17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Булгаристанския чирак е на секи еврокилометър, и у сека евронива!

на такъв тормоз сме подложени от съседи че се надяваме да стане чудо и да се намери кой да ни помогне

Абе дирници пак къртите всички класации за некадърност и необразованост. Научете го тоя БЪЛГАРСКИ бе. Ще ви трябва за в бъдеще. И то доста.

Ми що пък да им трябва? Като ги гледам как работят (и не само те. А всички медии), идеята им е пълно приобщаване на колонията към империята. За тази цел трябва да се заличи всичко старо, което напомня на хората от тази територия, че са били БЪЛГАРИ. И езика е едно от нещата, който трябва (според тях) да бъде забравено. От там следващото поколение няма да може да се ползва от цялата историческа информация, написана на български. И ще смята за истина само това, което му наливат в главата (помпят чипа) от световните гестаповски медии. Да не ги цитирам, че вече съм готов за триене (цензура).

вижте си заглавието, вместо мафиот сте написали МИФОТ! Ххахаха ай сега ме цензурирайте! Между другото вероятно са виновни руснаците........

е кръстоска между прасе и терминатор!

тва си е Джаба!

Какво значи "мифот"? Като пишете статии преди да ги наберете ти проверявайте .Явно големи "професионалисти" има при Вас в "Дира".

Мифот :)

Вече не съм мифот. Ще ставам пилот.

Направете си услуга и уволнете МИФОТА!!!

"Aарести", "мифот"...шъ съ опраим.

Оправете си заглавието. Пише "Мифот"

И "аарести"