Арестуваха брокер при спецакция срещу кражбите на луксозни коли в Бургас

Заради полицейската операция е възможно затруднение и забавяне при регистрирането на МПС, предупредиха от ОД на МВР в града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече 33 години демокрация кражбите не свършват. Ограбиха парите ни и банките фалираха. Откраднаха колите ни и нае....ха жените ни.Днес няма Лустрация и бивши номенклатури от преди 1989г.и техните наследници ни управляват. Остана само утре да опънат и нас, защото в миналото проявихме толерантност и не ги поставихме , както в Румъния до стената.

сами ли се регистрират в КАТ,или някой помага?Най-вероятно някои гастрольори са настъпали мотиката и сега ще ги "респектират",за да си знаят "мястото в строя":))))Не виждам друга причина за чак такъв напън-сами да си ритнат копанката:)))

Махнете го тоя Шенген - то така не е ясно дали е изгодно за България. Друго си е да се краде безнаказано, а после и безнаказвано да се узаконява краденето. За престъпните канали с участие на МВР кадри по граници, трафик, изнудване, самоуправство, контрабанда ... манете го Шенген, не си заслужава да пипаме спокойствието на престъпниците

Откраднали са нечия по-важна кола, а не че се им дреме за някакви откраднати коли.

В Бургас, ако не пласираш наркотици или не крадеш коли, няма как да забогатееш

Глупости!

И с подпорни стени става!

Ооо не може да бъде. Наскоро откраднаха колата ми на 3-4 месеца. Покрай всички разправии чувах как 10-15 коли с цена 100К се крадат дедмично от пернишка банда. И полицайте и застрахователите коментираха едно и също. И никой не прави нищо. 1милион застраховки на седмица заради бандитите от Перник. Смех в залата. Явно полицията е само парлама - някакви бутафорни безделници които явно само пазят бизнеса на айдуците

Откраднаха ми автомобила 2 часа след като изтече каското. Следователят ме заплашваше цитирам "да не си вра носа където не ми е работа, че ще стане лошо". 5-то районно. Имам записи от 3 камери, прокурора прекрати производството с довод "липса на доказателства". Колата беше държана в гараж на 100 метра от 5-то районно 2 седмици.

Пали, гаси и тръгвай!

В тая държава не знам колко % от бизнеса и доходите са нормални и законни... Още по времето на бай Тошо контрабандата и трафика на наркотици бяха станали държавна политика. Защо толкова се опъват сега на държавната проверка на Капитан Андреево :) Защо не ни пускаш в Шенген - щото сме разграден двор... Всеки десети хванат да кара с наркотици....ако бяхме нормална страна, тия щяха да пеят из арестите кои са дилърите. Тука Гешев си бара панталона. Затуй нормалните хора бягат на Запад, тука се заселват само английски и немски бабички, за които единственото важно е да могат да си позволят лекар и кафе в неделя.

Вчера изгоря автобус, возещ нерегламентирано пътници, тия днес завардили за крадени автомобили. Нали имате пунктове свързани с какви ли не системи? Всеки последен петък на месеца пункта следобед не работи, за да го свързват с още по-ултрамодерни данни.

Вместо да вардите "подстъпите" защо не се постараете да се освободите от корумпираните си служители и да пресечете корупционните практики?

кретеноидите са откраднали колата на някой много "изтъкнат" индивид в Бургас. Тези акции не се правят от желание да преборим престъпността :) И за какво да си затварят хранилките? Кой ти работи в КАТ и МВР за едната пенсия?

Па нали вие ги вардите!? Некой нов ви пречи на бизнеса ли?!