17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има клипове из мрежата от събитието. Полицията беше пометена от протестиращите. Явно на австралийците яко им е писнало

"Повечето от ограниченията в австралийската столица Канбера, в щатите Виктория и Нов Южен Уелс ще останат в сила,ДОКАТО НЕ БЪДАТ НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ ПОНЕ 70 НА СТО ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НАД 16 ГОДИЩНА ВЪЗРАСТ "...

Мангърчета прости, ще ви чипираме зад врата! С тежки метали! :)

Къде изчезна коментара против мене администраторче? Много сте прости . Целта е постигната.

В момента се води война срещу човешката раса. На някой не му е нужно да има хора на земята и искат да я освободят от нас. Докато се караме тука кой бил ваксиниран и кой не ,човешката маса се разделя на две. А истината е че ще ни изтребят на две порции. Ваксинираните ще носят заразата и повече нямат да могат да възпроизвеждат човешка раса. Неваксинираните ще умрат от заразата пренесена от ваксинираните

абе ти си изтрещял напълно бре :-)

Свобода

Е нали уж ги е грижа за здравето на хората,защо ги бият.Аа да вече и малоумните разбраха,че този цирк няма нищо общо със здравето та хората,целите са други.

Те тези са антиваксъри, а хората се разболяват заради тях. Понял?

серьозно,а ние глупаците си мислим че боледуваме заради некъф си вирус :):):):)

А тук кога ще ги емнат малките лайненца, които се опитват да убият пенсионерите?

За политиците и "докторите" говориш?

Браво ! Само демократични мерки , бой , сълзотворен газ , предполагам за следващият протест са приготвили водни оръдия и гумени патрони. Надявам се че на всички властимащи наглеци им е ясно , че ако народ тръгне няма спиране !

"Около 1000 демонстранти се събраха в предградието Ричмънд ..." Това било народ? Виж татуировките и палките на полицаите са готини. Трябва да дойдат за обмяна на опит с нашите сили на реда.

Не е само лютив спрей ами и дИмукратичен бой е имало. Жълтите жилетки във Франция също го опитаха чепатия па си седнаха на дътата.

Нацизмът е жив,хора,бдете!

На хората им писна да си мият ръцете всеки ден!

по фашагите!

tonk11

Мамоаоо, тия просто не знаят какво ги чака. Начи сега маяма и хажи като ги емнат и ще им се стори малка Австралия. Ша бият те мирните въстаници а?

Колко от мърлявите борци за свобода драскащи тук биха се сбили с полицията. биха отнесли пердах спрей гумен куршум и биха били готови да бъдат съдени? Нито един - палячовци

Затвор си беше, затвор си и остана този остров.

Паднаха маските на ужким свобода, демокрация, човешки права... Аз от тридесет години го виждах това, днес милиарди проглеждат и се събуждат от този летаргичен тон. Както фашизъма е повидим, така ще нараства и съпротивата, даже и да ги кажем безмозъчните охранители, наркопласьори, полицаи, военни ще прогледнат и един момент ще насочат пушкалата на другата страна към истинския враг...

Хахахаха 2000 протестиращи ли са милиарди ? Айде стегнете се малко , на концерт на Азис се събират повече хора отколкото тия антивакс лайненца.

Хаджигенов и Мая веднага да заминават и да сформират една комисия за разследване на полицейското насилие:)))))

Докато не се ваксинирате с препарат, за който още се събират данни как и доколко помага и дали и какви странични ефекти има, няма да ви пускаме да излизате от домовете си. Демокрация и човешки права по автралийски. Направо ми се драйфа.

Над 2 милиарда ваксинирани. Какви данни още ти трябват?

за теб веднага трета игла с един миокардит и съсирек

Значи според вашите измишльотини, в най-скоро време ще има три милиарда починали. И най-накрая ще можете да си намерите някоя добре платена работа различна от драскача на коментари и мияч на чинии:))))

Обичам го тоя аргумент с двата милиарда ваксинирани. Ама в началото, когато нямаше нито един, не ги уведомихте, че от тях ще събирате данни. Иначе цитирам (приблизително) листовката на една от ваксините.

Аз пък цитирам вашите драсканици. Всеки който е ваксиниран ще умре в адски мъки в най-скоро време-така твърдите непрекъснато.

Значи 9 момчета и момичета правели секс. След месец нямало никакви ефекти. Заключение. Няма да има никакви ефекти до 9 месеца. Абе вземи да прочетеш малко история на фармацията. Защо едно лекарство трябва да има доказана история от10 години за да може да се приема например.

Според ръководителя на ваксинационната програма в Оксфорд Андрю Полард колективният имунитет в случая с Делта варианта е невъзможен, дори при 95% ваксинирани! Доказателство е, че няма страна с най-високи нива на "ваксинация", която да е постигнала колективният имунитет.

Овчия имунитет на който толкова се надявате също е невъзможен:)))

и затвор за антиваксърите.

Как наричате антиваксъри, тези, които имат всички задължителни и тествани десетки години ваксини, а единствено са против експерименталните препарати наречени неправилно ковид ваксини, които са в изпитателен период и чиито производители са освободени от отговорност за проява на странични ефекти?

Над 2 милиарда ваксинирани и все още са в изпитателен период. Браво бе.

"КОНКРЕТНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЕРКИ СЛЕД РАЗРЕШАВАНЕ ЗА УПОТРЕБА ПОД УСЛОВИЕ Това е разрешение за употреба под условие и съгласно чл. 14-а от Регламент (ЕО) No726/2004 в определения срок ПРУ трябва да изпълни следните мерки: "За да се потвърди ефикасността и безопасността на Comirnaty, ПРУ трябва да подаде окончателния Доклад от клиничнопроучване за рандомизираното, плацебо-контролирано, заслепено за наблюдателя проучване C4591001. декември 2023" C4591001 "Проучване, за да опише безопасността, поносимостта, имуногенността и ефикасността на кандидатите за ваксина срещу РНК срещу COVID-19 при здрави индивиди " "Оценката на бустимостта ще бъде допълнително разширена в подгрупа от участници във фаза 3 при избрани места в САЩ, които ще получат трета доза BNT162B2 при 30 μg или една трета и потенциално четвърта доза прототип BNT162B2VOC при 30 μg (BNT162B2S01, базирана върху южноафриканския вариант и по-долу наричан BNT162B2SA). Друга подгрупа от участниците във Фаза 3 ще получи трета, по-ниска доза от BNT162B2 при 5 или 10 μg. " "Тип на изследването: интервенционно (клинично изпитване) Очаквано записване: 43998 участници Разпределение: рандомизирани Модел на интервенция: паралелно задание Маскиране: тройно (участник, доставчик на грижи, следовател) Основна цел: превенция Официален заглавие: Фаза 1/2/3, плацебо-контролирана, рандомизирана, наблюдател-сляпа, проучване на дозата, за да се оцени безопасността, поносимостта, имуногенността и ефикасността на кандидатите за ваксина SARS-COV-2 срещу COVID-19 в Здравословни индивиди Действително начало на проучване: 29 април 2020 Прогнозна дата на завършване: 2 май 2023 Очаквано дата на завършване на проучването: 2 май, 2023"

В такъв случай с нетърпение очакваме масовото измиране на ваксинираните. Съветвам ви да се преквалифицирате в гробар, щото тя е работата с писане на коментари няма да може да ви нахрани:))))

Всеки ден умират над 300 българи, тях забелязваш ли ги или само записаните с ковид?

Папагали копиращи зле преведени памфлети, който звучат логично... Четете си сайта на ЕМА и ФДА нито са експериментални, нито са толкова вредни. Като търсите под вола теле е нормално да го намерите, ама дали е теле, дали е патица или кокошка? https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty#assessment-history-section

Цел свет сега вази гледа! Долу фашизма! Долу тиранията! Свобода за народа!

БКП. Да живее комунистическата партия. Да живее Тодор Живков. Да живее.. Абе който там се сетите в момента:)))))