17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на арменския поп.

Само че не знам кога от ДИР ще пуснат новината за посещението от руския поп, който заповядал варненския митрополит да е новия патриарх на България.

това е все едно бсп да направи протест че губи изборите за 14 ти път!

Бсп никога не губи избори тъй като всички партии които влизат в парламента са създадени от бсп но с друго име просто...така са решили да лъжат хората че има различни партии

Хм, доста странно. Смятах арменците за сполотени и разумни хора. Явно и там има гнили ябълки..

имат едни от най-престъпните банди. В Америка /Ню Йорк арменската мафия вече е изместила италианската и руската.

ми разумниса - никой арменец не иска да стане свещеник! ще се наложи да си внесат равини от израел, щото там са боллук

Епархийският съвет е приел неканоничен устав, който не се признава от свещениците. Затова на тези от Армения не им удължават визите. Църковните настоятелства са собственици на недвижимото имущество. Ако останат храмовете празни, ще настъпи разпад. Дали пък епархийските съветници точно не си точат зъбите? Дали не изпълняват поръчка на няКОЙ? Обвинението, че свещениците си правят сметка да заграбят църковно имущество, при това в чужда държава, е абсурдно!

Не ни отнемайте пооследнато, което имаме!

Нещат винаги се оплескват когато стане дума за самоуправление... защото всички смятат че това означава "само аз управлявам";)

Да си внесат от Армения. Вероятно щеима мераклии.

"арменския поп".

и поповете трябва да спазват законите и правилата. Утре ще дойдат имами-ухабити от Саудитска Арабия или Сирия и ще рекат първо искаме постоянна виза/гражданство, после ще поискат джамиите на нашите турци и после всички имоти....

Ми, да съ оплачат на арменскее пoп!?

tonk11

Добре де, къде ще протестират и против кого? Пак ли Борисов и ГЕРБ са виновни?

Е не прочете ли текста? Протестират си срещу техния епархийски съвет, който явно ги отделя от традиционната им църква и ги води към нещо друго. Какъв Борисов те гони? Ако държавата има някакъв ход в случая, това е чрез Агенцията за верозиповедания да се потвърди истинската църквна принадлежност и да не се допуснат секти.

Кой ти чете днешно време. Четенето е за 'зубърите'. Друго си е да си функционално неграмотен. Четеш , но не разбираш прочетеното. Така си обаче готин млад пич, а не неква си там пенсия. :))

Сигурно е той... иначе нямаше да задаваш гузни въпроси.

tonk11

По-скоро имах в предвид защо ще правят протест? Нали си е техния съвет. Или щото е модерно да се протестира? Държавата едва ли може да се меси в това. Ама умници явно дал господ.

А защо имаш "в предвид"? Не може ли да имаш "над предвид", или "из предвид", или пък "зад предвид". Варианти много. "Предвид" включва предлога "пред", така че не е необходимо да се добавя нов.

НЕ! Този път не са виновни, ама се надяваме Борисов да помогне.

Е какво да очекваш от куманизините - ясно е, че до дупка ке правът прублеми на христиените, а еврейските синагоги са непипнати, и има закон за техната защита, а христиенските храмове кучета ги яли там, дето куманизини управлевът.

Arcadium

Ужас! Вече няма да има и Арменски поп на, който да се оплакваме.