви ли не позиции в управлениетп на България поне от 15 години и то моментално след като, неизвестни и непознсти се завръщат от чужбина без да са работилии тук. Както се казва в по-друг смисъл ,,От вратата-на кревата,, Още - Кирил Петков им е кум, а те са кумове на министърката на Бойко Николинка Ангелкова! И още куп интересни и скандални неща за обогатяване по схемата ,,всичко е в семейството,, , но това вече е друго. Четете.

И дедо цар юдеин-дружка на Ротшилд,и тия евреи-и всите благотворително го радават,а оня от Харвард сертификат имал.Ама Харвард предлага курсове онлайн и Вие сертфикати от Харвард ще си вземете,защото той е видял вратите на Харвард само в сънищата си или онлайн-диплома няма оттам,а сертификат.А тез евреи еди милозливи и щедри...докато опоскат България,и златото и я заличат,както батко им Ротшилд им е наредил-тази измет вън или България ще изчезне и това не е шега,нито конспирация,а юдейски гнусен план и то не от днес,а от векове!!!

Такава пародия на правителство няма и в банановите републики! "Министърът на финансите отбеляза, че за конкретната позиция заплащане няма, защото тя е "чисто административна"." Жената на евреина щяла да работи без пари, хахаха... Те цялото ППДБ на ползу роду работят - оставили са милионерските постове и са пренебрегнали кариера (зер всичките са със "специализации" от Харвард), само и само да "оправят" бедната ни държавица. Той един дедо "цар" вече я оправи за 800 дни - прибра си имоти, дето никога не са били негови и ни осъди за милиони, че не му даваме да сече гората.

Кокорчо казва, че няма заплащане от банката. Може и да е истина, но сигурно има заплсщане за този пост от българска страна. Толкова са безсрамни в лъжите и стремежа да се обогатят за сметка на опосканата държава и народ, че са за убиване

И кой назначява най- големия боклук Беремска ,която е най некъдърна и за нищо не става и се чудим защо не е изметена още от това министерство..

Само да попитам - като е без заплата, командировъчните от джоба си ли ще плаща? Няколко пъти годишно?

Каква е тази "административна" длъжност без заплата? Съвсем ли за идиоти ни вземате? Асен все повече се о.ира и се забърсва типично по Кирчовски - малоумно, невнятно и лъжливо.

Никой не работи на ползу роду без възнаграждение за положения труд. Ще има хонорари, бонуси, възможност за лобиране.

Значи, позицията директор на дирекция "Международни финансови институции" значи е без заплата, а!

Сама викаш! Е, верваме ти. Ама многуу.

Ееееееее, има все още доблест в ня@КОИ хора. Еваларка на жента, за пример е!

Шуробаджанащината бързо я усвоихте !

..сега е време и на самия Лорер - пак за да не вреди на България.

Значи на цялата държавна администрация да спрем заплатите, работата им все пак е чисто административна И този ще ни пише бюджета...

Интересно, че женицата признава, че би навредила на България? За чий х пукела я предложи тогава? Мамицата ви долна и ти и оная овца Лорер...

Ти педалче мръсно си безкрайно вреден , вземи се разкарай.

То до сега да не би да е помогнала на Бългагия?

нищо , сега ще назначи леля си

Баааси, за без пари щяла да работи. Сега ще я изкарат и светица каката и че щяла да плаща от джоба си на банката. И то точно жената на мазниьо и некъпан смръдльо. Бааааси наглоста, за риби ни взеха. Като са без значение, закриите ги тия постове бе.

А нещо за измамника Спецов?

Ей, Спец не цъкай минуси. Запълвай там дупки, в "бюжета" на Кокоря.

Сладка банка без заплата, но с печалба....

Щом пара нема, значи нема конфликт на интереси, а само лека шуробаджанащина. Ей, Асена, на кой ги меташ тия пезета? Администратор без пари, аре стига ве!

Дайте всички да му търсим препитание на това семейство! То е самата промяна! Това е промяната - едни мизерни неизвестни кариеристчета и авантюристи да се уредят на сладък пост и кьорави пари!

Не са мизерни, а мулти имотни и богати. Но как - не пише

Семейните ротации са допустими

Асенчо не му се получи тоя път но другия път ще внимава повече да не се разчува

Първата работа на еврейчето е да назначи жена си. Следва тъщата.

Ей, баси сега ще трябва да направят врътката през някоя братовчедка.

Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история? Те нали уж са нови, а пак са си същите... И изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тея кавали щот така или иначе вече сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Слави Трифонов Няма Такава Държава (Има Такъв Народ)

Гнусене, айде и ти по същите причини си подай оставката!

...или защото я спипаха??

Залагам 1000 лева, че ако Асен (редови минувач) го бяхте срещнали на улицата щяхте да го гледате с презрение, както гледате всеки редови циганин. Вие му дадохте втория пост в изпълнителната власт и чакате бюджет. Колкото сте прости българите само някое говедо може да е. Заслужавате си цялата мизерия в която сте. Простотията ви трябва да е подобаващо наказана.

Взеха властта и се започна със същите схеми, като миналия път. Следващия път отново за тях гласувайте, след 15-тите избори може и на някои гласоподаватели да им дойде акъла, но не вярвам.

Каква саможертва!

Даниел Лорер кога ще разбере, че вреди на България?

Тъпото е, че политически боклуци ви го каза юридически боклук!

Лорер достатъчно навреди на България, че сега и Лорерица...

Щом вреди на България, защо не я разследват?

Да де ама като първо се направи на разсеяна и неразбираща. И какви са тези високопарни думи - Да не вреди на България, показва на всички че е голям патриот ли, по голям от нас обикновените които работим като мравки за по 1300лв и не в офис с климатик, стига с еврейски пози.

Евреи, евреи - напълни се с евреи, От Курилите та до Карпатите е тъпкано с евреи...

От Курилите до Карпатите са евреи по религия, а не по кръв.