Коментари - Турция издаде заповед за арест на футболиста Хакан Шюкюр | dnes.dir.bg
назад

Турция издаде заповед за арест на футболиста Хакан Шюкюр

Турция е издала заповед за ареста на един от най-уважаваните й футболисти, бившият нападател на "Интер“ и "Галатасарай“ - Хакан Шюкюр.

Обратно в новината

Коментари - Турция издаде заповед за арест на футболиста Хакан Шюкюр | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оооопппсс !!! глуповичкото ми , тапичкото ми !!! когато не знаеш нещо , питаи, все ще се nameri някои които ще ти отговори . недеи има мнение , без да имаш знание ..тапичко 7 годишно детенце си ..

Дубай не е държава, а едно от седемте емирства формиращи Обединените Арабски Емирства, което от своя страна е държава. Другият път може да пишете за държавата Флорида или Долна Саксония.... Тъпаци!

Какво страшно има тука заплашват ни с чужденци от Турция проблемът се решава просто преди 90 година имаше гранични войсни които охраняваха дърхавната граница имаше една бразда оградена с кльонове преминаването на която се считаше за престъпление спрямо Република България на нея се стреляше без предупреждение и с това приключва всико Кой разруши тези съоръжения и защо сега трябва да ги правим отново 20г по късно

По- лошо, няма да стане, но футбола може да потръгне? Да земат и онова л..но, дето гледа мач през 30 см. стъкло!

"Саудитска Арабия и Дубай са сред малкото държави, изпълнили искането на Турция за връщане на издирвани поддръжници на Гюлен." С нас държавите от "малко" стават ТРИ. Ама ония са ислямски държави, подкрепящи Турция, а ние не бяхме ли християнска държава?

ако и това не отрезви турците и продължават да размахват знамена и крещят за Ердоган - значи и те ненормални като него. Чувал съм, че те боготворят Галата сарай. Ама футболистът бил опозиция на Ердоган. Те и БСП са опозиция на ГЕРБ. И кво правим - да ги изколим ли?

се чуди с какво Ердоган заплашвал България. Той май живее на село. Ела в София - да видиш как се живее с няколко хиляди само емигранти напр. на Орлов мост, бул.Ботев и др. А представяш ли си как ще е като ни залее море от емигранти, както заплашва Ердоган.И като си представиш, че е луд?

Прилича на Путин по действията си. И н аХитлер. И тримата имат широка народна подкрепа. По тези хора си личат пукнатините в днешната демокрация. Има ги и в други държави, но ето такива като Германия, Русия и Турция са показно за дефектите в пряката демокрация. Народите са прости за истинска демокрация или природата на хората не може да пасне на демокрацията, едно от двете. Според мен просто трябва да се ръботи по изясняването на процесите на демокрацията и да се извлекат правила, които да се учат в училище. За мен демокрацията страда от простотията на простите и от лакомията на лакомите. Страха го слагам към прстотията. Не може умен човек да е страхлив.

Турция върви по пътя на България след 1944 г.

И ще я постигне същата съдба, ако народът й не немри интелетуални сили да се пребори с деспота и терорист Ердоган.

da se arestuva celiq otbor na galatasarai predi ma4a za superkupata

Ти не беше ли от най-върлите подръжници на ,българския, Ердоган/Б.Б.Тикжоний/?????За пари и гъзовете сте готови да си подложите с постовете си!!!!!!!!!!!

Чух че Борисов е против теб , няма ли да си го вземеш за да ни освободиш , също Местан и цялото ръководство на ДПС !

Хакан Шукюр отдавна не е в националния отбор. Още преди 10-тина години съотборниците му се оплакваха че насила ги е карал посред нощ да стават и да се молят. Ердоган го беше направил даже и депутат но той преди опита за преврат си взе чукалата и избяга при ходжата си в Америка!

За бг най страшното е да има за съсед мюсюлмаска държава, нестабилна и с неясно бъдеще, а същевременно нямаме никаква армия, нито имаме съюзник и подкрепа от някъде.

1. От създаването на Турската република 1920 г. от Ататюрк до в момента България не е имала с Турция никакви конфликт. Ако не съм прав поправи ме. 2. Никой не може да си избира съседите. 3. В момента в Тр има 3.5 мил. араби, които се възпират от Тр - иначе ще бъдем заляти ит вълната. В момента това са фактите - аз гледам фактите а не фантазирам

Но не трябва да се правиш на щраус за другите факти. Знаеш ли за онази карта, дето я публикува най-големият стамбулски ежедневник, на която Бургаска област и кърджалийско бяха означени като изконни турски територии. Ами мераците на Ердоган към Балканите? Ами неосманските му съновидения? Ами онзи турчин, присъствал на освещаването на ДОСТ и изрекал: там, където се говори турски, е турска територия"? Ами думите на Ердоган по адрес на Ататюрк, че бил пияница? Ами нещо да кажеш за Кипър? Ами за арменския геноцид и въобще цялата история на това нещо Турция? Продължавайте да гоните покемони и да си правите селфита...

Не знам за какви факти говориш, но е факт това което съм написал по-горе. Бг никога не е била толкова слаба . п.с. Сирия и Либия бяха с цветущи икономики в пъти по силни от нашата, но за норматив бяха заличени като държави.

Чудесна новина! Редом сме с изявената демокрация - Саудитска Арабия и неизвестната ми държава Дубай.

Шило

Що не му.подскажат на Ердоган, че дни преди пуча са видели Гюлен с Местан и.Доган? Да си говорят на ухо.

Един от двамата е човек на Ердоган а другият на ходжата от Америка! А познай кой на кого?

ББ кога ще го поискаш от България за да ни освободиш от този сътрап и неговата банда ! Ако не го вземеш ще чакаме второ освобождение от Русия !

Всичко ми е ясно, но не мога да разбера с какво Ердоган заплашва България!

Не зная къде живееш или ти се иска да вярваш, че нас по никакъв начин не ни касае. Много е хубаво да кажеш, че просто не те интересува и всички проблеми да се решат, но Турция си е с азиатски и донякъде със средновековно мислене, което съчетано със силна икономика я прави много опасна за нас..... ще решат, че просто тези техни "бивши" територии им принадлежат и след като показваме средни пръсти на Русия нищо чудно ей така за назидание да подкрепи една инвазия, а после може и да ги наритат, но веднъж като мине войната през територията ти после има да чакаш да се възстановяваш...., защото ние все чакаме, чакаме... някой друг да направи нещо за нас. Търпим си крадците, които разграбиха и армията и сега сме оголени от всякъде- това е, ако и това е нищо здраве му кажи.

Eрдоган утре ще издирва и баба си този не разбра ли че не го искат.

Ердоган си отглежада непримирими противници. Абсурдно е да арестува учители, учени а сега и футболисти само защото не му се възхищават.

А мене ме е срам да чета подобни статии, защото и ние сме прикрепени към Ердогановия режим като техен верен васал. И кой ни лепна това срамно петно?

не знаех, че Дубай е държава!!! Ако Ататюрк можеше да види какво се случва, щеше да се обърне в гроба. За отрицателно време турците позволиха на 1 човек да ги върне векове назад. След още някоя-друга година Турция ще прилича на Иран, Ирак и т.н. всичко цивилизовано ще бъде унищожено.

Ердоган падна в очите на света! Всестранна изолация! Ще бъде добре за Турция без Ердоган!

Колко силна е любовта на Борисов към Ердоганя! Достойна е за възпяване от Шекспир! България предаде на султана политическия бежанец Бююк и се нареди рамо до рамо със Саудитска арабия. Тъй де, ако ще е демокрация, нека да е по джихадитски. И ний сме дали нещо на света, както пише поетът!!! Затова всички ни сочат с пръст... като олицетворение на недостойни индивиди.

Борисов? За Ербокан ли говориш?

Не, за Ер-бочкан смъкнигащи.

ама не, той е добър ердоган. Лошите учители, учени, полицаи, военни и футболисти начело с ЦРУ искаха да го свалят и да настъпи анархия. Обаче добрият путин понеже е загрижен за исляма го предупреди и му спаси живота. Сега добрият държавник разчиства и ще продължава да води турция към светло бъдеще и исляма към победа над неверниците.

Нали плюехте сталинистките репресии, протестърчета? Ето, Ердоган, ислямисткото творение на САЩ, което те изтърваха от контрол, извършва в момента пълна чистка на турското общество- в 21 век и на 300 километра от нас. Между другото аз продължавам да не вярвам в този "опит за преврат", в случай, че някой се интересува. Колкото до руснаците и техните прегръдки с Ердоган, те си играят успешно играта, докато ние европейците в американския протекторат на държавите от ЕС ще сърбаме попарата.

Ей пак намери начин да олижеш краката на руснаците....направо вие комунетата сте способни на всичко. Утре п заповед на Путин ще целувате краката и на Ердоган....отвращавате ме....

Ердоган каквото и да прави винаги е правилно и добро защото е побратим на Путин. Моля не говорете негативно за него и не ми слагайте минуси!

за каква демокраця в турця говорим .те стават по зле от времето на османската имперя.защо оон изападня свят малчи ...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Турция издаде заповед за арест на певеца Таркан - и това ще чуем някой ден както се е разпищолил този параноиден гьотферен ердо.

Не можах да разбера защо два пъти ми изчезват коментарите, а просто говорих заБ/Б, правата/на+човека и едно лекинко сравнение със Араб саудит...ска

Ердоган е луд!

И кръвожаден рептил. Най-малко 5000 военни, ще умъртви.

Благодарение на Б. Б и сие се наредихме до Сауд.арабия - "връх" в защитата на правата на човека

Благодарение на глу... на Б Б и сие се наредихме до Сауд арабия - "връх" в опазването на правата на човека

Защо ни занимават постоянно с Турция ??? Искам да знам почнали ли са германци и французи да избиват и изселват Мюсюманските Нашественици ??? И ако още не са почнали, кога ще ги почват ???

Това се превръща в класическа турска сапунена опера. Никой не вярва на пеЕрдоган и неговите манафи за спретнатия от тях фалшив преврат.

тия щяха да арестуват и ататюрк ако беше протестирал срещу президента.

Без никакво съмнение! И ако случайно Ататюрк бе в България, когато на Ердоган му хрумен са го посика за предателство срещу него, нашите щяха веднага да го предадат поради нередовни документи или административни проблеми и процедури...А Маргарите Попова ще каже, че стриктно е спазила всички закони с отказа за убежище, щото е голяма правистка! И после щяха евентуално да започнат да се саморазследват дълго и наполително, докатотази простотия се забрави, заместена с нова...

Тоя, като се почувства по-сигурен, може и жена си да обяви за гюленистка, за да я смени. Сбъркан начело на Турция. Лоша работа. Надявам се само скоро, при някоя своя дълбока криза, да обвини и себе си като гюленист и да заповяда да го затворят, пак ако до тогава е въвел и смъртната присъда - да го застрелят.

Турция затъва сериозно все повече и с все по-бързи темпове. Редовият турчин, дето сега с кеф скача и врещи по митингите в подкрепа на Ердоган, дори бегла представа си няма какъв дамоклиев меч виси над главата му. Очаквам скоро сериозно ограничаване на чуждестранни интернет сайтове и телевизии в Турция.

Не знам за Вас но аз съм горд че съм българин. Нацията ни изживя трудни години (не малко), но в момента се възражда. Има нещо хармонично в нашия народ, въпреки всичко. Ние сме изключителни хораи народ.

Доживях друг, освен мен, да напише това в този форум! Да сте жив и здрав и дано повече българи мислят като Вас!

С всичко съм съгласна, но не и че се възраждаме. Затъването е поголовно, а ценностите - тотално подменени.

Най-тъмно е преди зазоряване.

Теодор Рузвелт: "Патриотизмът на българина е не само едно вълнение, което е резултат на някаква реч, държана от всенародно ликуване, което прави добрите мъже и жени да изпълняват по-ревностно гражданския си дълг. За българина той означава непоколебима твърдост в убеждението, една страстна привързаност към независимостта и народния успех като единствена алтернатива за предотвратяване на ужасното робство... Дори подемът на Япония не е бил така поразителен като засилването и напредъка на България." /началото на 20 век/

Нищо лично , помня го това момче още когати изгря като футболист ... Бе истински талант отвсякъде и ако бе сега- да даваха за него по 100 000 000 ...ама ... :) А да си призная имаше не само спортна страст в играта му, а имаше и интелект в играта му...... , малко като на Меси мязаше....... Жал ми е за турския народ - ердоган ги водим към дупка от която няма излизане... точно като нашата.... който се е надупил на рашките- си е подписал смъртната присъда.../ и да обясня на троловете- не съм фен на обикновената червена комунистическа тиква на.упена на "Запад".../ Просто съм РЕАЛИСТ !

СЕГА Е МОМЕНТА ДА ДАДЕТЕ БГ ГРАЖДАНСТВО НА ТУРСКИ ЩАНГИСТИ И СПОРТИСТИ .... ИНАЧЕ ПОНЕ 2-3 ОЛИМПИАДИ НЯМА МЕДАЛИ :)))

всички арабски примати вън от Белият свят! Варвари безподобни!!! колят и бесят с новжове във век в който белите хора пращат кораби на Марс!

Абе както ви казах преди месец, че в Турция тече "културна революция" и споменах Мао, Пол Пот - някакви тролчета ме освиркаха. ТА ТАКА, РЕЦЕПТАТА ЗА СПОКОЙСТВИЕТО НА ВСЯКО ДИКТАТОРЧЕ Е: ВОЙСКА, УЧИТЕЛИ, ФУТБОЛИСТИ, А НАКРАЯ - ВСИЧКИ, КОИТО зНАЯТ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ - ВСИЧКО ПОД НОЖА! И някой съсед (да не уточнявам кой) с изхлузени гащички...

Разпоредена е и конфискация на активите му, като част от разследването на проваления опит за военен преврат ======================= интересно ко ша стане с активите на мустак и сие след една година

Този има ли начин да го хванем и да им го предадем. Ако трябва и в чувал.

Къде се покри онзи неДОСТатък Местан!

Избягал е от България. Страх го е Боко да не го предаде на Ердоган!

Точи кори за баклава, че да направи добро впечатление на бащицата Ердоган.

вчера четох как балгарите ги е срам от боъко. днес мен ме е срам от ердоган. добре че избягах и от двете страни. вапреки брехит, в лондон се чувствам у дома.

Ердоган е влязал в ролята на Сталин и премахва всички,които имат възможности,като учените,учителите,спортистите,затваря университети,буквално съсипва държавата в името на исляма! На него му трябват прост народ,който да го слуша и да му се кланя,не му трябват интелигентни хора,които да градят Турция,но да не го слушат,трябват му послушковци... Турция върви към тотален разпад след време...

световният ред нещо не е в ред или има проблем с демокрацията !?

Тоя беше добър футболист! Не искам да се меся в политиката им, ама няма къде да наругая фелпс и хамериканците, та затова съм тук. Ай лека нощ.... ве4е ще спя спокойно!

"Военно аташе опитало..." Не мога да повярвам каква неграмотност цари в ДИР! Казва се военен аташе!

И едно дедесе било върнато на едно военно аташе ахахахахах адски са зле, факт!! :D