Арестуваха две пияни шофьорки в Пловдив на една и съща улица

Общо 7 са задържаните водачи за употреба на алкохол и наркотици през уикенда в града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре дошли в ....ЧАЛГАРИСТАН.

на снимката- Резидентът тества млада шахматистка преди да и връчи мандат

Народът е алкохолизиран. Не само у нас и не от вчера. Редовната консумация води до пристрастяване, бавно и неусетно. Ако сте ежедневен пияч пробвайте да не пиете една седмица и е много вероятно да установите, че не сте в състояние да издържите.

1 затвор 2 хиляди лева глоба 3 вечно отнемане на книжка 4 Конфискация И проблемите изчезват.

Трябва да ходя на гости на приятел в Пловдив ,но се притеснявам дали ще ме пуснат в града ако не съм пил!

лявото си рано и така с два пръста го е фанала ..... дрегера

Пловдивски пияни пръчки, поредните..... И за пореден път с простотии се прочува този "град" освен с високия процент дебили, лоитоъ карат там! Нещата ще се оправят навсякъде когато - при установяване, че караш пиян - плащаш 500 лева глоба минимум, при причиняване на сериозно птп с или без смъртен случай - отнемане на книжката и лишаване на право да кара мпс. Як контрол си трябва и това е, и ганьо ще се научи на отговорност!

проблемите изчезват само след смъртта, хората карат пияни нощем след кръчмата, вие тогава спите, не сте в опасност, какво ви притеснявя?

без алкохол ще издържим но без пари и жени няма да се справим.................

в западна европа си пия винцето и си карам, там никой не те закача, няма проверки, а у нас пълно с помияри в униформи да те спират и да те проверяват, да не сме им роби, в запазна европа се чувствам свободен човек, там никой не се занимава да проверява хората, човека там има права и никой униформен не може да му ги нарушава, свобода за хората, това е западна европа, тук е робство.................

От чая е. Ще се оправиш .

ГоУем си .