Адвокат: Строс-Кан е невинен!

Бившият управляващ директор на Международния валутен фонд (МВФ) Доминик Строс-Кан ще бъде оправдан в делото по обвинение в изнасилване и сексуално посегателство.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат: Строс-Кан е невинен! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си, ама не ти ли се чака да гледаш НАШЕНСКИТЕ 20 ГОДИШНИ ПРАВОСЪДНИ ТЕАТРИ?

Колко се е променил света-ако беше оправил камериер, а не камериерка никой нямаше да обърне внимание.

Историята звучи изключително долнопробно. Ако той е извършил това, в което го обвиняват, по начина, по който го е направил - той е болен човек. Трябва да се лекува. Както оня голфър, който стана известен с подобен проблем.

Не бъдете наивници! Всеки един милионер има с какво да си плати и то за хубава стока! Тази грозна чернилка пари да му дава, той няма да се съгласи. Как си представяте управляващ директор на Международния валутен фонд да стигне до такова падение, че да чука камериерка? Тези хора са от друга каста и никога не биха посегнали на една слугиня. Това за тях е срам и унижение. Като добавим и това, че евреите не обичат черните, историята става съвсем прозрачна. Ясно е едно, направили са му постановка за да го елиминират. Сделката обаче вече е направена. Подадена бе оставката му като управляващ директор на Международния валутен фонд срещу оправдателна присъда. Ще почакаме докато театъра свърши......

Не отчиташ факта кога ще му стане

Браво, Василе.Прав си!Американците не си правят даже труда да поразнообразят сценария-Бил Клинтън, Асандж, сега и Строс-едно и също!Тъпанари!

Абе как на една гола дума от уж жертвата го третират като най-големия престъпник, не ми е ясно? без никакви доказателства, отива някаква да се оплаче и опа...1 мил. гаранция!? Гнила работа. Но като го оправдаят вместо да се срине може да стане обратно - онеправдания да излезе победител!

Ами как - много просто. По някакви политически причини са му вдигнали мерника и раздухват нагласени истории. Също като "изнасилванията" на Асандж.

Да бе невинен!? Вероятно.. За да се инициира репресивно преследване в щатите, трябва да убедиш първо полицията и прокуратурата не с думи, а с доста убедителни доказателства и факти. След, което правото на защита и оспорване се решава в съда. Това е.

това е достатъчно за доживотна присъда

Никога не се проверявай с глупомер - ще го взривиш!!!

и сто процента е така

От тук нататък вече той не е опасен за опонентите си, важното е че беше отсранен от МВФ и като кандидат президент. Политика, какво да правиш?

Изнасилването не може да бъде престъпление ако не стане престъпление вулгарното и публично разголване на жени за да съблазняват мъже.Правят го нагло-по улиците,по телевизиите и по всички медии,но не го осъждат?

И кво? Да станат като при мюслиманите, некви забрадени?! Лудост няква.

Чак забрадени - не, но не и по организъм.

Да....от много съблазняване те започнаха да се предпочитат взаимно. Не мога да понасям агресивни жени.

абе на теб определено много ти пречат разголени жени?!? нещо лична ли е тази неприязън???? а на неграмотницата по-нагоре ще кажа, и голи да тръгнат по улиците, не означава не, и всяко посегателство срещу човек против волята му, е престъпление. п.с. в този случай мисля, че цялата работа е постановка.

Исцинировка: хванат в САЩ и на негово място временно американец, еее ....?

Борба за власт и пари между евреи. Не за пръв път го виждаме.

. ...и няма кой да се зъби на ФР и МФ и да да препоръчва мерки като на всички останали страни.