Арестуваха цигански барон при спецакция в Бургас (снимки)

Михаил Щирионов - Пандурито с ново обвинение - лихварство и изнудване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ППМ

- "В края на 2012 г. районният съд в Бургас му налага ефективна присъда от 3 г. и 6 месеца" - Това е за търговия с деца. А сега ще го почешат по ... Абе то, май съда е бил за присъда "В края на 2012 г,"

не стана ясно дали за тая продажба на бебета онзи е осъден... щото ако за такова нещо дават 3 години и половина не виждам какво ревеме против турското робство - те нещата явно малко са се променили. Отделен е въпросът доколко акциите на МВР са по случай изборите или са си природно неадекватни в събирането на доказателства.

ДА НЕ СТАНЕ МНОГО ШУМ АМА ЗА НИЩО!!!!!

Във всяка община има чиновници отговарящи за незаконното строителство.Кой им пречи да си размърдат задните части и да отидат в циганските махали за проверкиза незаконно строителство.Това е първата крачка-установяване на незаконни постройки и незабавни предписания!Законите са за да се спазват-добри или лоши!!!Всичко извън закона и на земя която никой от циганите не е заплатил спокойно може да се развали.Няма да останат без дом,защото има достатъчно земя и жилища които да си закупят както го правят всички българи,турци,арменци и каквито се сетите народности.

Нужно е бърза присъда, на макс. С всички утежняващи вината обстоятелства. Без никакво забавяне. Мачкане по закон по всички писти. И без никакви компромиси. Само това, в условията на американска окупация имаме шанс да се справим с мангалите.

Орки.....

Че Пандурито, с аверите, са откраднали нови мотики и са прекопали "в ползу Бургас" Морската градина.

Повечето ромейски гета имат такива барони занимаващи се със сходен бизнес , ще бъде добре ако им сложат качествени присъди.

Да бе, а после кой ще организира гласоподавателите? Валери Симеонов като отиде в махлата с кой да преговаря?

100 процента е инвалид и взема пенсия плюс помощи за социално слаб.

Забравихте, че Мердседеса S600 му е с едва ли дн ни номера и с регисграция на баничарка. Не е виновен Пандурито....рибата се вмирисвала от главата.

Искаме "застрелян поради оказана съпротива"

Димка.