Асен Василев: Ананиев е изнасял данъчноосигурителни тайни

Според служебния финансов министър случаят с шефа на НАП е раздухване и набеждаване на хора без факти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом са наши и ви казваме че са почтени значи и така; само да сте посмяли да твърдите друго иначе рашката ще намери един свидетел дето чул от друг дето сте казали едно нещо и вече ставате престъпник асенка, аланколу в момента в който отидеш на публична длъжност нещата с личната информация седат малко по-различно; май и в щатите беше така или ти тука нас за маймуни ни взимаш и не ни дължиш никакви обеснения за началника на нап ддс-ар

нещастници от т.н. правителство ровят дано изровят нещо.. ама все: една жена ми каза, после ще ви покажем документи,

Работили, работили, работили , ама за джоба си и за чекмеджето на Тиквун. И от какво да ги е страх нали се отчитат?! Нали прокуратурата е тяхна? Нали така бе, смотани гробарски тролчета? Или сте само тъпи калинки?

След 12 години ГЕРБ: Бедните българи са близо 1 660 000 души, това е написано в сайта на МТСП

Чувствително се увеличихте бедните от към акъл!

Не ставате нищо.Възхищавайте му се на Ананиев и се учете...

Асенчо, Кой Ви издаде ли питаш? Защо народа ни научи?

недоразумение ти не можеш на малкия пръст на Ананиев да се перчиш

Скачай му ти, Ако щеш и на средния!

после го оближи

Като Пецов да го е изненадал анално Без вазелин!

Добре си беше Баце дето ви го слагаше с 200. Без вазелин. Ама свърши тя. Сега ще има още мно-о-о-го. Без вазелин.

Министър Василев, може да не съм завършила Харвард, но не ям доматите с колците. Не е необходимо да бъде сезирана прокуратурата по случая "Спецов". По онова време продажбата на фирми със задължения на малоимотни лица не е незаконно, но е неморално. В чл.74 , ал.1 от ДОПК са изброени институциите, на които НАП е длъжна да предоставя и разкрива данъчно осигурителна информация. В чл.74, ал.2, т 1 от ДОПК е разписано, че разкриване на данъчно осигурителна информация е възможна и при съгласие на лицето. Така, че ако г-н Спецов даде такова съгласие за пет минути в НАП може да бъде направена проверка и се установи истината.

Наглост , след наглост в тоя форум. Я покажете един шеф на НАП дето е назначен от ГЕРБ и да става за работа. Оная предишната овца , дето не благоволи да си прекъсне почивката при изтичането на цялата база на НАП, дето до последно не искаше да даде списъците на фирми със задължения, както на такива с опростени задължения, въпреки решение на съда. Дето се бе фокусирала да проверява фризьорски салони и продажбите в олх , вместо лотарията на Божков и фирмите на Шопара , и пропуските и са за стотици милиони левове - ама за какво въобще се ядосвам?! Явно в ГРОБ са останали и ги подкрепят само крадливи дебили и калинки.

Спецов след такива яки компрометиращи сделки продължава да заема длъжността очевидно, че задачата, която трябва да изпълни е супер важна за назначилия го в НАП има хиляди читави мъже и жени, които се трудят там от десетилетия как не сложиха един от тях да сложат що баш тоя са турили

РЕВ и Сълзи А защо няма обществени поръчки, ще ни осветите ли тролове?

Банкянският тулуп Онуй отново надигна като охлюв глава и не зашемети с умотворенията си. Отново със стайлинг, предизвикващ повдигане и отвращение у всеки нормален човек, Онуй ни уведоми, че заради служебното правителство не се къпем в пари от Европа. То все едно досега се къпехме! Може пък и да е имал предвид себе си, той определено си е скатал някое и друго чекмедже и къща. Онуй разчита на това, че електоратът на ГЕРБ се състои от дебили и захлебващи покрай трапезата. Затова безнаказано може да си плещи глупости и да не се страхува, че хората ще го наритат. Както виждаме, разни нискочели са го наобиколили и му слушат простотиите.

БЕ ТОЗИ КОКОРЧО ИМА НЯКАКВИ УМСТВЕНИ ОТКЛОНЕНИЯ? ТОЙ Е УМСТВЕНИЯ ДВОЙНИК НА ДОКТРО СТОЙЧО. ВСЕКИ ДЕН ИЗЛИЗА И ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ. ЯВНО Е ЗАБРАВИЛ КОГА БЕШЕ МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛЕВНАЛИЕВ.

Спецов, Узунов и резидента са тайни и мистериозни!

И пликчетата на Узунов са държаена тайна! Никой да не говори ... :)

Кокорчо се изказа неподготвен :)

Спецов е държавна тайна? Може би е тайното ни оръжие?

Зад него стоят три милиона българи от Дубай!

бляхххх гадно, много гадно и неприятно същество

Двамата от Харвард се редуват на лайномета! Сега се блещи този, от утре поема другия умник!

Дори и при най малкото съмнение за кражба на 1 милион от ДДС, Този Спецов не би трябвало да заема този пост - ръководител на НАП!!! Обаче, щом Радев е казал, МОЖЕ, негов човек е!

чака

Влез да го позабавляваш. Но ти май вече си бил там, знаеш

Този гледа, Като изваден от филмите на Хичкок

КОКОРЧО ГЛЕДА КАТО В ИНДИЙСКИ СЕРИАЛ

Айде поредните компромати…. Гербери??? Днес каква ще е опорката

Лайнометите са в правителството Днес с какви бомбастики ще ни залеят?

Чакай да видим, Кои ще са новите уволнени, без ОФИЦИАЛНИ доказателства от хунтата на Радев и калинки, Само по някакви компромати инспирирани от неговите калинки

Каква проверка от главния прокурор бе? Не разбрахте ли, че той проверки не извършва. Ще насочи всичко към съответната компетентна прокуратура. Аман от некомпетентни управляващи, без значение ГЕРБ, БСП, ДПС ИТНи другите смешници!!! Всички сте еднакво некадърни и неграмотни мишки!

Преди много години имах съсед който постоянно пишеше доноси срещу мен и аз постоянно трябваше да отговарям за глупости. След време това време отмина и колкото и скапана държава да сме все пак вече не се тормозеха така хората. Сега като гледам, това време се връща с пълна сила, само дето вече на доноса му викат "сигнал". Господата с новият морал и почитенност се указаха с комунистически манталитет и първо говорят по телевизиите и после пускат проверки. Ама за нашите хора, чакаме проверки и после ще говорим по телевизията. Егати почитенноста, егати новият морал и егати профисионализма. Пак ще започна да живея в комунизма, а на мен там не ми харесваше, ама щом народа си го иска ............. И още нещо, ако искаш прокуратурата да провери защо са язнасяни дадени данни, значи потвърждаващ истинноста на тези данни. Егати глупака е този.

Викаш крали крали твойте, сега като ги няма, защо ги проверяват?! :D Долен Гербераст си ти !

Лошото е, че на такива като тебе изобщо не им достига до мозъка какво им се казва! Бетон, братче! Зомбиран болшевик!

Използват се изрази като: постъпил е сигнал за...., или: постъпило е предложение за освобождавоне...

Абсолютно Ясно и на децата как Мутрите натискаха Неудобните

Точно това правят новите олигофрени!

Великите разкрития на Радев. Много шум, пък - нищо. В същото време си караме по магистралите и пътищата в градовете.

Държавата, че не е добре не е.Ама и тези няма да я оправят! Защо няма да гласувам за Герб: Защото им е време да се пенсионират.30г слад комунизма и 10г тяхно управление пенсиите се увеличиха със 150лв. Защо няма да гласувам за БСП: Защото са комунисти и на натресоха онзи зелен чорап говорещ като Борат,тъп като гъдулка и прост като галош. Защо няма да гласувам за ДБ: Защото са криптокомунисти.Пеевски им пречи,но Божков и Прокопиев не.А те и тримата са едно и също.Подкрепата им за ЛГБТ и подготовката да им прокарат техни закони. Защо няма да гласувам за ИТН: Не смятам, че Мико Зайкова и Тошко мириса(така го знаеме познатите ме и е доста миризлив) не носят промяна към по-добро, а носят на СлавчУ чалгаря егото.Некадърни са и са прости.Бил съм сред тях.Боко с просташки си език е класи над обкръжението на чалгаря. Защо няма да гласувам за Маяма: Много хора забравиха Галеви-аз предложих Пеевски-шанс за Орешарски-ходих при Божков.Забравихте ги тези НЕЙНИ ЛИЧНИ ИЗКАЗВАНИЯ, но и това, че е от БСП ли забравихме? А присъдружния и адвокат с книжката за детска еднополова любов...и това ли забравихте? Останалите няма да ги споменавам.Излишно е. А на президентските избори и магаре да изправят ще гласувам за него......само да не е този поклонниК на ромски междукрачия и шпионин.

ГЕРБ управляват ПОСЛЕДНИТЕ 4 четири години. преди тях беше служебния на Радев кабинет Герджиков, преди тях беше кабинета Орешарски на ДПС и БСП и Протеста 2013-2014 година. преди това беше кабинета на Станишев БСП преди него беше царя НДСВ ГЕРБ са в Политиката 12 години, а не са управлявали те.

Бай Ставри ви чака крадливи ГЕРБави комуняги, начело с агент Буда.

От тъпи избиратели - чалгар министър.

са по големи цървули от предишните

Дори и при най малкото съмнение за кражба на 1 милион от ДДС, Този Спецов не би трябвало да заема този пост - ръководител на НАП!!! Обаче, щом Радев е казал, МОЖЕ

спецов е спец в данъчните измами, ако тпй не ги разкрие няма кой - трябва си специалист

И що да ги разкрива? Да разкрие себе си викаш?

Сменете тая снимка, многострадалната Геновева...

започна да яде лайна по свирката на президетския ПЛЪХ.

Schilo

"...Проверката е насочена към главният прокурор, не мисля, че той може да бъде обвинен в пристрастие...." Недей така, Асенчо, че тръгваш срещу протестърите, според които, Гешев е много пристрастен.

Военната Хунта трепери, Че тази информация е станала достояние на обществото ни. Би трябвало тя и разследването и, Отдавна да са станали известни на общественноста, Но ние българите заслужаваме ли това?

Явно калинките на Радев, заедно с няколко брънбара са разтревожени за бъдещето на търтея си, ако тази информация излезе на яве!

Пише се бръмбър!

Въпросът му явно е : Защо кражбата на ДДС от Спецов, която е тайна за обществото, излиза на яве? Тази поверителна информация, трябваше да е разследвана и обявена официално на обществото, но уви, до изборите ще е тайна за Българския народ!

Асенчо, Кой Ви издаде ли питаш? Защо народа ни научи?

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава седмица, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Ти Ананиев можеш само да го погалиш по топките. Не си му нито на нивото, нито на интелекта. Фалшив герой си

Типичен комунистически пед@л е този.

YCBM

Кражбите и нарушенията на Тиквата и октопода който е създал са навсякъде. Във всяка агенция, министерство, община или общинска фирма има нарушения и грабежи. Грабежи на всяко ниво от служители до управители. Създадено е мисленето, че трябва да ходиш на работа за да крадеш. Затвор и отстраняване на виновните е единствения начин да се отървем от тия отрепки.

САМО НАЧАЛОТО ...

Знаем какво следва: повсеместни кражби и оглозгване на България, както вие си знаете, комундетата!

На никой не му пука за Герб Просто вече на никой не му пука За Герб..

Тези верно ли са завършили в Харвард? Там май ги класираха като 1/90, 2/90 и т.н. Има ли някой инфо, кой поред са се класирали тези наши "министри"

Този бастун е учил нещо си, но в Harvard Business School, а не в Harvard University. Най-вероятно някоя платена MBA програма, където и магаре да заведеш срещу 50 бона ще го закичат с МВА. Много модерно сред богатите комплексирани глупаци от Индия и Пакистан.

Цял месец духат свещи Интересно Обърнаха резбата май LGBT партийка бро Раздавайте библиите И да се приключва!!! :))))))))

Сарвул, Защо криеш културиста с измамните милиони и ни пущаш кьорфишеци.

Крие ме, щото Божков яко му стиска орехчетата

Баси Герб дори нямат тролове.. То ядене пиене лесно.. Парата ясна Отдаденост zero (нула) Талант - никакъв!!! Уволнявай Теста приключен

Идиотите вече почнаха и стихове да пишат,но само след няколко месеца ще видят кон боб яде ли.

Още утре ще видиш кон бой яде ли

Да ви черпя по нещо И да си ходите Нищо не става от вас 21 минути за отговор Нещо

Какъв ин хаус, какви пет лева. цялата държава е една разруха

Ще ти ходи Пък и ще ти иде отвътре :)

И тая разруха я приеха в чакалнята на Еврозоната!!! Ох, как ВИ боли, нема повече КТБ 2, 3 И 4... ЩЕ ОСТАНЕТЕ ГЛАДНИ КАТО НАС!!

На сериозно анално изненадан Що така?!