Асен Василев: Не е изключено да стана премиер, но не съм готов

Репликата ми към опозицията „Да го духат бедните” беше плод на емоции, каза още вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След простокиро всеки може да стане премиер.

Мило гейче долно кой да ти духа като нямаш хой и пикаеш клекнал въшливо педалче гнусно

Да го духаш ти

Снимка мечта....На вас само картинките да гледаш и е ясно кой кой е за Вас... Поредната манипулация на DIR.ru....

Само това остана - Кокоре президент. Вземи си Вигенин за вице и ще цъфнем и вържем.

Не бил готов, иска по-дълга лпбовна игра пед.?

Кокоррр...що са съ опърдял..и сам си невярваш

Оставка,мизерници такива!!!

Аз пък съм готов

Асенче, с кви парички си построи къщичщата на пъпа на София, а декларира само разширена гарсониерка?

Прилича на педераската сага между путката и мечката във Русия!!!

за да стане трябва да бъде избран и гласуван в парламента, не може да се владее, да запази самообладание, не е изобщо за политик, какъв премиер - от трън, та на глог, а думите на премиера "няма значение кой е отпред, кой отзад" си е направо фолклор.

АВ смята, че който не го харесва няма вкус, но няма да е зле премиер на страната да е човек и с делови качества, и дипломатичен, и незагубил доверие.

През 2013 г. е министър на икономиката, енергетиката и туризма в служебното правителство на Марин Райков.

В последни време мнения по въпроси няма. Ще бъде, няма да бъде. Ще го издигнем няма да го и т.н. С ГЕРб и ДПС без лидерите може, ОПС казаха , че НЕМОЖЕ. Е можетели или не.

Да гу духаш ти скапаняк!

Да го ду ха

се вижда, че се е изпуснал.

Ококорен неококорен, момчето прави пари и вдига пенсии ! Който не му харесва да духа бахура на банкянския

Прави пари за себе си от комисионни. Балъците обаче не могат да се усетят.

Доказателства нещо? Това не ти е Перви Канал да бълвате диария без доказателства!

Как се правят пари като теглиш по половин милиард през седмица, малоумник?

Ама къв премиер бе, тоя реално луд ококорен пръч

Това пухкаво момченце с изцъкленият поглед от снимката какво дъвче между джучките си, че и даже се облизва доволно?

Приготвил съм ви постна пицичка.. Духайте да изстине хахахахахаха

Не става, щом толкова лесно си изпуска нервите. Още един ненормалник след истеричния г-н Петков ще ни дойде в повече.

не се притеснявай! И ние не те искаме!

Аз го подкрепям ... отзад ...

Е манаф!

чобани...

И да го духат бедните ;)

Вдигането в момента на най високите пенсии не е ли проинфлационна мярка... Кого обслужва.

Не се шегувай Изцъклен, с тези работи шега не бива

надай се

Те го гонят с камъни, той премиер щял да става :)))

Иди на площада и виш кой гонят с камъни. Шепа еничари подкрепят ‘ДПС - Възраждане’ и малко повече кебабчо-любци жалеят за ‘ГЕРБ’. Мнозинството нормални Българи са за промяна, ако ще и да си съдерете тролските пръстчета да пишете фалшиви коментари.

Супер, аз искам 20 лв нафтата да стане. 50лв бензина. И ако искате направете го хората са умрели и без друго ,няма кой да ви се противопостави. И при тези заплати. Супер ще е. Всички са олигофрени няма проблем

Винаги готов да ДУХА.

те го гонят от село, той за попската къща пита - наглец!

Няма СМЕЛЧАЦИ от дежурните хейтъри. :) От края на Бойко досега: ФР в БНБ СЕ УВЕЛИЧИЛ от 7. 439 493 МЛРД. лв. на 8. 212 245 МЛРД. лв.; Бюджетният ДЕФИЦИТ НАМАЛЯЛ от 1. 385 9 МЛРД. лв. на 636.2 МЛН.. лв.; ДЪРЖАВНИЯТ ДЪЛГ НАМАЛЯЛ от 24.2% от БВП / 30 111.4 МЛН. лв. /, от които 23 837.2 МЛН. лв. ВЪНШЕН; на 21.4% от БВП / 31 498.4 МЛН. лева / , от които 21 146.2 МЛН. лв. ВЪНШЕН. .. Толкоз за КРИТИЧНИЯ ФР; ВИСОКИЯ бюджетен ДЕФИЦИТ и ЗАРОБВАЩИЯ държавен дълг. Ако тези съчинения-разсъждения ги бяха казали Тежката артилерия или Кукления актьор Биков, щях да ги подмина с усмивка. Но изречени от устата на счетоводителя Киро, изпитвам потрес.

айде сега, да кажеш нещо за конкретния живот, а не да си вадиш от носа топчета! нещо за 28-то ни място в света по процент на инфлация ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА.! нещо за това, че сме сред 15-те най-бързо обедняващи ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА. нещо за цената на горивата! за хляба! за каквото се сетиш от РЕАЛНОСТТА ! ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА...

Госпожо 123, коментирам МОТИВИТЕ на вота за недоверие, казани от БИВШИЯ ФИНАНСОВ министър.

Абе гнусен комуняга! Не да го ... бедните, а да го ...ш ти! Да раздаваш и харчиш чужди пари е най-лесно! Какво направи за икономиката за да носи повече пари та тръгна да раздаваш, че и да взимаш огромни заеми?!? Що за финансов министър си, че да не разбираш, че когато взимаш заеми отвън и ги харчиш в България вдигаш инфлацията до небесата? Това, което раздадеш като помощи, пенсии, надбавки е в пъти по-малко от самия акт на генериране на инфлация посредство огромните заеми и самия акт на харчене! Ти си по-зле и от Костов! А това е трудно да се постигне!

"Що за финансов министър си, че да не разбираш, че когато взимаш заеми отвън..." Василке, УСПОКОЙ СЕ! ВЪНШНИЯТ държавен дълг е НАМАЛЯЛ с 2.7 МЛРД. лв. / от 23 837.2 млн. на 21 146.2 МЛН. лв. /. А. Василев ИЗПЛАТИ 2.7 МЛРД. лв. ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ / + лихви / , взет през март 2015 г. от Горанов. И сега А. Василев иска АКТУАЛИЗАЦИЯ С още 3 МЛРД. лв., защото през следващата година ПАДЕЖИРА още толкова ГЕРБ-ав дълг. А ЛИХВИТЕ по-дълга ще скачат и моментът сега е за предпочитане.

Василев вече не се държи като “голямата работа”, какъвто го раздаваше до вчера. Най-вероятно осъзнава че царуването му свършва утре. Такъв е живота на еднодневките: днеска си горе, утре си долу.

Всички се чудят как да ги изритат, Кокорчо се гласи за премиер...Дебелокожи наглеци !

ГОТОВ ЕР АКО НЯКОЙ ГО ПОДПРЕ ИЗОТЗАДЗЕ

Ох, мамин златен той. Убавец!

Спецове може и да те убеди , с едно забиване като пирон в шкодова гума .

"Асен Василев: Не е изключено да стана премиер, но не съм готов." Спокойно, няма да станеш. То няма как и да направите пак правителство на ПП. Нямате нужната подкрепа. А специално Кирил Петков и тебе ви намразиха голяма част от българите: и хората, и бизнеса, и синдикатите. Много лъжете и сте по-арогантни и от гербавите.

Викаш за никакъв хуй не ставаш, но за премиер ставаш.

за ВСЯкакъв хуй не ставаМ

Единственият начин да се занимавате с политика в България и да не бъдете в агрегатното състояние на "мафия" е ако капитулирате пред тези 200-300 влиятелни семейства в центъра на София (Прокопиеви, Бойкикеви, Лорер и тн.) и няколкото хиляди протестъра около тях. В противен случай - дори да сте опозиция, ще вдигат протести срещу вас с искане за незабавна оставка на опозицията, пардон...мафията.

Технопарк Божурище а?

"Надценен икономически растеж, подценена инфлация, висок бюджетен дефицит, огромен и заробващ държавен дълг, отрицателна текуща сметка за първото тримесечие, както и нереалистично понижаване на безработицата от 4,5 процента и критичен размер на фискалния резерв", формулира мотивите за вота депутатът Кирил Ананиев ШАХ и МАТ! ФИНАНСИСТ коментира ФИНАНСОВИ-ИКОНОМИЧЕСКИ параметри БЕЗ НИТО 1 ЧИСЛО / ПРОЦЕНТ?! Финансист пише СЪЧИНЕНИЕ-РАЗСЪЖДЕНИЕ БЕЗ ЦИФРИ и прави умозаключения?! ... А. Василев обяснил /сравнил напоително икномическия растеж, текущата сметка, инфлацията и безработицата в края на мандата на ГЕРБ и сега. Би ли се осмелил някой от хейтърите да сравни БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ, ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ и ФР в края на ГЕРБ и в момента?! ... Счетоводтеля Киро не може да стъпи на малкия пръст на А. Василев по управление на държавните финанси!

Не готов но ще го сготвят емоционално и ще духа наред...

Да речем че Кокорчо стане премиерчо. Ама много емоционално кокорене ще падне...

Премиер??? Сериозно??? Ахахахахаха

Абе,зурльо.скрий се в дупката си и не се показвай!

Тоя може да е начело само на гей- парада .Начело на държавата- не