Асен Василев предизвиква Бойко Борисов на дебат - кой е по-грамотен

Поводът е изказване на лидера на ГЕРБ: "Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерал Доктор ББ с една книжка е взел титлите...., а вие искат мозъка да му мерите

гаджето с големите топки иска дебат! С лъжци, мошеници и престъпници не се говори! Съд!

Gugnelid

Ами хайде де, бърборко - започвайте да съдите. Прокуратурата е герберастясала, защо не съдите?

Абе избори ли идват, какво става? Форума кипи от изпотени коментатори.

Доктор боко не може две смислени думи да каже, пък вие го каните на дебат. За дебат трябва мозък. Не е като да обикаляш с джипката по селата.

асен василев не беще ли съден за кражба от западна фирма?

яко се е натопорчил и страда от липса на внимание.

на даебат, да се види кой е попо-най.

Асен Василев трябва да си помисли сериозно, за възможността да ползва Преводач на Български при евентуалния дебат. Защото може да се окаже, че "отсрещната страна" Няма да може да разбира част от казаното от него по Профедионалната Проблематика. Все пак няма да се дебатира творчеството на Карл Май.

Какъв дебат може да водиш с една празна кратуна от Банкя ? С такъв дебати водят толупи,поцинковани кофи,мисирки и ПКП-ки

Асенчо, Я вземи Спецов и направете дебат, кой е по голям измамник и по крадлив!

Борисов по голям НЯМА

Асене, чакай да завърша трето отделение и ще дойда на дебат с 200. Онлайн Обучение съм,Севда ми е другарката.

А кой беше Асен Василев?

Опуления измамник

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ЦЕЛИЯ БЮДЖЕТ Е 10 МИЛИАРДА, ВЕРНО САМО ИДИОТ МОЖЕ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ СЕ КРАДАТ 8. ИМАЧЕ КАК ТАКТИЧНО НЕ СПОМЕНАВАТ, ЧЕ КОКОРЧО И КАНАДЕЦА СА ХОРА НА ЛУДИЯ ШАПКАР СЪС СЕРТИФИКАТА

Джо, трол ли си или си солТашак на еднокнижника?

Са служебната партия на онова лайно Румен Радев Само дебили ще гласуват за тях

Кажи го накратко- Тулупа

Радев

На мен смяната ми свършва. баце пак ми плати 500 еврака. Писах куп глупости. Утре пак съм на смяна. Айде чао

Как не разбрахте, че тия двамата К&К (Кирчо и Кокорчо) са пълни измамници!?

съди по банкянския неграмотните и по мадридския крадец

Я кажи пак как Кирчо не трябва да спазва конституцията на България? Я пак кажи че Радев е бил толкова глупав че не е знаел че нарушава конституцията. Нещо напоследък съвсем си се изчерпал с пропагандата. Я тресни няколко шкафчета пачки-запис четата също на Йончева дето не посмя да ги даде нито на брюкселската полиция нито на европейската комисия. И на тебе и на оня глупак с офшорките цялата ви работа е само на приказки. Пропаганда пропаганда пропаганда-макар че ти поне си се учил от трудовете на гьобелс като правоверен наследник на партиен секретар. Само че и ти и останалите поръчкови забравяте че Борисов е дал множество пресконференции, а вашия любим измамник не представи нито едно доказателство докато беше министър. Обаче видиш ли сега щял да представя доказателства и факти като частно лице. Ама се вижте всички - ако не е Борисов не ставате за нищо. Ако не плюете по него нямате какво да кажете. Ей затова губите. Защото друго нито ти нито оня мошеник нито Радев можете. Когато си дадете целия крак за да си платите тука и не ви стигне излезте на площада и започнете да викате в прослава на сегашните управляващи. Оу забравих-площада е зает. А тия там най-много да ви ошамарят. Хайде сега моето момче отиди да си удариш 3 ваксинки както нарежда великият Кацаров и после ще си говорим.

Бегом към 4-ти! Само тежиш на Земята!

Борисов е пътник, заедно с руските интреси в България.

Че Борисов е прост и много нагъл е пределно ясно, тоест не се прави на прост, както обясняваше на наведената корумпирана прислуга на Пеевски - Гешев и Цацаров, но вече очевидно твърдо е решил да се прави на луд, на психически болен за да избегне наказателна отговорност за многобройните си престъпления, кражби и лъжи, както доста отдавна писах, че ще стане... Докъде стигнахме, един прост рецидивист, един отявлен крадец, мошеник, простак и илитерат да наглее по подобен начин, толкова самозабравил се, че дори не може да вдене колко е жалък и нищожен - и цялата кохорта алчни и меркантилни идиоти около него, които упорито избягват да видят очевадното - че подкрепят очевиден илитерат, идиотиот, наглец и закоравял престъпник и патологичен мошеник! Брутално: Школата в Симеоново срещу Харвард - само един ще оцелее 28.10.2021 Брутално: Школата в Симеоново срещу Харвард - само един ще оцелее В Южна Корея още се смеят... Осмото чудо е на път да се случи и то в България. Бившият министър от служебното правителство и съпредседател на ПП „Продължаваме промяната“ Асен Василев предизвика на публичен дебат експремиера и едноличен лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Поводът – изказване, в което Борисов нарече Василев „неграмотен“. „Г-н Борисов, по повод на Вашето изказване пред медиите от изминалите дни: „Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен.“, Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас“. Мирише на дуел. Но самият Борисов в понеделник покани политическите си опоненти на открит дебат. "Нека да излезем пред публиката и да кажат какво по-добро могат да предложат. Да посочат какво в нашите проекти не им харесва и какво могат да подобрят. Ние правихме стадиони, училища...". Василев отговаря на условията, а Борисов получава шанс да го изложи пред цяла България. Самонадеяният Борисов с изказването си в понеделник се простреля в крака. Школата в Симеоново срещу Харвард е зрелище, което българите заслужават. Сега е моментът Борисов да покаже на своите съпартийци и фенове превъзходството си над тези, които настояват той повече да не помирисва власт. Хайде Бойко, да те видим! Този път няма да ти пускат аванти като на мачлетата и корта… Мечтайте си за голямото зрелище... Борисов няма да приеме поканата за дебат, защото е страхливец. Неговото основно оръжие е „прайм се на прост, щото е лесно“, както обясни в един разговор на главпрокурора Гешев. Ще се скрие, а ординарците му ще залеят с кал дръзналия да го предизвика Василев. Само че унижението на големия бял вожд от Банкя вече е гарантирано. Витали Роник

Я от ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС централата д си кажат кои министри от предишните техни правителства бяха с двпйно гражданство. Пределно ясно е че има такива, но странно защо това не беше проблем …… Ще съдят ли сега Плевенлиев за това и ромчето от Банкя ??? Май намирисва на политичвска поръчка и двоен стандарт от страна на КС !!!

А после да кажеш и кой ти е спуснал норматива за лъжите.

За Онез осем милиарда дето изчезнаха от бюджета за щест месеца по време на хунтата ли? Ами Хайде де Да видим кой краде

И този иска да си прави реклама за сметка на Борисов! Кой е Кокорчо да застане редом до най-великия и най дълго управлявал Министър председател на България избиран от народа повече от 12 години за водач и лидер на свободни и демократични избори! Василев, ти освен че си изнамник ограбил съдружниците си, си и едно голямо нищо!

От кой народ? С фалшиви бюлетини и 500 хиляди починали? Сериозно ли? Със заплахи и побоища? А за изнасилени деца от боко педофилът? Тъпият пожарникар и крадец на автомобили може да се мери с харвардски възпитаник и предприемач?

Като имаш доказателства що не излезеш да ги кажеш публично по телевизията? Таман да помогнеш на Рашков щото освен за някакво печено друго не можа да намери. Когато си правиш кампания с лъжи и когато пишеш лъжи единственото което показваш е че действаш по поръчка. А накрая се разбира и кой е поръчителя

Нахъсаните пуделчета на Радев лаят.

Какво миже да се очаква от едно момчеот гарнизона в Хасково, особено когато е завършил с гордост университета "Грите лъжи" Една геведжийска лакаърдия Качил се професор а лодкага на барба Яни и професора почва Ти бърбъ си прост човек Знаеш ли какво е куриолисово ускорение? -Ми не знам... А знаеш лина какво разстояние е Андромеда? -Ми не знам... Ами знаеш ли Третият закон на Нютон!? Не ...Ей прост човек си барба. Нищо не знаеш -казва професора -половината ти живот е загубен....Излиза буря, лодката ке пропукала, почнала да се пълни с вода гребе барба Яни изхвърля вода и гребе, професора посинял се свил на дъното И барба Яни го пита - Бе професоре, ти който знаеш толкова неща , знаеш ли да плуваш, лодката ще потъне всеки момент... - А не, не зная! - Е професоре аз с моето незнание съм загубил половината си живот. Ама ква ти е файдата от знанията ти, когато ще загубиш своят Та такива ми ти рабое Професоре Асан Василев вероятно и пожарникара може да те извика на дебат за който ти пък ще си кръгла нула! Или тълкуваш казаното както дявола тълкува Библията

Сополанко.

Той си е приемат и го знае, неговите словоблудства вървят само сред слаб умната част от българите

Каква е тази дума “приемат” …руска ли е?

БОРИСОВ ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ БЕЗ СМИСЛОВА ГРЕШКА НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИ

Г-н Василев, Вие сте нов и тепърва ще навлизате в политиката, за това ще ви дам един съвет : никога не сядайте на една маса с една проста и крадлива мутра, особено с най- крадливата - Б. Б.

Крадливата Иванчева, ти ли си? И с Бойко и без него пак ще търкаш нара в Сливенския затвор. Га краде не рива, а сега ривеш! И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че крадеше с г….за си!

Чакам дуел между Къци Вапцаров и Румен Радев Тъпото, на дисциплина лицева опора.

Групичка очевидно платени коментатори, приписват на Борисов качествата на Радев. Радев до момента не само че не е влизал в дебат Ами не е давал и пресконференция. Излиза казва си приказките и дотам. Няма да му се задават въпроси и да отговаря. А хлапета-Борисов е давал предостатъчно пресконференции. И ако сте наистина толкова неграмотни и не знаете-този човек беше кмет на София и като такъв участваше в заседания на общинския съвет където се водеха разгорещени дебати. А като повтаряте едно и също единствено показвате, че пишете по поръчка.

За да се сравняваш със селския идиот?! Иди си прибери всички такси дет си им платил, до цент!

Ха, ха, ха.!! Асен Василев няма никакъв шанс ако дебата е на тема - кой е Винету? Източници близки до ГЕРБ твърдят, че Бойко Борисов е прочел и втората част на Винету.

Всички се мерят с Бойко Борисов, Радев се праи на каратист и прави лицеви опори, с каратягите, асенчо иска да се покаже, че е по голям от борисов, това точно като в селска дикотека, където всеки комплексар налита на бой на най готиния за да се докаже

Люба Кулезич: “След кратко време почнах да си пускам аз ръката, съвсем случайно може би й бръкнах под полата, но тя ми каза: Спирай тука, искала да слезе, но мисля, че късметът пак ще ми излезе-е-е. Два мерцедеса карам, сто гаджета сменявам, никога на сухо не оставам.“ И преди да ме напсувате, че и аз съм изтрещяла като 2/3 от неваксинираното население, обяснявам защо ви занимавам с цялата тази словесна блюкня. Според влогъра Михаил Михайлов, който си е направил канал в Ютюб, наречен „Обществен враг №1“, тези чалга-текстове принадлежат... внимавайте... на ректора на ректорите проф. Анастас Герджиков - в момента кандидат за президент, подкрепен от ГЕРБ Питам се, възможно ли е човек с такава закваска да цамбурне в задкулисието на шоуто и да заработва допълнително от чалгарска словесна диария? Ако е истина, то зад бляскавата ректорска фасада се крие човек с две лица, с двоен стандарт. А той е опасен за моралния авторитет на институцията „Президент“. Да не говорим за самия човек... Ако пък става дума за грешка и за фатално съвпадение на имена, нека от щаба на Герджиков да я опровергаят незабавно. Иначе гафът ще доразмирише окончателно бунището, в което се е превърнала българската политика.” Нищо ново под слънцето!

Показват единствено че пишете по поръчка. Което повдига въпроса-кой точно ви е наел и с какви пари?

Абе идиот значи има 4 милиарда спестени вече....къде са бе кретен. Ти ги открадна заедно със захаросания капут.

щю0=юш 'юшп=0

Естествено,че нашичкият ще се покрие и няма да участва в дебата, но съвсем скоро ще се официализират данни за българи имащи имоти и живуркащи в Дубай, ще се посочат документи как и откъде са придобили париците си и колегите бачкьори вероятно ще насочат багерите към Дубай. Г-да корнети, подофисери и сресани алаброси, що така няма коментарии за Влади Горанов и мижавите 700 млн еврака спестени на др. Череп? Що си траете? Зъбките ли ви олят?

Към помощник режисьора, другия път като подготвяте нощното шкафче на Борисов да сложите и няколко блокчета платина. Тия реквизити хартия ,кюлчета бронз и прочие стъклени топчета от китайския магазин .....подигравка с жанра

Като стаа дума за дебати, байдън го изкарваха победител, та им разказа играта на американците и сега се чудят сам ще се сети ли да си иде или трее още да го подсещат. Наш Мунчо същата работа ,но той по дебил и трее как го е казал бай ти Ганьо със сопата да го подсетим

Бе тоя кокорчо как ги фърля тея милиарди в ръцете на Борисов, скоро Борисов ще задмине Мъск в класацията на милиардерите.

Тоз изцъкления става само за WC

Съм го гледал в едно порно

Кокорчо няма ли да изхарчи някой лев да направи и да му пуснете някоя друга снимка, че още ползвате от тези безплатните които му правиха като служебен.

и какъв ще е тоя дебат???? Боко ще му обяснява как се кара ДЖИПКАТА и че ако не слуша може да го разходи до Витоша .... в багажника!!!

MOZHE I DA OBIASNI KAK NE TI POZVOLIAVA DA MU OSMUCHESH TASHACITE I KAK MU OBLIZVASH NASRANIAT GUS,ZA PO 50LEVA NA DEN! 500 KOMENTARA TI E NORMATA! INACHE PAK SHTE TI RAZTVARIAT BUZKITE V SPALNIATA NA BOKKLUKA borisOFF!

с тоя цървул Боко, бе. Може да го предизвика само да ебат!

Престани да се опитваш да градиш репутация на гърба на Бойко. Направи нещо смислено. Жалък си.

Да покани бащата на шугар нейното да разкаже за почетенните хора и натариуса.

Радев:"България ще е страна на закона..." Да кажеш това един ден след решението на КС, че си издал противоконституционен указ,а твоят човек е подписал декларация с невярно съдържание, е много нагло и нахално.

И да нарежда на КС да прекрати делото понеже въпросното лице не е министър ...това вече е върха на наглоста .

Глупака винаги печели .Тиквун е отгоре ! Винаги !

Аз съм завършил в Свищов преди 15 години. Предизвиквам те да си говорим за финанси, риск мениджмънт и каквото искаш..ще те направя на маймуна...70% от терминологията която ще използвам , съм сигурен че не е разбираш..

Тоя Асен нещо не разбира от финанси...обесен съм , че ще го смачкаш...той не знае елементарни неща!!

Сега съм в Щатите, но като се върна ще те поканя на публичен диспут!!!

Асенчо, тоя шмекер няма да дойде на дебат. Страхлив е, подмолен, на всичкото отгоре - изпечен лъжец, тарикат. По-добре, пусни всички документи и доказателства, за да могат всички да ги видят.

Нищо няма да пусне. Няма нищо срещу Борисов, само лай.

И аз така си мисля, но все пак...знае ли се дали се знае :)

От както е в политиката Борисов не е провел нито един дебат та сега ли, когато си тръгва.