Арестуваха наркодилъра Кондора с 600 таблетки амфетамини

Мъжът е с няколко присъди, лежал е в затвора у нас и в Гърция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиринско? глупости.. Знаетие ли на коя улица в София е ЦУ на МВР?!? на пресечката на Пиротска и Антим I милиционер не е минавал от години.. там са две от "елитните" училища на София.. това в което е учил Т.Живков.. НА ПРЕСЕЧКАТА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА УЧЕНИЦИ СВОБОДНО ПРЕД ОЧИТЕ НА ХОРАТА!! НА ПРЕСЕЧКАТА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА УЧЕНИЦИ СВОБОДНО ПРЕД ОЧИТЕ НА ХОРАТА!! НА ПРЕСЕЧКАТА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА УЧЕНИЦИ СВОБОДНО ПРЕД ОЧИТЕ НА ХОРАТА!! НА ПРЕСЕЧКАТА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА УЧЕНИЦИ СВОБОДНО ПРЕД ОЧИТЕ НА ХОРАТА!! милицийката гони из пиринско!! и прибира парсата от Пиротска!!

Я не закачайте Човека! Какво е това ? Мине, не мине арестуват го, пускат го .. после пак . Ааа, не може така ! Иди ми, дойди ми !? Ту наш’те, ту гърците. Утре още някой от Европата ще поиска да го арестува ( дамо да не ходи другаде, че може направо да го “светнат”!) А Той си има Права , Човекът !! Не може така да му се разваля ритъма на живот и толкова често да сменя местоживеенето си ! Ще стане, като с лятното и зимното време - тъкмо свикне с едното място и айдее - на друг адрес! Предлагам да му назначим един личен полицай за наша, на данъкоплатците сметка . Хем полицайчето ще си има работа за цел живот и, като се пенсионира ще “гушне” още 20 заплатки, хем ще пази тецидивиста да не го хващат повече и да му нарушават правата на “ на свободно придвижване и местоживеене” ! Ето, такива закони трябва да има на тази територия! А, не, тинтири-минтири - фани ми го, пусни ми го, и пак. До кога ще стресират човека ? Ей хора, прочетете Хартата за правата на човека. Там е истината !!!

квоо?

ловна гладкоцевна пушка , патрони 13/0 и от "кондора" ще хвърчи само перушина!Какво го чакате това копеле,да се поправи ли?!

Тоя човек живее някъде. Там би следвало да има квартално ченге, което ако иска да му е чист района веднага след освобождаването на кондора от затвора трябва да му обърне специално внимание защото се предполага че вместо да си потърси сериозна работа отново ще посегне към стария доходоносен занаят. Обаче нищо такова сигурен съм не се случва в Българската полиция - превенция за да не се стига после арести и екшън. Въобще има върху много неща да работи новия министър..

Като го заловят още 5-6 пъти с още 2-3 тона ще бъде още по-грандиозен успех и ще се възроди България още повече. И ще сте още по - благодарни и още повече ще се гордеете с вашите, които и да са там партиики и "лидери".

Брау, бе батка Б! Фчера беше при американския орел Тръмпи, а днес вече фанахте неописуемо важния наркодилър Лешояда, опа, май Ястреба се казва....мнеее Кондо-такоуто-ра (много важен наркодилър)!

"Няколко пъти залавян с наркотици" И кво.........?!?!?!?

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов в борбата с организираната престъпност, корупцията и контрабандата по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!