17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се, че поне 50% от сегашните полицаи са от този вид - отишли на тази служба заради "страничните" възможности. После прокуратура и съд били виновни за прецаканите преписки срещу престъпници. Те полицаите като ти "смачкат" делото още отначало, нататък може да си спокоен - няма как да се оправи.

Не вярвам този да лежи ефективно... практиката до днес не помни подобни комедии.

Баце си забрав7л 5 кг бело от 1 тон , как Цвети ги вкарала от Еквадор орез пристанишето ба нашето гелосано момче .Че ги изпе..м през асфалтуу , па вие А едно фишче .Бива ли така мишлууета )))

по темата, склерозо. Не ни интересуват спомени от младостта ти :)))

от кое районно.Можеби отново от 4 то

Абе този глупак защо не е дал парите нормално. Вероятно сега ще му струва 2 пъталят заради предателствотои повече освен ако от полицията не го пожалят заради предателството. Да няма милост за предателя.

И ти ли си такова корумпирано ченгенце ? Надявам се да те открият по IP адреса.

не бе, това е Цв.Цв. ! него си го знаем !

Колкото и да им вдигат заплатите на полицаите те все ще търсят начин да "заработят" странично. Време е да си заслужат справедливо наказание - затвор.

Хванали един от многото корумпирани полицаи.

Един от многото? Че те всички до един СА! Един чист няма!

От този дръглив сайт, който преди време се продаде май на някаква офшорка, която е възможно да е собственост на #КОЙ?, май имат финансов интерес да трият неудобни, но в същото време резонни въпроси, като например: Кой ще накаже героите от Апартаментгейт и КТБ?

0

Българинът е дребнаво, ненаситно, лакомо псе, което за 1000 лева "аванта" е готово да си затрие кариера, работа, чест и семейство. Не че за повечето тия думи значат нещо.. Успех му пожелавам в дранголника, там много обичали фуражки.

Няма на кого да се оплачем от тях ! ТЕ са .... и Царя и Господ ! НАД тях други нема!

А дано, ама ..... на да ли ?

неподкупен такъв?

Сега с глобите за скорост става сложно за обикновения ганьовец. За баровците с правилните познанства и контакти не достигат призовки, защото техните нарушения ги трият още в сървъра, за което си има законна процедура - супервайзори преглеждат записа и ги местят в графа "неразчетен номер". А чегнето да си поиска 850 лв от този, вероятно е натрупал поне 4-5 бона от глоби - с последните изменения превишение на скорост над 50 км/ч струва 600 лв + 50 лв. за всеки 5 км/ч.

"Срещу поисканата сума, служителят на полицията обещал да не изпълни задълженията си по служба, като по този начин да осигури изтичане на давността за реализирана на административно-наказателната отговорност спрямо гражданина." И колко ли са още такива като този - които "не изпълняват задълженията си по служба" и едновременно си папкат заплата от данъкоплатеца и рушвет от виновника...

Да му е за урок, че в такива схеми не се работи сам.

А основните нарушители кога ?

Сега ни го дайте на нас гражданите, ние ще го съдим и изпълним присъдата, ако се окаже виновен.

...Ау...,колко строг е този Закон за полицейските инспектори ,но за големите шефове,от ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ .. ..-като г-н Пламен Георгиев -шефа на КПКОНПИ ...,комуто основно задължение е да се бори срещу подобни престъпления ...,следва повишение и служба като Генерален консул в Испания ,където ...да ни представлява държавата ...!? ..."Няма ...такава ...държава...!?"

Нищо ново - така изпратиха и бившия Главен прокурор Филчев.

Хванаха един от многото. Хванете останалите и няма да е новина.

Незнаех че полицейските инспекори разнася призовките?????

вече знаеш.

Е и???????

А Боко и Цвъки след толкова рекет и подкуп във всякакъв вид няма кой да ги арестува, що така?!