Арестуваха арабски турист, минал по Испанското стълбище в Рим с.."Мазерати" (видео)

Полицията го е задържала на летището в Милано, след като върнал кола под наем в офиса на автомобилната фирма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със или без Мазерати, маймуната си остава маймуна. Нещо като Благой Георгиев, който си изчегърта името на стената на колизеума.

Чивека е бързал много и за да не заобикаля….

Завалията. ИскАл да възстанови щетите?! Хаха, тоя сега фалира ми се струва. Бин Салабин да ги събира на инструктаж преди да ги пуща у Еуропата.

Свобода за нашия приятел от СА!

Хайде, действай! Мятай мешката и отивай да громиш арабите и евреите! Тъпанар!

що се впрегаш на презряно еврейско боклуче бе,вие ставате само за сапун,а арабите да се мият със тоя сашун така че пак си презряно еврейско сапунче

Тия арабски боклуци като дойдат в Европа се насират, а в техните кочини ние и да внимаваме, все сме виновни за нещо. Щото така сме им постлали.

на италиЯнците да се разсодат у Мека с Тир.....

Маймуната си е маймуна

Уникална кола. Това е Мазерати Леванте. С двигател на Ферари. Не случайно му викат ферарито за всеки ден. Изключително здрави машини. На въздушни възглавници и 3 степени на шофиране : спорт, крос, градско.

сега вместо да пърдиш се чува само фучене отъ отвърсието ти бе сороското отвърсие

Саудите да ползват братския СъвеЦки опит ! По времето на Великия СССР , биваха награждавани с почивка в България - трактористи, комбайнери , видни колхозници и стахановци ! Преди да поемат за Запада ( България) им се провеждаха възпитателни курсове ! Да пият само по ресторантите, а не по алеите на Златните ! Да пикаят в тоалетните, а не по улиците ! Да не разглеждат списания от рода на “ Жената днес “, защото се таксуваше за тях като порно ! Така , че арабелите да се посъветват, преди да идват в Европа !

кака арабите се отнасят със евреите и съжаляват че нямат камерите на хитлер

след ареста да му дадът статут на бежанец меките еврогейзери и ще получат няколко милиарда еврейски помощи за арабите в европа,трябва ако помним фараоните и дервните рмляни да се изчистим от еврейското племе

Простото си е просто, ако ще и луноход да кара. Тези австралопитеци са изключително еволюционно изостанали и не трябва да ги пускат от територията, която населяват. Даже и в зоопарк биха били опасни.

зациклил на "Жената днес" , че и порно му се виждало ......

По мрамор от 18 век с Мазератиту…. Кратуни прости дал бог.

погледни себе си тъпунгер. вчера спря да си навираш крачоляка на потурнака в чорапите па днес си ебати евроатланта.. ббаахаха

"Арабелска Аборигенска Маймуна (Wikipedia) - примат, не подлежащ на човешко възпитание, нехигиенична с типична животинска кожна смрад, мързелива със склонност към дрогиране, агресивни до самоубийство, звукоизразяване подобно на човешките езици но силно дразнеш ушната мембрана при хората. Асоциално животно, безполезно за планетата." Я... WIKIPEDIA СИ ГО КАЗАЛА БРЕ...

Символично Испанското стълбище със своите 138 стъпала свързва Испанското посолство на Площад Испания (долу) с фенското кралство и църквата „Тринити дей Монти“ (горе). На върха на Испанските стълби се издига църквата „Тринити дей Монти“, част от френското наследство. През 1483 г. френският крал Луи XI е тежко болен. Папа Сикст IV изпраща в Париж Франсиско ди Паола, отшелник от Каламбрия, известен със своите чудеса, да се грижи за краля. Макар че не можал да изцери краля, Франциско спечелва симпатиите на неговия син – Шарл VIII. Последният закупува обширно лозе в Рим, където построява манастир, който дарява на ордена, в който членува Франсиско ди Паола. През 1502 г, крал Луи XII построява до манастира църквата „Тринити дей Монти“, която била предназначена за френските католици, живеещи в Рим. Така „Стълбището“ е построено между 1723 и 1726 г. по поръчка на кардинал De Tencin и се превръща в символ на помирението между Франция и Испания, свързвайки горната част на площада, която е под френско влияние и под патронажа на френските Бурбонски крале с долната, където е Испанското посолство. Обелискът, който е поставен пред църквата, е поставен по искане на папа Пий VII. Първоначално той стоял в градината на римския политик Салустий. За разлика от повечето обелиски в Рим, този не е докаран от Египет, а е местна изработка. Понастоящем на стъпалата има пазар за цветя, а глобата за ядене и пиене по стъпалата започва от 250 евра.

Пак по добре отколкото булнаристанец с каруца по центъра на "европейска" София.. ббаахаха

Всичко ок, но за здравината може много да поспорим.....

щял да дрифти на 18-ти на жълтите

италианско ли ?

чета коментарите и си мисля колко малоумен и болен мозък трябва да си за да намесиш Русия в тази новина

Човека?!?? Бързал?!? Айде, "бързал" е ок, но "човека"...

Прав е Дедо Пич! В книгата си за Карембьо журналистката Клаудин Вери пише, че, връщайки се у дома след европейското първенство, Кристиан Карембьо за първи път вижда пожълтялата снимка на своя прадядо Вили, направена в Хамбург в началото на 30-те години. Кристиан знае от по-старите си сънародници, че през 1929 г., след икономическата криза, френското правителство решава да се похвали с богатството на Империята и води представители на всички свои колонии в парижкия зоопарк. Вили Карембьо и другите канаки - след двумесечно пътуване на кораб - са тикнати в КЛЕТКА с надпис "Истински канибали". Наблизо имало басеин с крокодили, а канаките били принуждавани да крещят заплашително и да танцуват. След Париж, Вили и неговите съплеменници са изпратени на подобна изложба в Хамбург и им предлагат да правят европейско турне срещу заплащане. Прадядото на Кристиан отказва и от Марсилия отплава обратно към дома, а петима от канаките, които се съгласяват, умират от глад и болести в следващите месеци.

Или щото имаш такова и постоянно виси у сервизо? :)

Чудя се какво ще се случи, ако някой европеец направи подобно нещо в Саудитска Арабия. Бас държа, че няма да се размине само а глоба. Той щял да плати за ремонта. Не пич, трябва да те сложат на върха на стълбите, пред църквата и да те бият с пръчки по голия задник докато ти дойде акъла в главата. Наглост до безобразие. Тези си мислят, че като имат пари и всичко им се разминава. Надявам се италианците да не са толкова мекушави в случая.

Мюслите не са, никога не са били и никога няма да бъдат хора, а си остават подчовеци, педофили и невежи плъхове!Използват ВСИЧКИ благини и технологични открития на белия човек, на Запада, на цивилизацията ВЪОБЩЕ,но продължават да се държат като подчовеци, като ЗАВЪРШЕНИ НЕАНДЕРТАЛЦИ!Интеграция ли?НИКОГА!!!

Мани ги тия италианци! Мен за един к*р колко неприятности ми навлякоха...

Защото си бял и не може!Ама ако си църен мюсюлманин или черен като от Западна Африка - тогава и да се изходиш,ще кажат "културни особености" и ще те оставят на спокойствие!

От снимката се вижда, че в основите на Испанското стълбище има фонтан, наречен Баркача (Barcaccia) или „Грозната лодка“. Формата му не е избрана случайно. Така се наричали лодките, които пренасяли през Тибър бъчвите с вино в античния Рим. Според легендата, папа Урбан VIII поставя фонтана тук, след като е бил впечатлен от лодка, довлечена при поредното наводнение на Рим от река Тибър. По време на едно такова наводнение през 1598 г. площадът се оказал под метър вода. Когато водата се оттеглила, на мястото останала една лодка. Фонтанът е едно от многобройните водни атракционни съоръжения в Рим, проектирани от ренесансовия архитект Джовани Лоренцо Бернини и изработени от неговия син. Фонтанът е във формата на наполовина потънала лодка и от нея може да си налеете питейна вода от древен римски акведукт.

Ех що не бе жив оня малкия с мустака,да ги праи на сапун.

Чалева, какво стълбище те гони? Това да не ти е у панелката? Испански стъпала му викат или стълби, ама стълбище...

Господин Путин ще ги оправи

Ще те намерим, гяур.

Ще те намерим, гяур.

Познавам саудитец ебахти и готиния богат

Арабски ли е, значи е боклук. На сапун

И ако ме намерите - к'во?Ще ме черпите с баклава?Ммм?Жалки педофилск ичалми - 'оди шибай нЕкоя коза или камила!

Преди три дни посетих катедралата св. Стефан във Виена . Вътре една видимо мургава , вероятно мюсюлманка на висок глас се подиграваше на току що свършилото изпълнение на орган. Близките й на два пъти я смъмриха.

Не е баш така! Ако е бял, но е украинец също няма да го пипнат.

Давам адрес

Дай си адреса.Ще ти дойда на крака

Може и руснаците, с танк.По-атрактивно ще е

Маймуни с пари.

за опит за унищожение на цивилизацията от ГАД.......всеки да си помисли какво трябва

Боклуци имат всички нации и цветове. И в нашият народ има поговорката : "Всяко стадо си има мърша!" т.е. навсякъде е едно и също. Така, че не знам защо се пънеш да се покажеш патриот ли, съвест на етноса ли. Не знам. И да ти споделя - няма да се оправиш, такъв ще си останеш цял живот.

М"у"нчо Сапунджията,имам въпрос: Чистокръвните ни съграждани, които се изгавриха с мемориала на жертвите от атомната бомбардировка (геноцид) в Япония ,ще ги правиш ли на сапун!? По скоро-не,нали!? Докато има хора, които разсъждават като теб, нас винаги ще ни имат за варвари.Изхвърляй смартфона и бягай да прочетеш някоя книжка.