Коментари - Арестуваха 10 души в Германия, планирали атака? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Националността им е ясна - финландци, шведи, норвежци, двама швейцарци, един от Монако, трима от Люксембург. Бели, луничави.

Националността им не бе уточнена...Те са свързани с ислямистката салафитска общност в района... Ще държат влага и след ерата Макси Меркел...

Честито Германия! Това е само началото...а вие си имате хиляди от тези..... Но като се поопарите малко..ще почнете да духате чая!!! В момента си нямате и педстава в какво ви забърка Меркел.

Гледайте по тубата with open gate,ще видите за кво иде реч...

"ислямистката салафитска общност в района" Това салафитите (уахабитите) са най-радикалните и агресивни мюсюлмани. Ей така ще ти "резне" главата за едното нищо , само защото си неверник(кафир), според тях не трябва да живееш.

старозаветна им работа.

Вероятно става дума за група избягала от някоя лудница. Т.е. психичноболни хора.

Към Меркел да бъде повдигнато обвинение за съучастие и спомагателство на тероризъм. Мисля, че има логика.

различна логика има по въпроса.

квито ще да са- вече с просто око се вижда, че страните в ес биват методинчо "отстрелвани"- първо юк, после испания, после франция, а сега и германия.

Психично болни по улиците в Германия.

Арестуваха 10 души в Германия, планирали атака? Атака за коалиция с ГЕРБ!!!

Критерии номер 1 за fake new и пропаганда: "Всички съобщителни изречения завършват с '?' ". Това означава, че автора и/или източника: 1. не е сигурен в твърдението 2. умишлено подвежда публиката

признак на неграмотност и невежество е. Друг много използван подход е употребата на комбинацията '!?'