17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оправете си заглавието. Пише "Мифот"

"Aарести", "мифот"...шъ съ опраим.

И "аарести"

Направете си услуга и уволнете МИФОТА!!!

Вече не съм мифот. Ще ставам пилот.

Мифот :)

Какво значи "мифот"? Като пишете статии преди да ги наберете ти проверявайте .Явно големи "професионалисти" има при Вас в "Дира".

тва си е Джаба!

е кръстоска между прасе и терминатор!

вижте си заглавието, вместо мафиот сте написали МИФОТ! Ххахаха ай сега ме цензурирайте! Между другото вероятно са виновни руснаците........

Абе дирници пак къртите всички класации за некадърност и необразованост. Научете го тоя БЪЛГАРСКИ бе. Ще ви трябва за в бъдеще. И то доста.

на такъв тормоз сме подложени от съседи че се надяваме да стане чудо и да се намери кой да ни помогне

Ми що пък да им трябва? Като ги гледам как работят (и не само те. А всички медии), идеята им е пълно приобщаване на колонията към империята. За тази цел трябва да се заличи всичко старо, което напомня на хората от тази територия, че са били БЪЛГАРИ. И езика е едно от нещата, който трябва (според тях) да бъде забравено. От там следващото поколение няма да може да се ползва от цялата историческа информация, написана на български. И ще смята за истина само това, което му наливат в главата (помпят чипа) от световните гестаповски медии. Да не ги цитирам, че вече съм готов за триене (цензура).

Булгаристанския чирак е на секи еврокилометър, и у сека евронива!