Арестуваха серийния крадец Жоро Бенката във Варна

Престъпникът е извършил над 10 обира, част от които посред бял ден

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му изстискам бенката!

1. Не полицията го задържа, а частна охранителна фирма (бая задържане беше, много квичеше). 2. Задържането му трябваше да го предават онлайн, та другите апаши да знаят какви ги чака и тях. 3. Ако чакате да го осъдят на нещо, ще има да си почакате, той е важен електорат.

Тъпунгер. Сега да го бутнат в дранголника да търка нара и отвреме-навреме да му разтриват кокалите съкилийниците, само на бенка ще ми стане.

А дано, ама надали! В Бг сме! Тук изборите и електората са важни! Че някой мошеник тероризирал хората....да се оправят по метода на Остап Бендер!

Време е тоя боклук да си влезе в зандана, и без туй захладня.

Отличник! Какъв способен човек! Истински капиталист.

А Магарешки кога ще го арестуват?

хванали до сега, защото не са го търсили. Чакали са да обере всички магазини в града, за да се размърдат. Явно някой от потърпевшите не е издържал и е потърсил съдействието на телевизиите. Ако не беше репортажа, още щяха да го търсят.

Хубаво, че са го хванали, но ако няма свидетел, който го е видял с очите си да извършва обирите, дори и по CNN да го дават, по нашето законодателство, пак няма да успеят да го осъдят. Не го мислете тоя Бенката за толкова тъп, че дори и не си крие лицето. Много добре знае, че и да го снимат, пак ще е много трудно да го приберат на топло. Ама като са ги писали тези закони, грам не са мислили...

Напротив! Мислели са и то доста добре. Не се мисли за най-умния на света. А този ще го осъдят, защото ще намерят някакви предмети от кражбите.

Писали са ги адвокати!!! Затова са си оставили вратички, да печелят!!! Ако законите се пишеха от прокурори и съдии, резултатът щеше да бъдекоренно различен!!!

Да видим сега каква присъде ще му дадат!

Явно ако не се разсмърди работата до национална телевизия с Бенката, Цирея, Бръчката и всякакви други дребни бандити нито полиция, нито прокуратура явно не се помръдват да свършат нещо.

Абе човекът е събирал пари за премахване на бенката, не го съдете.

Няколко прокурори плачат за досъдебно производство срещу тях и мярка за неотклонение " задържане под стража".Да заловят крадец при висящо досъдебно и да не го натикат в ареста до осъждането му си е престъпление срещу правосъдието.