Арестуваха бившия президент на Молдова Игор Додон

Обвиненията срещу близкия до Москва политик: държавна измяна, пасивна корупция, финансиране на политическа партия от престъпна организация и незаконно обогатяване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ: Казвам се Майк. Искам всички тук да ми помогнат да благодаря на д-р Ogundele за добрата му работа, този човек е страхотен магистър, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, след като съпругата ми замина за друг мъж за 7 години. Но д-р Огунделе я върна за мен, сега сме заедно и сме щастливи. Ако някой тук има нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Д-р Огунделе е човек на думите си.

Да не забравяме, че Русия и Молдова са гранични държави. Скоро 1 държава.

Този още като го види човек и разбира ,че е голям крадец и измамник.И как се е оял ,не може да си закопчее ризата.

А дебелия Тулуп може ли да си закопчае ризата? Тоя въобще не ходеше с риза, а само с раздърпани тениски, защото вратът му е като на Камекона от Хавай 05, ха-ха-ха!

Направиха му свирка и му пръднаха на кура!!!

Надявам се скоро и в България да има задържани настоящи и бивши президенти по обвинения в държавна измяна в полза на Русия.

такива ренегати със сигурност има, дали ще ги уловят е друг въпрос.

Значи продажници в полза на Русия не може ,а в полза на САЩ може.Те не са предатели ,а само изпълняват заповедите на САЩ.

Малка Молдава като видя какъв е т_ашак е руската армия що да не им се опълчи!

Молдовците тръгват по пътя на украинците, да видим дали ще свършат като тях.

честно , чудя ви се направо на русофилистиците - как може да сте такива безподобни утайки . Имам чувството , че ако Путин ни избомби с ядрено оръжие , пак ще кажете че е бил прав и ние сме си виновни. Сигурен съм , че и руснак би се погнусил от вас и ще ви заплюе , безгръбначни твари такива.......

Твоят и на славните укри опит покзва, че щом си е надупил със смъкнати гащи, не трябва да учудваш, когато няко се възползва от седалищните ти части.

Там е работата, че украинците още не са свършили, но като свършат от москалите няма да е останало много.

Те руснаците и без това са близо до молдова. Те имаха на мерение да освободят само приднестровието, но сега може да освободят цяла молдова. Само да не го отнесат и румънците.

руснаците имали били намерение да освободят Приднестровието . От кого бе , каун ? Че те го държат от 30 години бе малоумнико ! От себе си ли ще го освобождават ? Виж....Молдова пък наистина спешно се нуждае от една денацификация :)) Как само си позволяват да аресуват руски подлоги......

карат наред варварите, като видяха че не разбират от бизнес се върнаха към военен комунизъм.

Така трябва и с някои наши.

тоя е същатата върга кат Лукашенку :)))

Руският президент Владимир Путин скоро ще „замине на санаториум“ и няма да го направи изцяло по собствена воля. След това диктаторът ще загуби властта, а през 2023 г. вече няма да е между живите. Това смята бившият ръководител на Ми-6 (тайната разузнавателна служба на Обединеното кралство) Ричард Диърлав, съобщава германското издание Frankfurter Rundschau. Според бившия ръководител Путин може да се оттегли като президент на Руската федерация още преди следващата година. Това обаче не е свързано с войната в Украйна, а със здравословното състояние на 69-годишния кървав диктатор. Скоро Путин може да бъде изпратен в санаториум. Оттам той вече няма да се очертава като президент на Руската федерация и ще загуби властта, според Диърлав, който оглавяваше британското разузнаване от 1999 до 2004 г. „Не мисля, че той ще бъде жив през 2023 г.“, каза бившият ръководител на Ми-6. Диърлав също предположи кой ще замени диктатора, когато той умре. Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на страната-агресор, може да стане новият президент на Руската федерация. „Ако тезата ми бъде потвърдена и Путин се скрие в санаториум, той (Патрушев – бел. ред.) ще стане вероятен заместник. И, разбира се, при този сценарий замяната най-вероятно ще бъде постоянна“, смята бившият ръководител на британското разузнаване.

Кой ще ни даде пари тогаваааа

dear love - скъпият любовник на Ми 6 изобщо знае ли кой идва след Путин? Ако си има на идея - ще крепи дядката от Кремъл до трето пришествие :))

Путин и генерал разговарят. Генерала: Няма как да уцелим военните заводи на тая малка българска територия. Путин: Я тогава цялата територия.

Лошото е, че си българен и разказваш бг ВЕЦ. Истината е, че си продажен амсалак))

Добре, че са тия вицове, за да си кажем някои истини.

Примката около гърлото на всички дето са контролирани от интересите на Москва почва да се затяга. Кирливите ризи започват да се показват и сега ще се разбере кой колко пари е получавал от Русия и защо

А наш Копейкин (преди отва Болен, но не само) си останаха с едното @бане отзад :-) Даже пари не са им дали, лашкали са ги фор фрий :-)

А тук кога:Кирчу канадеца,ристе ,бокича и компания…за държавна измяна и изнасяне на класифицирана информация на козяк????

Костя Копейкин, Митрафонова и всички руски роби работещи срещу развитието на БГ под ножа или в килия до живот!

Скоро ще има граница между Русия и Рмъния !!!1

Натам върви, крачим с едри крачки.

Колко скоро? За един приятел питам ... :-)

Всички руски привърженици да висят на въжето. Руски предали в българия гответе се вие сте следващите

Краварски дебил

А ти искаш ли ,,да висиш на ЛОСТА,,? ЗДРАВИЧЪК Е..

Би ли бил някой добър да ми обясни на мене, щото съм лаик, какво означава термина "пасивна корупция"?

Дават ти, бутат ти..амаа ВЗЕМАШ С НЕЖЕЛАНИЕ!

Предателят мръсен национален Костя Купейкин и неговите фанатизирани поддръжници, КОГА????

Ще те опънем, доволен ще останеш.

Важно е руският президент Владимир Путин да бъде изолиран от международната общност заради войната, която започна в Украйна, и глобалните последици от нея. Това заяви в речта си пред икономическия форум в Давос премиерът на Испания Педро Санчес.

И не си ,;у ред,,. Заповядай тука.

Ба, тия влашки цигани ли са?!

Върховната цел на така наречената "демокрация" е лизането на американска черна близалка!! Неуморно....

А ти горкия ядеш лайна, а дори на една екскурзия в мАсквА не отиде ... що така бе, не стигат паричките ли?? Еее ми те са зелени и миришат хубаво, особено като ги имаш в повече... тъй че рубличките на фунийка и палиш пачката ... щото и газ вече няма

Молдова - по пътя на Украйна. Няма да е далече развръзката. Който слуша байДън , го хваща шизофрения

А Киро дебило кога?

Да живеят новите руски републики!

съветско руските империи вече са се разпадали два пъти, няма да живее дълго такава империя.

Радев и Първанов кога?

си видиш ушите без огледало!

То ако по същите причини започнат да арестуват в България, едва ли ще имаме политици на свобода :)

Да не само да се окаже че уж демократичния запад подстрикава гонения на база политически възгледи, мнение, раса, етнос и майчин език

докажи го де

Ами така изглежда. Май страните които говориха за демокрация са по зле от мътния комунизъм. Наистина така изглежда . Кривенчук, същата работа. Всеки който има различно мнение е подложен на гонение и агресия. Все едно сме Северна Корея. Много е тъжно това. И даже видях в рамките на една седмица процес за престпления против човечеството с доживотна присъда. Та за едно каране с алкохол, не може да свърше толкова бързо ако е справедлив процеса. ТОВА Е МРАКОБЕСИЕ. Загубихме демокрацията и човешките права

В Северна Корея има по-голяма свобода от Еврогейя...

Тъпанар! ...на психотерапия

Русия е най-демократичната,най богатата и свободната страна на света.Обаче ние никога няма да отидем да живеем там,а ще клеймим прогнилият Запад,използвайки благинките му.

За сега Молдова за присъединяване с укрите я гласят, пък укрите вече ги харизаха на поляците. Поляците са новите "спасители" на източнаа Европа. Шляхтичи!

Поляците вече са спасявали Европа.

и къде? Дай факти и доказателства!

Да си чувал за Ян Собиески?

Само за Валенса....посеркото!

ехиден

е к'во му каза - Собиески , няк'ва марка водка :))) Няма да те разбере.......

Додона не можа да се възползва от дачата си в подмосковието.

А клепоухия русофилистик на Дондуков кога ще го импийчнат. Разжалване и затвор за държавна измяна?

Заради възгледи трябва да се случи нещо с някой според вас??? Това ли е демокрацията??? Който не е защитава интереса на америка е предател ( дори да защитава българския)? Вие българин ли сте или американец?

Мунчо не защитава българския а руския интерес

с факти, че президента не защитава нашия интерес, а руския!

Раздели българския народ Натресе простото Киро Крим е руски какъв да е Украйна ще капитулипа за 3 дни..

един проруски боклук по малко.Кога в България ще ги подкарат руските агенти които ни крадат?

руските "агенти" колко точно ти откраднаха???

A Мунчо кога???

Значи най-лошото е, че нас руснаците ни оправят от 1945г и досега! Ние никога не сме се отървавали от руския ботуш тука! И затова сега цените ни се вдигат! Никъде в европа няма покачване на цените на хранителните продукти и техниката! Но тука в БГ всчико се вдига! Спекула руска мафия тука! агентура и още и още! Няма да споменавам, че и ахмед доган и делян пеевски са от към руската страна! особено доган! и затова сега тука е така! понеже никога от 1945г насам не сме се отървавали от руския ботуш!!!!

"Никъде в Eвропа няма покачване на цените на хранителните продукти и техниката!" ... говорите наизуст. Това е откровена лъжа! Елате в Германия да видите за какво става въпрос! Цените само през тази година са с 30% нагоре - тук говоря за всичко! Цените в България се увеличават не защото сме "под руски ботуш", което не знам как би станало, след като сме в ЕС и НАТО, ами точно защото сме в ЕС. ЕС е огромен пазар, и ако примерно България произвежда олио за 1 лев литъра, а Германия за 5 лева литъра, дали на Ханс няма да му излезе по-евтино да натовари една влакова композиция от България и да изкупи олиото за 2 лева литъра, 1 за логистиката и два да си ги сложи в джоба? Ммммм? Ето така изчезва българското олио, и цената се приравнява. Тази перачница става посредством европейските вериги - Кауфланд, Лидл ... Да бъдеш в такъв съюз си има и предимствата и недостатъците. Предимствата са, че ако сме в подем, ще санираме безплатно 1000 блокчета за един милярд лева, като 200 милиона ще отидат за бай Иван и материалите, а 800 милиона ще си ги разделим, но когато централния чип дава на късо, и когато ЕС купува газ от Русия за 300 евро на тон, а след измислените борси цената става 1300 евро на тон, няма как да не бъдем засегнати. Защото газаджия да си днес - т.е. да продаваш газ - получаваш за 300 и продаваш за 1300 без да си мръднеш пръста! Абсолютна далавера. Та ... заради шепа алчни кърлежи, но то винаги е било така, ЕС е на път да се сгромоляса! А Путин, Байдън и чичо Си само гледат и се облизват коя държавичка да си прилапат след разпада. За съжаление нещата отиват пак към руско. Тая симпатии към тях, но се държат надменно!

За разлика от тебе имам роднини в англия, нидерландия! Приятели във Германия и Австрия! И синът ми е във франция! Та имам доста информация! Така, че ти говориш на изуст! И мога да ти кажа едно цените на хранителните продукти тука са в пъти по-скупи отколкото в европата! А покачването което е последните месеци никъде ама никъде по европата го няма! Та такива ми ти неща питинифиле!!!!

от онзи ден се върнах от там, олиото вече доближава 7.5-8 евро за една бутилка! Хлябът, който беше евроцентове до евро, евро и половина /зависи от какъв хляб купуваш/ вече достига в порядъка на 3,5 - 4 евро! Айде вземи че си заври тая пропаганда дето тук я пишеш там, където слънце не огрява! Ти въобще някога ходил ли си в Германия или си си стоял в курника на село? Не вървиш с тъпите си опорки, брат ми, въобще не вървиш!

От къде се върна!? Защото жената в момента е в ирландия! И тма литър олио е малко 2.19 евро! Абре питита с путита това да не ви е русия бре!? да ви пускат да идете само до тоалетната при това с разрешение от путин! Ние тука сме по-свободни ша знаиш!!!

А нашия рублофил пРезидент? Чакаме импийчмънт за селянина от Славяново.

А у нас кога?

У нас като дойде Путин,ама ще трябва да изчакаме Полша и Молдова че те май по бързат!Разбра ли ме американско добиче?

В България списъка е дълъг: Мунчо Копейкин Стьопа Янев Курнела Толупа Каракачантичката от Била ....

Да не сте смеете да питате нашия , президент Радев, че ще ви спрем газта , а то пък вече ви я спряхме тогава ще ви извадим от Варшаваския договор, а ма то и този договор не съществува тогава няма да ви направим 16 република в ссср, а то пък такава държава няма, добре съгласни сме пребирайте и Радев Решетников, казьол

Скучно момичета!

Укра аз да се наричам, първа радост е за мене!

Докато не бъдат вкарани по затворите разните корумпирани метастази на ДС, като - ДПС - БСП - ГЕРБ - Пишман- патреоте Както и откровените рубладжии като - Копейкин - Янев България все ще крета на опашката

Ти ли си ма, сомчето на батко ;)

Понеже няма смислен коментар, реди некакви плюнки, колкото да заработи 2-3 копейки Молодец!

Ще се продават ли билети за екзекуциите на азовците?

А Мунчо кога? Молдовците явно са по-европейци от Ганя.

Уплашиха се, че може и Молдова да поиска да се присъедини към РФ и нанасят изпреварващ удар. Но което е планирано, ще се случи, рано или късно. За сега Русия се отърсва от западните компании, завзели пазара, и на тяхно място слага руски. Дано само да не е смяна на имената и слагане на подставени от западняците лица. Хем спазват санкциите, хем си получават печалбата.

Глупако никой не иска да ходи към РФ , какво си написал и Молдова може да поиска, тя и Украйна по твоята логика е поискала да влезе в РФ и затова Путин я нападна , смях

Всъщност слага китайски, не руски. А руснаците плачат за европейските работодатели, че техните условия, заплати и бонуси били най- добри. Е, сега за китайците ще работят по 14 часа, няма събота, няма неделя. Отпуска, само по Коледа, ако китаецът реши.

И там работата отива на гражданска война!

А Киро канадеца, кога?

Първо Мунчо Решетников, пък тогава ще дойде ред и на Киртака

Обратното ще е :)

Путлер се е споминал! Свърши се с пРоссия!

А де :)

Илюзия е да смятате, че системата се държи само на един човек. Нима си мислите, че ако Путин или Зеленски си заминат, в Русия или Украйна ще избухне гражданска война и ще се разпаднат? НЕ! Няма да стеане! Държава не се управлява еднолично, и всички варианти са проиграни!

Скоро и Мунчо Радев ще бъде арестуван, заедно със Стефан Янев, Костя Копейкин, Болен Сидеров.

Тамън след като укропедашите превземат Москва :) Му ха ха ха :)

Бай Дън се е споминал! Свърши се с усраина!

Сигурно ще получиш нервен срив ако разбереш ча Бай Дън не пее в хора. С него и без него свободата и демокрацията пак ще успеят над путинизма.

Смешник! Такива животни няма! Има МАТРИЦА, в която всички ще бъдат насилствено вкарани.

кемтрейлс забравих да спомена

И аз това разправям :)

Ще трябва май и Молдавия да денацифицираме

САЩ и ЦРУ 20 години използваха ген. Нориега за своите цели, после го съдиха за трафик на наркотици, които му доставяше ЦРУ...