17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и Чората така падна и се удари лошо.

Чудесна новина. Един боклук по-малко на тази земя.

Ясно е! Самоубили са го!

лекичко така поумрял за разнообразие, а?

И на благо роду!

Много добре се е получило.

но и аз и ти, и Държавата имаме пръст в тази съдба и в тази смърт...било с мълчание, било с безразличие, било с критики, било с неправене.....и с липса на оказване на всякаква помощ - човешка, съседска, квартална, обществена, социална, психологическа,болнична, държавна... Бог да го прости ! И да даде сили на родителите му !

Аз нямам пръст в тази съдба! А ти явно имаш пръст в греховете на ислямска държава, с нептавенето на нищо, с мълчанието си в несъчувствието си към бедните души на всички убийци и наркотрафиканти, които са си пак убийци!

Ами те родителите му не са се погрижили за духовното му благополучие и са го оставили да се наркоманизира - какво да ги съжалявам?!

само така ще се отървем от крадливите мангали и наркомани - през прозореца на 3 ет.

И защо WCто е на трети етаж, -по -логично е да е на покрива, до асансьорната шахта. Колко голяма е разликата от миналото (по царско време) арестите навсякъде бяха в сутерена, прозорчето с решетките не се стигаше от сам човек, трябваше му втори за да погледне в него. Сега оплаквания било без слънце в предварителният арест, джамлъка не се отварял, мазибката се къртила на фаши. Що не им пускат песента за Миле поп Юрданов " ....во тъмни зандани...Во зандани има вода до колене, вода до колена, роса до рамена!...." А да го видим откъде ще скача -една каменинова тръба с муфата нагоре и за кензане и за по малка нужда ....

когато все някога ще ви арестуват, отрано тренирайте паркур, скейтборд и алпинизъм! Наслука!

Най накрая една добра новина, стига с тоя нап и с тия прасета. Един съвет от мен, с цел да спестим пари на данъкоплатците предлагам подобни арестувани боклуци да бъдат държани от пети етаж нагоре, ще спестим от разходи за лечение транспорт и т.н.

за родителите им, за бедността и несгодите им, за отстъпа им от родителството, за възпитанието им от училище, общество, от телевизии, от медии, от преса ???? Което общество не приема причините за престъпността на младите хора в неравностойно положение, без значение цвят, статут на родители,, то е обречено да живее с техните кражби, нападения, убийства. И да бъде потърпевшо. Освен присъда е необходимо да крещим и за мерки ! От икономически структури, от социални работници, от психолози, от учители, от съученици и родители, от Законодателство, от Държава, от медии, от общество.... За да ги спасим и да не бъдем потърпевши..... ЗАПОМНЕТЕ ГО !!!!

Колко птевъзпитани престъпници познаваш? 1 на хиляда, един на 100 000? И да е так пак са изключението което потвърждава правилото. Има хора които избират лесния път и не ми ги оправдавайте! Защо стотици други не живеят богато и все пак не избират кражбата или нещо друго като прехрана? Може да има някакъв процент истина в твърденията ти, но основното е гена зададен му от природата.

Jaxon

дай Боже повече такива боклуци да скачат от третия етаж.

Поради многото престъпления извършвани от полицаи ,хората ще си помислят ,че полицаите са го бутнали.

Един боклук по малко!

Не е загинал , а е умрел вследствие на трудова злополука.Бъдете коректни!

Абсолютно прав за трудовата злополука. Те и за магистралките забременяването се приравнява за трудова злополука!

Спомняте ли си, че едно наркотрафикантче така избяга? Дали не беше от същото управление? И ако е същото, дали шефът му ще остане да си клати топките на мекото столче???

Мислел се е за голям тарика и че ще му се размине...

И по-добре че е нямало решетка. Защото щяха да го пуснат след 24часа. Сега е там, където заслужава - пържи се в ада

И кое му е по-доброто! Сега БХК адвокатите следва да съдят всичко от министър до дежурен полицай за случая; а си е чисто преднамерено убийство!!!! Напълно съзнателно не са обезопасили сградата, за да не може да се скочи! Напълно съзнателно е оставена отворена врата към прозореца! Старшинката демонстративно се е обърнал на другата страна! Над прозореца е нямало сигнализирано "Опасно за живота!" и че височината е 15 метра! Всичко това говори за преднамерено убийство. А човечеца излязъл с малко листа от тетра да си направи отвара за лечение, носил си е и малко шекерец за кафенцето, докато чака някоя почасова работа да изкара малко пари за хляб в къщи

Дрога + много филми .... и пишлемето си е повярвало, че е Вин Дизел и може да подскача от етаж на етаж ....

Честен мургав жител на Столипиново е решил че ред бул дава крила. Какво толкова.

Летеца не е цветнокож а е от района ва 1во рпу. Сигурно е бил на шопинг из ма'алата като са го закопчали.

.... но възползвайки се от притворената врата, скочил през прозореца от третия етаж

Schilo

Явно са имали предвид, че ченгетата не са го виждали, щото вратата е била притворена, ама наистина, както е написано е дивотия.

Schilo

А бе бях написал, какво вероятно е трябвало да напишат, че наистина звучи безсмислено, ама редактора чуждо мнение не търпи.

Да ви кажа под секрет това РПУ-6 е известно като циганското РПУ в Пловдив.

не вярвам да е скочил сам,помогнали са му полицаите,не може за такова престъпление да се решиш на такъв рисков скок

Schilo

И що трябва да го трепят? Хванат на място, изхвърлил е вероятно наркотици. Ченгетата са го видели. Много бързо щеше да влезе в затвора, ама байчето май не е искал да ходи "на топло". Само се чудя, кви са тези помещения, до които имат достъп задържани и да не са обезопасени?

Наиграл се е. Едно дрогарче и продавач по-малко. Не ми е жал.

Една хубава новина, дано всички "познайници на полицията" го последват. Всички знаят, че в България няма правосъдие.

Да, преместих си го

Айде сега заради некадърността на полицията пак да плащаме обезщетения, ако близките на задържания решат да ни съдят за необезопасения прозорец. Щото полицаите са длъжни да закарат арестанта в затвора и после в съда, а не да го изпускат да бяга!

Зарко, няма пари за решетки Дадохме ги за самолетчета.

Само се чудех кога и къде ще стане ясно че ГЕРБ са виновните да се затрие един оксидиран "българин" "....дава крелее!" ДТБВГЗ

Разпространителите на дрога осакатяват много души!

Това е най доброто решение за подобни типове.Колкото по често скачат ,толкова по добре!

няма решетка ли? Може куките да са преценили, че достатъчно високо и няма нужда от решетка и няма опасност някой да избяга. И както се вижда от последствията - правилно са преценили. Решетките се слагат за да се попречи на арестантите да избягат, но ако решат да се самоубиват си е тяхна работа.

Ами ето -решил човечеца да си направи селфи ....

Специално за дилърите на дрога това е най-правилното решение. Просто не се сещам за друго.

Толкова ли е сложно да се сложат решетки на прозорците в една тоалетнa, която да водят арестатнтите във всяко РПУ

Всичко е сложно в МВР. Пари все няма за важните и елементарни веща. Но за разни глезотии, като задгранични командировки или разни теоретични презентации винаги се намират. Какво да правиш, като министрите са все послушни и не се решават да искат бюджет.

Jaxon

по добре да няма,нека се мятат боклуците.

А вие къде прочетохте, че е скочил от прозореца на тоалетната! И тук един тъп, ама много тъп въпрос в Първо РПУ ареста е на втори етаж, в мазата (доста по дълбоко от сутерен) са лафката и кафето

Да не се е самозасилил след самонараняванията?

с тея филми дето разни Рамбовци скачат све от високо и като паднат стават и продължават кво да прави човека. Помислил се е за супергерой. Родната полиция пак се издъни. В случая яреста де, ама все тая.

Тука във форума много мислители та се сетих за оная гъска дето много мислила.

Това не е мислене, по-скоро е като нужда за изхвърляне, иначе трябва да отидат да мастурбират

Възможно е да е единият от вчерашните обирджии над лихварите в Бургас!

Лихварите ли да жалим сега.

Не, само излагам фактите! Възможно е и да е съпричастен и към ОПГ, която беше разбита вчера на Острова в р. Дунав! Продали са златото и са купили дрогата с намерение да се присъединят към банкета и не е издържал психически, когато е видял накъде отиват нещата!

Моментално да се използва набраният опит - килиите за арестанти да се разположат на височина минимум 6-ти етаж (където няма, да се дострои).

И за всеки случай ров с шипове. За да не се мотаят разни съмнителни типове, които опъват платнища за меко кацане.

Искал е да умре свободен.

Един Боклук по-малко!

Боже каква човеконенавист има в либералите и демократите.

Що, на теб мил ли ти е криминално проявен, заловен с трева и наркотици?

Поредна глупост на на родната полиция.Прозорците в тоалетните ,който се ползват от задържани, не трябва ли да са заключени така,че никой да не може да ги отвори?!Алоооо,полицията-отворете си очите.Но вашите са ширико затворени,както винаги!

а дано всички скочат толкова успешно а ти си мрънкяй тук

Кухата глава не знае правописа.

Ако беше оцелял сигурно щеше да набеди полицаят, че му е помогнал. При толкова голямо досие знае, че пак ще му се размине

Ще скача тогава.

всички разпространители на дрога така да бягат от ареста !

Не ти ли идва до ума че може да е по божия воля това.

А на теб не ти ли стига ума, че няма такова нещо като "бог"! Има вселена, природа, физични закони...

Разпространителите не са виновни, те задоволяват нуждите на пазара. Вината е на тези, които са взели решение да употребяват. Вина имат и законодателите, които със закон дават възможност за монопол на картелите и високи цени. Заради високите цени наркоманите са принудени да крадат за да си плащат дрогата. Ако цените на дрогата беше ниска (защото дрогата се продава свободно и легално и струва колкото аспирин и витамин C) наркоманите щяха да си мрат спокойно и кротко, без да крадат. С една заплата или един бърз кредит ще може да си купят дрога, която да им стигне до края на живота.

Казано е: Наркотиците убиват

Браво! Един дилър по малко

Не ти е неудобно, загинал е млад човек. Това за прахчетата и тревичките е камуфлаж.

По добре да мислим за младите хора и деца, които щяха да са негови жертви

По добре е да мислим но можеш ли да мислиш например за смъртта.

3евзек

Когато смъртта избяга от ареста, тогава ще я мислим и нея.

.. отрепките и наркоманите винаги се ползват с по голямо внимание - каво толкова има та инспектората да се занимава с него!

че може да не е скочил сам, а леко да са го изхвърлили

А що няма решетки на прозореца?

Защото е обявена амнистия за шампиони по висок скок.

Браво на него. И други да го последват.

Дойде ми до гуша некадърността в тая държава.

че беглеца е избягал некадърно ли ?

Некадърно е че си започваш изреченията с малка буква но за сметка на това ги завършваш с точка.

3евзек

Като сме тръгнали да се заяждаме, двете изпуснати запетайки пред 'че' и пред 'но какво са?

PEYTSCH

Прав си. Много некадърни пярестъпници....

Са ми нужни твоите квалифитети. Запази ги за соросите и либерасите.

Ми метни се и ти, после ще те изпратим подобаващо

не си някоя развалена консерва ма