Арестуваха австриец и германец на АМ "Тракия" за опит да подкупят полицай

Изпреварвали коли по аварийната лента, а след като ги спрели, подхвърлили 30 евро на катаджиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те не ги глобяват че са без винетки турците ама ся кви бързаци

били са турци и с аискали да минат тънко та им отмъстили няма тука почтенност и законност

Австрийците и германците не подкупват полицаи. Даже няма да им хрумне такова нещо! Виж, турци, араби, наш Ганю - да, може.

Германец и австриец, в същност гаджали турци... Но освен тези, има хиляди нарушения всеки ден на другите ни съседи, румънците. Те са нагли и безпардонни, и е чудно защо не ги спират на Дунав мост за глоби за нарушения по пътищата ни. Ако са в Румъния, не смеят да нарушават дори най-малко, защото там не се церемонят... Глоби, отнемане на книжка, дори автомобил, а при тежки провинения има и затвор...

Еле да пробат тук в Гърция...

Малко са им били подхвърлили

Дано това стане пример за подръжание. Аз бих им дал награда!

Тъкмо щял да напише акт па се сетил че четенето му е трудно пък и тези засукани имена на нарушителите щял да припадне полицая от ужас добре че ме почерпиха баничка с боза да ги арестувам нека дознателят да чете и без това взима за висшист.

Тъпкано им върнахме на швабите за "българина" с 16 престъпления в Германия.

От какъв етнос са германеца и автриеца ?..

тюркски

Аматьори!

Днес ги гледах десетки такива мустакати резаци с австрийски, немски, холандски и белгийски регистрации на софийския околовръстен път. Караха с по 140-160 км/ч при разрешени 80. Азиатска му работа

Някой зевзек там ги е излъгал, че с 30 Евро ще минат. Що тей прайш ся...

Австриецът се казвал Осман, а германецът - Рамадан. В колите до тех седели забулени ханъми. И германецът и австриецът се връшали от германската провинция Анадола, където клали коч и празнували байрям.

Ако бяха дали поне 100-на евра..............тази статия нямаше да съществува а пазарджишкото ченге вече щеше да е изпукал половината-))))

30 евро - тва да не ти е 93та ембаргото в Югославия на бате ... Ебати смешниците

Да им акажат имената - сгурно са Ахмед и Мюмюн :)

Единият не потегли бързо, другият отзад му свирна. Оня отпред се разпсува, другият не му остана длъжен. Тоя отпред нарочно не тръгва! И двамата бяха мургави и обрасли, бетер нашите кюмбета. Обаче! Никой не посмя да слезе от колата! Щото знаят какво ги чака. И това още през 2011 г., когато телефоните много не ставаха за снимане. Напсуваха се хубаво, па си тръгнаха по живо, по здраво... Ако бяха у нас, по това време, щяха да се изпопребият, нежели изколят.

колкото нашите римляни са българи. 30 евро... Хахаххахаха.

Малко им се видели 30 евро... В това е проблема. Друг няма.

Тези анадолски германци, австрийци, швейцарци т.н... задръстиха цяла Европа.Като хлебарки са!!!

Това е важна новина, български КАТаджия не е взел рушвет. Явно е обиден с толкова малко от предложеното.

Турци. Веднага след границата минаваха през градчето след Калотина с 100 км в час, в Германия карат с нормалните 50. За каране в аварийна лента, парична глоба, за опит за подкуп- да полежат малко. Не злобея, такива са санкциите в Германия.

аутобана ???? що е то? немец и австриец в аварийната лента - може ама от анадолски произход

За пръв път чувам някой да го спират, че изпреварва спрелите коли през аварийната.

Да, ама ти с БГ номер . Или пък като мене българче с немски номера. У дома си можеш да правиш и зулуми , наясно си с последствията. Би ли карал примерно във Франция в аварийната лента ? Няма да посмееш щото не си наясно как стоят нещата.

ДЕТ СЕ КАЗВА МАЛКИЯ РУШВЕТ Е ОБИДА И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ

Така се получава, като са ни нарочили за най-корумпираната държава в ЕС...Въпросните двама немци (включвам и австриеца) е малко вероятно да са чели някои от провежданите на всеки три месеца проучвания на Евробарометър относно корупцията в държавите-членки, където съвсем ясно се вижда, че има поне половин дузина членки, където корупцията е по-разпространена, отколкото у нас. Вместо това, тези сигурно са попадали на медии, които тръбят по инерция как ние сме били най-корумпираните в Европа. Жалкото е, че и у нас има някои спонсорирани отвън медии, които не пропускат да се разхождат по самочувствието на българската нация. Още по-жалко е, чи има и тукашни комплексари, които се връзват на това и после гласуват идиотски на изборите...

То има причина да си ни "нарочили" ... А тез двамата гастарбайтери са си помислили, че още сме 98ма (примерно) ... не че е нямало да мине, ама е трябвало да е дискретно.

има ли друга европейска държава, в която няколко проституиращи уж-институции ИЗДАВАТ НЕВЕРНИ ДОКУМЕНТИ ("безплатно" разбира се) ??? покажете някой друг освен българския боклук от ДНСК, който Е НАЗНАЧЕН ДА ПАЗИ ЗАКОНА, а лъже и маже, че това на пясъка не е хотел, а къщичка за птици с асансьори!!!

Добре сте написали уточнението “граждани”, т.е. са от “малцинството” със съответно немски и австрийски паспорти.

Не мога да разбера и да питам: Катаджията се е обидил от малката сума или наистина има достойнство? Щото новината може да се приеме и като ПР материал: Давайте повече пари на катаджийте за да не влезете в новините. Дигнаха минимума на подкупа над 30 евро. Под 50 лева не взимаме. Умея двайсетолевката:-)

ПИПО

Обидил се е от малката сума защото има достойнство :)

Че австро-германците са и турски граждани. Нагли и опасни шофьори. Солена глоба, 3 дена в ареста и може и бой за десерт.

Австриец и германец. Бу-аха! Това са турски гастарбайтери. вземайте им колите и ги изстрелвайте със катапулт в Турция.

ПИПО

Номинала на банкнотите е бил малък. Значи всичко зависи от номинала, с по голям номинал минаваш, с по малък номинал не минаваш. Ако ако бяха дали банкнота с номинал от 50 евро може би щяха да минат, за номинал от 100 евро със сигурност. А ако се бяха изръсили с банкнота с номинал от 500 евро щяха да ги екскортират до границата. И такива работи за номинала.

ПИПО

И само да вметна, че австриец и немец полицай не подкупват. Това са си най обикновени турци.

Крайно време е да се пресече практиката разни тарикати да минават при задръстване през аварийната лента. И когато има новини с положителен аспект, пак има недоволни и недоклатени! Аман от хемороидни тролове!

ПИПО

И кое е "положителният аспект"? Щеше да е смешно ако не беше трагично. В потъналата в корупция полиция двама от тях не взели подкуп. В нормалните държави пишат ако някой някъде вземе подкуп, ние тук пишем обратното като че ли е някаква сензация каквато всъщност е. Полицай не взел пари, уау...

Само няколко часа на български въздух и вече са станали българи, ама от стиснатите

Така трябва! Да се научат амуджите най-после, че малкият рушвет е обиден за всички. Кокво са се стиснали? :)))) Сериозно обаче, браво на полицаите! Ако работят така, може след някоя година да им се подобри репутацията. Да подкарат не само гастарбайтерите, а и нашите тарикати!

Големи скръндзи.

Абе и аз щях да кажа браво, ама май тия двамата са дали малко!

Смешници, да не сме 2000-та, та да минат с 30 евро? Ако бяха метнали 300, то работата щеше да е друга. Сега, в дранголника!

Браво!

Това е доста невероятно за България. Да не е било учение?

Австриец и германец тип Къс ръкав . :)

Браво! Браво на полицаите! Все от някъде трябва да се започне!

2050-та година. Двама немски полицаи, спират автомобил за проверка и единия вика на другия: - Мехмед, ела да видиш този водач, какво смешно име има - Гюнтер!

Немски и австрийски граждани от Анадола....

Малко са им се видяли парите май ;)

И отделно ако е имало много хора те не могат да вземат парите открито…малко по-деликатно и поне €50

Изкефих се,че някой ие свил сърмите на тия резняци.Тук се държат като че ли са бейове в Анадола!

Тези немски и австрийски граждани случайно да са се казвали Ахмет, Али или Махмут?

И гаранция са били с мустаци... Друг е проблемът тук-сигурно сме една от много малкото страни, в които, когато полицаи не вземат подкуп, ги пишат по медиите

От някъде се започва. Не плюйте полицаите.

4-та световна война, историята се повтаря, руснаците наближават Берлин. близо до един окоп руски войник се провиква : - Немци, предайте се ! В окопа двама войника си говорят : - Абе Мустафа, кво иска товя ? От къде да му намерим немци тука ?

Турците трябва да са благодарни, че не са ги набили за толкова ниски подкупи.

Тези са от мустакатите австриици и германци с баби в Анадола.