Арестуваха жена в метрото за непристойно поведение (видео)

Свидетели обвиняват полицаите в груби действия, а задържаната - че била пияна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление психическите заболавания са най-неприятните и за болния и за околните

Гербавите пом ияри така през лятото биеха и влачеха деца на протестите. Страхливци - сега са много ербап и срещу тази баба.

e т'ва е, няма го бат бойко и всичко се разпада.

ако така се мятаха полицайте да арестуват и истинските престъпници, цена нямаха да имат. Нахвърлили се върху една баба, чак по лице я повалили, смешници, не изпълнила нареждането им.

НЕ!

Затова пък Орките, как шамарят куките.... Нов ред, нови правила, демократични.

Според пачата, заснела клипа, полицаите били груби. То всеки вече стана експерт по човршките права. Таз подпийналата госпожа, миже би вече е изтрезняла в районното, сега д плати една хубава глоба, и по живо пи здраво, да си ходи.

Полицай те са най големите куртизанки на Борисов...

Не знам дали е правилно арестувана, но гръмогласно кудкудякащите лелки от клипа определено са за кафеза.

някаква,откачи народа....

Е как не са ли и направили тест за алкохол, може да и стенало лошо, лекарства да са и повлияли!! А може и просто да и дошло до гуша да носи маска!! Каже те бе маскаджии??

А ти как реши че жената е пила? полицията у нас не познава законите и правата си, затова народа няма доверие в тях.

споко де и ти ще попаднеш на някой добричък полицай и тогава друго ще църкаш мишленце!!

са си таковали таковуто

100 % Мата Хари... леля и...

Да и скоро много от тях ще си търсят нов бардак.

ГЕРБ ако така биеха и унижаваха и циганите по селата, цена нямаше да имат. Ама нали са им избиратели ....

Въпросът е в тоталната некомпетентност на този полицай. Затова е сниман този клип. Възможно е снимащата да е пача, но че Вие сте свиня, в това няма никакво съмнение.

Те са толкова некадърният и прости а ти искаш да помагат на хората.

Щом не е застреляна, значи е добре... Да иде в САЩ и да не спазва полицейско разпореждане....ще ядем жито след това.

Ееее ..... браво браво!!!! Какви полицай , какви мъже , успяха да арестуват една пияна бабичка. Малко ми изглеждаха затруднени , представям си какво биха правили с истински сериозни бандити.

Крадци на милиони в народното сьбрание никой не закача,а седнали да се гаврят с безпомощна жена.Дьржава на абсурда,управлявана от невежи неграмотници,заради които никой не инвестира в Бьлгария и населението е доведено до просешка тояга.

Ако за свръх употреба на алкохол се арестуваше, досега много хора щяха да са по районните. Това е безумие! МВР да обесни какво точно й е било "непристойното" на тази жена.

полицайчето е само, без бекъп. Паникьосало се и си припомнило някой американски филм. От друга страна, ако лелята е буйствала, как по друг начин да я усмири? Българите традиционно не се месим на луди, пияни или агресивни, и все питаме:" Къде е полицията?". ето ви полицията!

Явно си много тъпо парче .

Трябваше да извикат подкрепление от робокопи.

Ко е е резил моето момче? Че някой се опитва да налага спазване на закона и правила някакви ли? Кое му е различното, дали правилата се нарушават от 30 годишен циганин или пенсионер?

Щом е с белезници значи има за обЕснение. Ако се беше държала като другите, никой нямаше да си прави труда да се занимава с нея.

Ти от небето ли падаш? Разбира се, че като се напиеш като последния тъпак и започнеш да правиш глупости ще те арестуват. Да си чувал думичката "Изтрезвително"? Сещаш ли се къде се намира и за какво служи?

Ювелирна акция. Този път без качулки. Браво!

Браво, проблемът с престъпността е решен! Жалко, че когато ме обраха никой от полицията не си мръдна да направи каквото и да е разследване, нищо че имах видеозапис на крадците, но пък да бием на протести и да влачим възрастни жени в метрото винаги имат капацитет!

Аха. Свети Георги се е вселил в нея и е тръгнала да убива ламята.

Куки!!!!!

май носеше атомни бомби и руския паспорт стърчи от джобарите

Таман се зарадвах, че е Мая Манолова, а то ...

Ти мен уважаваш ли ма? Хлъц!

Мика ?

Вероятно Петров и Боширов са облъчили тази с микровълнова печка, че се държи по този начин?

Какъв ГЕРБ намесваш тук?! Просто едно полицайче си е свършило работата (слава богу, имало и такива!), а някаква пикла е решила да става известна в социалните медии, като пусне изваден от контекста клип, на който напълно предвидимо ще цъкат и ще се възмущават половината лумпени в България (все пак, много е удобно, като не са видяли причината за ареста, ако я бяха видяли нея, а бабата не беше арестувана - щяха да цъкат и да се възмущават, че няма полиция в България).

Малко и е на гадината, трябваше да я застрелят.

А за това, че Вие сте тъп цървул, също няма спор. Наздраве! Следващият път и Вас да ви снимат, кралска особо.

tonk11

И къде е грубото поведение?

й гледам годините няма как да повярвам, че се е държала непристойно! Да, в клипа се чува повишен женски тон, но в създадената ситуация ( т.е. просната възрастна жена по очи, като най-голям престъпник), е нормално да има такъв тон! Дари и наистина да е била пийнала жената, в това няма нищо ненормално и непристойно, особено в празничен ден!

Ами, ако е пияна, болна или изперкала и се хвирли под мотрисата - кой е отговорен ?

За цирк станахме ... отделно - да снимаш и да публикуваш такива неща не е много морално. Все пак тази жена има близки, познати. Хубаво ли е да я видят в такава светлина? Редно е и "операторката" да се замисли, както и да се замисли редно ли е да дава компетентното си мнение кой колко и каква сила е приложил? Напила се е жената, не знае какво прави, толкоз! Ще изстрезнее и ще се прибере вкъщи. Друг е въпросът, че в петък, алкохолизирана още следобяд ... не е на добре! Да се оправя и да си вземе поука. Толкоз по въпроса. А, и ако се активизираме за собственото си добро, и разберем, че всичко в този живот зависи от нас, както личното ни благоденствие, така и личния провал, когато спрем да обвиняваме другите, а започнем да действаме, тогава ще имаме успех!

комлексарче полицайче палячо и малоумник който не може да мисли арестувал бабичка нещастник БОКЛУК

Гражданката просто споделила на друг пътник че Мая Манолова има някои погрешни идеи.

Комплексари абсолютни. Понеже на цигани и мутри не могат, та на някакво наквасено бабе :)

милю май му се пипали баби... толкова ли 2ма, кауна във униформи, не мога да задържат една жена на висока възраст, без да я унижават, какво то и да е правила - боклуци

лелята на уйчовото Делянчу от асково: тана ка тя тана една татка пих ни моя тана