Арестуваха 40-годишен, пребил приятелката си

Жената е със счупена бедрена кост и множество контузни рани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемите в една връзка не се решават с бой, а само се задълбочават, ако има насилие.

Никакви компромиси за Изверг. Затвор.! Да не би да и дал живота за да я потроши от бой!

За съжаление тия смешници дето избиват комплекси с жените около тях са все повече и повече. Ама и жените дето ги търпят?

"Пари кинти мангизииии, каза Кир Михалаки и зина да погълне целио свят".... "Пари кинти мангизииии, повтори жената на Кир Михалаки и зина да погълне целио свят" :)

За съжаление тия смешници дето избиват комплекси с жените около тях са все повече и повече. Ама и жените дето ги търпят?

Тия жени никога няма да се научат целта им е само пари те не се интересуват от това какъв е мъжа а колко пари има .

Te тея с шаамрите вероятно и пари нямат! Иначе не би избивал комплекси по този начин! Този е от онези с малките чарколяци, които 5 лв. на ден не могат да изкарат! Жалка картинка!

С малки чарколяци са мутрите от химията

Браво, булгаристанци, браво мачовци! Вие сте истински хетеросексуални юнаци! За пореден път доказахте, че не сте аморални джендъри, еврогейове и меки китки. Цяла България се гордее с постъпката на този млад момък! Нека толерастка Европа види какви смели, здрави и жилави мъже живеят в България, нека ЕС най-накрая схване, че ние нямаме джендъри. Нека целия свят научи нашите методи за справяне с прищевките на истеричните женски. На жената мястото й е в кухнята, до печката, с дете в ръка, За какви права бълнува, каква равнопоставеност иска? Ние сме срещу истанбулската конвенция, срещу еврогейската толерастия, срещу смотаната демокрация!!! Следващия път такива неблагодарни жени трябва да бъдат пребивани до смърт, за да се разбере един път завинаги, че българският мъж не е джендър и хомосексуалист. Нека малките деца гледат и се учат, защото ЕС иска да ги прави обратни, а след това да им сменя доброволни пола. Гордеем се с българския манталитет на най-славната държава в света!

Дано сарказмът ти да бъде добре разбран. Но, като чета този форум, нямам голяма надежда.

Не е сърказъм, дебил си е и джендър... тоест нещата са още по-зле във форума и в обществото.

Побоят и убийството и сега са наказуеми по закон. ИК прокарва концепцията за социалния пол (джендър) и дискриминация по полов признак спрямо мъжете. Специалните закони, конвенции, квоти, НПО-та и субсидии за тях представляват привилегии, а не равнопоставеност.

Не е хубаво да се преповтарят лъжи и полуистини! ЕС не прокарва никакъв социален пол! Тази песен я запяха "Обединени патриоти", а Корнелия я подхвана доста цинично на нов глас, за да трупа дивиденти. Просто и двете политически организации познават много добре балканския манталитет и тъпигьозлъка на булгаристанеца и се възползваха максимално от него. Всяка една партийка може да ви обработва ПСИХОЛОГИЧЕСКИ и да ви манипулира, стига да ви пусне мухата, че ще желта на ЕС е "да направи от децата ви пасивни гейове, да ви смени пола" и че първата стъпка за това е превръщането на булгаристанците в джендъри чрез злокобната истанбулска конвенция. ха...ха...ха... Разберете, че Истанбулската конвенция е срещу домашното насилие, в защита на жертвите му - жени и деца!!! Облъчиха ви с мантрата за лошия ЕС, разровиха потиснатите ви ориенталски страхове относно мъжествеността ви, а вие като дресирани кученца се поддадохте на цялата тази манипулация!

Ненормална ко.ра обичаща мутри с татуси и пари или стари чичаци с пари нали тя самата е татуирана кобра да не би да вземе да се влюби в безработен лекар сладкар хлебар учител биолог физик и тнт някой ден ако се осъзнае се влюбва но след като изневери мутрата и вижда сметката просто ненормалната жена обича парите не се влюбва а само тях иска

Ти как разбра каква е? Не видях да е написано в статията....

Всяка такава статия е за един същ тип жена и мъж

Поредната хванала си мутра с пари или олигарх с пари на който е изневерила с безработен слаб и го е ядосала еми такива са жените

Жената не е човек

Включително и майка ти!

И твоята майка а моята не

Те жените са такива обичат да ги бият мутри милионери и стари милионери но като видят безработния даскал по тенис или градинар и тнт разбиат какво значи нормален мъж изневеряват и после мутата или стария се ядосва и жена му си получава това което трябва

Още един ненормалник. Видиш ли намръщен бабаит, бягай далеч. От свестен човек никой не бяга. Който няма работещ мозък, си служи с юмруци.

Показвайте им снимките на изродите. Щом като са големи герои да им се възхищаваме.

Когато пострадалият е значително по-слаб физически (жена, дете), наказанието на извършителя да се удвоява/утроява. Едно е двама тъпака да се сбият, друго е някое животно да пребие почти до смърт жена или дете.

Одеве сгазих 10 мравки. Какво наказание заслужавам? 10 удвоени или утроени доживотни за животни при животни ли?

Печелиш безплатен преглед. Обещавам да те направя нов човек. Човек.

Браво, къде да дойда? Ама ако не успееш, готов ли си да понесеш спестените шамари? :)

Отиди на псхиатър без да отлагаш.

И аз това му казвам.

Да те поразширят в панделата, а джендърче ?

Правилно е постъпил. Аз като не пребих моята, а непрекъснато я галих с перо, плащах и всеки месец разходите, позволявах и да кисне безработна и т. н., взе че за благодарност се изнесе и отвлече детето. Затова бии, за да те уважават. Само с думи не става. Трябва и тояга за тъпите женски мозъци! Сега някой ще арестува ли престъпницата отвлякла детето ми? Правете си сами изводите и преценете кой по-умно е постъпил. Аз глупакът или лицето в статията?

Направо не е за вярване как такъв глупак като теб е постъпил нормално (според теб умно). Не е нормално да се пребиват хора.

Много неграмотно изречение. Лекувайте се още.

Сигурно ти е къса пишката и тя е избягала с някой по-хуест

ми е твърде дълга :)

Къса, дълга няма значение щом само с нея разполагаш, а нямаш достатъчно пипе в главата. От свестен човек никой не бяга. Боят е признак на слабост на биещия. Който няма работещ мозък, си служи с юмруци.

Ама аз казах, че не съм я бил :) Или според вас, тъпаци, трябваше също да я пребия? И да, пишката ми е дълга, не ям химия, не съм мутра, не компенсирам с висок и дебел джип, щото пишката ми е дълга, и нямам нужда от комплексите ви! Пишката ми е толкова дълга, че мога на всичките ви майките да ....... едновременно :)

Ама аз казах, че не съм я бил :) Или според вас, тъпаци, трябваше също да я пребия? И да, пишката ми е дълга, не ям химия, не съм мутра, не компенсирам с висок и дебел джип, щото пишката ми е дълга, и нямам нужда от комплексите ви! Пишката ми е толкова дълга, че мога на всичките ви майките да ....... едновременно :) но не го правя, щото съм интелигентен и свестен.

3 пъти си написал, че пишката ти била дълга. И 30 пъти да го напишеш - по-дълга няма да стане, ясно е, че си с малко чучурче, жена ти те е зарязала, факт.

Счупена бедрена кост??? За такива трябва поне 5 години затвор + още толкова обществено полезен труд.

Когсто държавата гори, това е една от най-важните новини!

пребиването на жени не е важно- то си е част от скапания ориенталски манталитет нали? Заслужила си е - следващата реплика ...

Точно така, бии за да те уважават.

До 'да': Ела, да те уважа!!! :Р

Ще ми я нахлузиш ли? Идвам :)