Арестуваха жена в метрото за непристойно поведение (видео)

Свидетели обвиняват полицаите в груби действия, а задържаната - че била пияна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме една комшийка, психично болна е жената, луди ни прави...денонощно.Сега лятото най-ни е хубаво на отворена врата на терасата, сън няма...Вика, крещи, разказва си разни неща под прозорците ни.Обижда хората по улицата. Гласа не и изчезва.В 2 часа, в 4 часа, в 6 сутринта, следобяд...и така - години.Ние сме на работа, ама тя си поспи на другия ден сутринта и после пак почва.Като си пие хапчетата, нещата са по-добре...абе ...Някога се грижеха за такива хора, сега търпим.

Ужас,и ние сме така. Освен всичко ни пише бележки и ни заплашва дори до полицията се е оплаквала от нас. За клетвите, които сме чули по наш адрес да не говорим. След като и ние се оплакахме в полицията преписката беше прехвърлена в прокуратата от там отговора беше "не могат да образуват дело". Ние не искаме да се съдим, а да не ни тормози най-гадното е когато чука през ноща и всичко ехти и почва да кълне - направо като те събуди не знаеш на кой свят се намираш.....

Никой няма право да бъде сниман без да има съгласие от негова страна. А полицаите, които арестуват бабичка, по този брутален начин, трябва да бъдат уволнени и съдени.

Напротив, на обществено/публично място всеки може да снима(метрото се води публична част за ползване от всеки гражданин) и никой не може да му каже о копче. Няма право единствено да снима в ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА СОБСТВЕНИКА. Не си запознат в правната част.

Няма право да го публикува ,без съгласието на заснетия . Вижда се и ти колко разбираш .

кое е бруталното?

Щом е на земята е брутално . Събират ги от кол и въже в полицията . Време е някой да ги осъди . Ние не сме научени да си търсим правата . Не знаем законите и разчитаме ,че държавата ще ни пази .

Какво значи непристойно поведение ?????

Има селяни в големия град, има проблем. Аман от нагли, прости цървули, освинили всички градове, в които се преселиха. Свикнали да поркат по няколко зимни месеци, да хвърлят боклуци, да дънкат чалга, няма спасение от тя

И аз съм така - плюя, пикая, сера където ме свари.

Имаме най-меката полиция. В другите държави бият яко. Тука снимаме. Тая мома дето снима с телефона се има за голяма героиня. Може би трябваше да я оставят тая пияна баба да падне на релсите, че момата наистина да има каво да снима.

ням да кара мотрисата, я

Като пиша, че ушакът е добър само мъртав трият, но ей го на. Когато са баби или протестиращи тия измет рязко придобива смелост и бързо я губи ако са мутри или от махалата.

Не съм чул ти да си много смел срещу мутри или подобни. Я кажи досега много ли си ошамарил?

Аз правоохранителен орган ли съм, бе? Аз ли трябва да налитам на мутри? Да ми дадат 20 заплати тогава! Иначе аз винаги налитам на всекиго с телескопичната си палка. Веднъж и с брадва. Да видите как бягат тия "мутрички". Ама после помиярите от милицията ми образуват досъдбени, да им е...

И някой като ти вземе телескопичната палка и ще те ошамари едно хубаво.

Като избухна демокрацията и държавата вдигна ръце от всичките си задължения без събирането на данъци и такси..пуснаха всички луди от институциите да шетат по улиците. Едни пикаят и серат по тротоарите и градинките, други ходят голи, трети псуват и се държат агресивно, но как да им отнемат свободата на словото и придвижване, нали ще ревнат либерастите. И резултата е налице

Много са смели на баби и дядовци , ама от тъмно-зелените се крият в дупките, униформени мишки!!!!!!

абе дармадан си е

Всичко и всеки трябва да има правото да снима! Иначе, как ще разберем в каква държава живеем!

На практика това е насърчаване на доносничеството. Да се благодарим, че по времето на соца ги нямаше тези записващи устройства. Иначе доносниците щяха да направят живота ни черен.

Голямо поамериканчване настана да се плюят полицаите, но следващия път като ви трябва помощ пак на тях ще се обадите, папагали смотани!

Спокойно, отавна вече не ги търсим.

Кой да търся ..... ония дето дето от шамара ми реват ли ???? Ама ти сериозно ли ???? Полицай и сила ..... вярно ли .... дай го насам ... ама без униформа да го видя колко е бабаит и ербап !!!!! ПАЛАЧОВЦИ ПРОДАВАЩИ ДРОГА ..... в най добрия случай !

Никой не пипа гЕрбарските мутри като бият хората по пътищата, а женицата я арестуват все едно е Бен Ладен!

Мръсни ченгета, фашисти! А иначе крадците на милиарди не докосват и с перце! Копелета проклети!

tonk11

Викаш тая да я оставят да прави квото си иска щото имало други за хващане?

А като стане напечено на кой се обаждаш, на мръсните копелета нали.Да ви Ева виртуалните бабаити страхливи.

Трябва да си много изпаднал да търсиш ушевската измет. И без това няма да ти помогнат!

Идвай аз не съм виртуален да те видя колко си ербап ! Навит ли си да ти отпоря два шамара ??? После и милицията няма да ти помогне вервай ми !

Дали бабата е успяла да окаже съпротива или лесно са я сборили полицайте. Сега ако намери малко пари и добър адвокат ще осъди държавата за хххххх лв. които ще платим ние, българските данъкоплатци.

няма никакъв проблем ВСЕКИ КОЙТО ИСКА да осъди България за каквото си иска. Ако щеш дори за това, че в стаята му бръмчала муха, а някой трябвало да я утрепе. Просто, КАЗВАМ ТИ! Западните съдилища са готови да осъдят България за КАКВОТО И ДА БИЛО. България трябва РЕДОВНО ДА БЪДЕ ШАМАРОСВАНА! За да бъде държана в пълно подчинение на западняците. По тази причина тя ще бъде съдена за каквото и да било. Западняците само чакат някой да се оплаче от държавата си и веднага да осъдят България. Така се създава една васална, зависима държава!!!

Миналата седмица подобен урод е бутнала моя леля на ескалатора , замалко да си счупи крака без да и прави нещо на младос1 Такава ако бутне някой човек пред метрото не ми се мисли

Понеже много разбирачи драскат, ще поясня. 1. Никой не може да бъде заснеман или записван без знамието и съгласието му, освен в посочените от закона случаи. Това е жокер за патката със смартустройството. Публикуването в социална медия дори не е за коментиране. 2. Приложимата нормативна уредба подсказва недвусмислено как се установява лице, употребило алкохол или упойващи вещества. Какво на някого се било струвало е без добавена стойност. 3. Просването на теренна повърхнина със закопчани отзад ръце се явява превишаване на правомощия в конкретния казус, това вече е по адрес на двата "органа". 4. Поведението по т. 3 е резултат от пълното безхаберие срещу ДДС-ари, мутри, жаагали и друга престъпна измет, имаща само права и привилегии. ака може още много да се продължи, но мейнстриймът е ясен. Приятен ден.

По точка 3 имам само да кажа: всеки може да записван на обществено място, каквото виждат очите, не може да бъде забранено да се снима

Конституция на Република България, чл. 32. Изказвате се неподготвен, а и вероятно визирате т. 1.

tonk11

Боков, я гледай внимателно! "Просната на теренна повърхнина" е преди белезниците. След това я вдигат. Ти как искаш да и сложат белезници? Във въздуха?

Колкото и непристойно поведение да е имала жената, не мисля че е заслужила да е с лице на пода. Отделно некомпетентните органи не знаят как да я вдигнат на крака от седнало положение. Трагедия....

милиционери, какво да коментираш

По селата пребиват старци за някой лев, а полицаите ни се боричкат с бабички в метрото.

Наградете милиционерите, много работиха днес.

използването на мобилни телефони за снимане на щяло и нещяло! Диктатура като в Турция и за снимки и видео 1- 1 година затвор при бай Ставри!

Аууу, родната полиция ни пази. Веднага да глобят жената.

Странно от къде са се взели куките, като на тая станция дори будката за билети не работеше онзи ден.

Да, жената е изтрещяла и срещу нея са приложили законите. А защо срещу бандити и наркомани не са толкова безумно храбри полицаите ни.

Някой знае ли къде е тоалетната в метрото?

ДЪРЖАВИ И РЕЛИГИИ ИЛИ ПРОСТО ПОСТОЯННА МАНИПУЛАЦИЯ. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... "Първият човек, който е изругал, вместо да хвърли камък, е бащата на цивилизацията." Зигмунд Фройд Всички тези държави и религии, тези безсмислени йерархии и бюрокрации досега, те не са помогнали на човечеството в разрешаването дори на един проблем. Просто запомни това: "Те решили ли са поне един проблем за теб?" Държавите и религиите просто се занимават с бизнеса на безусловното налагане върху теб на техните закони - йерархии и бюрокрации (господар и роб, лидер и останалите) и служене на шепа "хора" - привилегирован елит и паразит, и това е от стотици години, а бедните все още са бедни и стават все по-бедни. Все още има много болести и епидемии, има всякакви страдания и престъпления, и те се увеличават. С всяка изминала година престъпността се увеличава. Странно е: затворите се увеличават, съдилищата се увеличават, религията се увеличава, задължителното "образование" се увеличава, йерархии и бюрокрации, и те се увеличават. Те мислят, че са тук, за да спрат престъпността, а с тях престъпността става все по-голяма. Вашите затвори са университети за престъпници, откъдето те излизат с диплома. Всеки човек, който е бил в затвора, е научил там много неща от старите престъпници, с които той е споделял времето си. А това, което научава той, е че да извършиш престъпление не е престъпление, а престъплението е да те хванат. Така че, той просто научава как да не бъде хванат. Има нещо фундаментално грешно тук. Това, което държавите и религиите правят, то не е насочено към решаване на проблема. Човекът, който извършва престъпление, не е престъпник, той е болен. Не бива да го хвърлят в затвора или "ада" и да го измъчват (физически, ментално и емоционално) там, той трябва да бъде лекуван в психиатрична клиника по един уважителен начин и с медицински методи. Вината не е негова. Може би знаете, че е имало времена, в които лудите хора са били считани за престъпници. Те са били хвърляни в затворите и там са ги биели. И едва преди няколкостотин години на някого му е хрумнало, че тези хора не са престъпници, а имат някакво заболяване. Като ги биеш, не можеш да избиеш болестта навън. Ти просто се държиш като идиот. Те се нуждаят от помощ, а ти правиш точно обратното. И това важи за всички престъпници, защото никой не се е родил престъпник. Начинът, по който човекът е бил възпитан, обществото в което е бил възпитан, задължителното "образование" и/или "религия" (програмирането ти чрез различни вербализации - език, лингвистика, "държави" и "религии" - безсмислени йерархии и бюрокрации), те са го направили престъпник. Представителните политици и религиозните лидери - безсмислени йерархии и бюрокрации, те трябва да бъдат отстранени от дългогодишните им позиции и да бъде създадено едно напълно ново управление. Това е трудна работа, но не и невъзможна, особено, когато смъртта е единствената алтернатива. Очевидно представителните политици по света, които са искали да имат в ръцете си все повече и повече разрушителна сила, са решили да поробят учените. Сега всеки учен е роб на някоя държава, на някое правителство и работи само за цели, които са разрушителни, които са против живота. И колкото по-разрушителни неща открие ученият, толкова по-високо е почитан от държавата и правителството. Казват, че историята се повтаря. Историята не се повтаря. Повтаря се нашата глупост и ние продължаваме да учим децата си на едни и същи неща. Децата са принудени да имитират все същите велики герои, които всъщност са били престъпници, а не герои.

Пич, първо, докато съществуват пари - не може да няма държава. Възможно е да функционираме без пари при ресурсно базирана икономика и тогава не политици и право а статистика и научен метод може да логистира ресурсите с помощта на автоматизацията. А колкото, че бедните ставали по-бедни... Дай на един беден половин милион лева. Той пак ще бъде беден след известно време, може би само след няколко месеца. Бедният си е беден, не защото получава малко пари, а защото няма финансова култура.

От времето на братя Галеви как не можахте да арестувате един главорез, ами сега разигравате семкаджийски сцени ! Ужас и безумие !

Анти подбор се прави във всички милиционерски структури.Този има ли и грам акъл ,че като стъпи с всичките си 90кг. върху остеопорозна 60+ годишна жена може да я инвалидизира до живот или нещо по-лошо.

Какво значи непристойно поведение?комплексирани полЮцайчета израснали на хамерикански филми-ACAB.

маймуно значи. че се държи неадекватно и е груба с околните. Браво на полицайте свършили си работата.

вярно си смотаняк :D

Не очаквайте полицията да МОЛИ, УБЕЖДАВА и ЛЮБЕЗНО да приканва нарушителите на закона да го спазват!! ТЕ ТРЯБВА БЕЗКОМПРОМИСНО, НЕЗАБАВНО, АВТОРИТЕТНО И РЕШИТЕЛНО ДА ЕЛИМИНИРАТ НАРУШИТЕЛИТЕ!! Щом има неспазване на полицейско разпореждане работата е ЯСНА!!

Защо не го правят с мутрите по улиците? Защото нямат топки, страхливците...

Бой по тая дърта чанта. Аз ако бях щях да я наритам

лелята на уйчовото Делянчу от асково: тана ка тя тана една татка пих ни моя тана

милю май му се пипали баби... толкова ли 2ма, кауна във униформи, не мога да задържат една жена на висока възраст, без да я унижават, какво то и да е правила - боклуци

Тя щото сама малко се е унижила... Това не е дама да й дължиш уважение. Това е болен човек, който трябва да се лекува от алкохолизъм.

От кого разбра ,че е пияна жената?

ти виждал ли си алкохолик, дори на снимка? освен баща си милиционера

Комплексари абсолютни. Понеже на цигани и мутри не могат, та на някакво наквасено бабе :)

Гражданката просто споделила на друг пътник че Мая Манолова има някои погрешни идеи.

комлексарче полицайче палячо и малоумник който не може да мисли арестувал бабичка нещастник БОКЛУК

За цирк станахме ... отделно - да снимаш и да публикуваш такива неща не е много морално. Все пак тази жена има близки, познати. Хубаво ли е да я видят в такава светлина? Редно е и "операторката" да се замисли, както и да се замисли редно ли е да дава компетентното си мнение кой колко и каква сила е приложил? Напила се е жената, не знае какво прави, толкоз! Ще изстрезнее и ще се прибере вкъщи. Друг е въпросът, че в петък, алкохолизирана още следобяд ... не е на добре! Да се оправя и да си вземе поука. Толкоз по въпроса. А, и ако се активизираме за собственото си добро, и разберем, че всичко в този живот зависи от нас, както личното ни благоденствие, така и личния провал, когато спрем да обвиняваме другите, а започнем да действаме, тогава ще имаме успех!

Ами, ако е пияна, болна или изперкала и се хвирли под мотрисата - кой е отговорен ?

й гледам годините няма как да повярвам, че се е държала непристойно! Да, в клипа се чува повишен женски тон, но в създадената ситуация ( т.е. просната възрастна жена по очи, като най-голям престъпник), е нормално да има такъв тон! Дари и наистина да е била пийнала жената, в това няма нищо ненормално и непристойно, особено в празничен ден!

tonk11

И къде е грубото поведение?

Малко и е на гадината, трябваше да я застрелят.

Вероятно Петров и Боширов са облъчили тази с микровълнова печка, че се държи по този начин?

Ти мен уважаваш ли ма? Хлъц!

Таман се зарадвах, че е Мая Манолова, а то ...

Мика ?

май носеше атомни бомби и руския паспорт стърчи от джобарите

Куки!!!!!

Браво, проблемът с престъпността е решен! Жалко, че когато ме обраха никой от полицията не си мръдна да направи каквото и да е разследване, нищо че имах видеозапис на крадците, но пък да бием на протести и да влачим възрастни жени в метрото винаги имат капацитет!

Не наричай пасмината по улиците и парламента протестиращи.

Ювелирна акция. Този път без качулки. Браво!

Трябваше да извикат подкрепление от робокопи.

полицайчето е само, без бекъп. Паникьосало се и си припомнило някой американски филм. От друга страна, ако лелята е буйствала, как по друг начин да я усмири? Българите традиционно не се месим на луди, пияни или агресивни, и все питаме:" Къде е полицията?". ето ви полицията!