Арестът в Добрич пълен с дървеници и въшки, далеч от стандартите на ЕС

Няма възможност да бъдат изградени вътрешни тоалетни, твърди главният надзирател Марин Маринов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги докарат в София, в партийния дом, с въшките и дървениците!

цв. василев чете ли!? ..черепа?

да се радват, че не са в мазетата на путен, че там хранят плъховете с такива...

За гербери ареста е добър !

Ама до мръсната Русия - близо

А химически тоалетни да купите? В зала Добрич е същото! Мърсотия!

Ми да ги настанят в някой от хотелите по морето. Докога ще се грижим за удобствата на престъпниците, обаче ще пропускаме правата на жертвите им?

От собствен опит ли казваш?

Може у вас да ги настанят. Мене лично ме е грижа повече за жертвите им, отколкото за тяхното удобство.

Да са мислели когато са правили престъпления.... Това не е Шератон.

За мръсни комуняги като тебе - още по-добър..

С най-голямо удоволствие българското правителство ще разреши на всички възмутили се да изградят и поддържат със собствени средства места за задържане по стандартите на ЕС. След като има толкова много организации които се грижат за правата на престъпниците. Обаче странното е, че няма и наполовина толкова организации които да се грижат за правата на жертвите.

Считате че за лица, като Шалгера, са необходими по добри условия?

Правилно, браво на тази жена!!

От дървениците спасение няма. Трябва да изхвърлиш мебелите.

Как да няма бе? Има арменски поп, който да чуе жертвата, докато съда реши за присъдата.

иди на протест за нещо си и си вътре стига правителството да се заяде. А ще се заяде ако протестиращ срещу щенията на големите пари, примерно че ти тровят въздуха и водата

значи трябва да се завъдят и мишки, плъхове и хлебарки, че поне малко да замяза на пандиз.

Точно такъв трябва да бъде 1 затвор или арест. Нали целта е да се превъзпитат отрепките, като знаят че ще ги хапят дървеници дали ще престъпват закона друг път.

трябва ли да бъдат като пет звездни хотели?

А според стандарта на ЕС за дървеници колко точно трябва да има? Е*ати заглавието дето сте избичили Дир-а...

Това е следствен арест. Докато няма присъда не са отрепки. Нямаш си на идея колко несправедливо обвинени висят по арестите.

Ами жертвите на убийците какво ги яде. Хайде да има реципрочност.Така че тази майка да си гледа работата. Писна ми сульо и пульо да се оплакват и само да искат.

Ама ........

Ако мене ме вкарат в подобен арест след като изляза ще гледам да си отмъстя по един или друг начин на "невинни" хора като теб.

Дори и да има присъда - пак не е критерий дали някой е отрепка или не. Присъди има и за неща, които са престъпления, но са морално правилни. Присъди има и за невинни. Ако един невинен (или виновен, но за извършване на добро дело, което е престъпление) преживее такова нещо като излезе дали пак ще продължава да живее нормално или ще започне да прави разни неща за да си отмъсти на обществото по един или друг начин?

От собствен Говньо!

Арестите и затворите не са хотели или почивни станции. Обитателите им при излизането вече не трябва да имат желание и мераци за тези местта. Хиляди нормални граждани чизеруват без присъди ние сме седнали за престъпниците да се грижим...

Това не означава, че са концлагери, или дупки, в които не се поддържат елементарни хигиенни условия. Нито в тях има осъдени хора. Може да си задържан в ареста в качеството си на свидетел.

Ми то и в еднозвездните хотели няма дървеници, глупако.

Ама какво? Тук да не е станало САЩ?

Има си закон, който казва, че точно такъв не трябва да бъде. Ганю обаче, както винаги, знае по-добре, защото за Ганю законът е "врата у поле за балъци". Да не говорим, че на Ганю хигиената му си е ниска още откак е написана едноименната книга и неща като бълхи, дървеници и въшки за Ганю са част от живота.

Простият ганювец не знае разликата между следствен арест и затвор, но има тънко мнение по въпроса.

С най голямо удоволствие, стига българското правителство да почне да връща парите, които разпределя за поддръжката на тези места.

Абе тъпак, ти не схващаш разликата между следствен арест и затвор, пък си тръгнал да даваш акъл от гледната точка на мизерника, дето смята, че всички трябва да са като него, щото той мизерувал. Че и се подписва "хан Крум", мизеник кощунствен.

ми то и арестантите в добрич са въшкари и бълхари далеч от стандартите на ес!

На Нуржихан Мехмед, като не и харесват условията, да хваща багажа и да изчезва към Анадола! Хем иска да убиват неверници, хем и да им е уютно в кауша! Но нагли от циганите и негрите са само мюсюлманите.

Не може! Свидетелите не ги държат в ареста.?