АПИ даде на прокурор собственика на сметището, подпалило надлез на АМ "Струма"

Когато е готова със сметката за нанесените щети, Пътната агенция ще предяви и иск за покриване на щетите. Магистралният участък остава затворен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мазилката е паднала защото при горещината от оганя арматурата се е разширила и така мазилката пада. Сега като се е свила остава свободно легло където е арматурата и вече не са толкова здрави колоните. Според мен трябват нови колони.

собственика на предприятието за преработка и изкупуване на вторични суровини Е КАКТО обикновено безименен

Добре де, щом е незаконен тоя склад, защо никой не е предприел мерки?! Искате да кажете, че местната власт чак сега разбира за него ли? Или май някой е получил членския внос и си е траел?!

Ти не четеш ли, че е имало предписание това да се изчисти? Обаче който тръгне да го чисти също ще изпадне в проблем къде да изхвърли въпросните отпадъци, щото те да за изгаряне, ама не всеки има разрешение да ги изгаря.

Ами да, правиме предписание и готово. Дали е изпълнено хич не ни интересува! Кеф!

Тези от АПи вълната ли са си чепкали, та не са видели ,че оня използва магистралата за покрив над боклуците му? Кой е трябвало да гледа кво става там... или са го ударили на самотек.

Ми лято е ... Те хората са по Гърция, Турция и на други подобни места. Как да видят от там.

Този човечец не е трябвало да приема повече боклуци и да се чуди къде да ги складира, защото този, който е трябвало да ги обработва не е приемал балите за да ги изгаря в последствие. Като ти се запуши канала в къщи търсиш къде се е запушил а не в кой ъгъл да се изходиш, че да не ти се вмирише цялата къща. Ама нали сме си добри душици...

А бе тоя пошляк Слави Трифонов как можа да измисли това име "Няма такава държава" и да ни обижда с него. Я вижте колко ни е хубава и подредена държавата. Трябва ти склад за боклуци и хоп, надлеза наблизо. И никой не те закача. Докато не стане беля де. Тогава си много виновен, а тези дето са те оставили да го правиш са чисти като сълзици.

Прав си колко много хора се засегнаха от името. Може ли сега президентшата да излезе и да каже в коя държава може да се случи нещо подобно?

Има такава държава, даже са няколко...

до 4e! нали все пак не говорим за държава от третия свят а говорим за европейски държави членки на ЕС. Колко държави можеш да изброиш???

не забравяй, че сме балканци!

Като си помисля в София, пък и в цяла България колко автокъщи, складове и какво ли не още има под надлезите....

даа, а в други държави цели жилищни сгради има...

Не може ли да обвиним циганите или турското робство за тази небрежност на държавата ?

Може, даже може и Костов да е виновен .

Дай за по-сигурно Путин - ще кажем че е направил саботаж. Тия другите са бити карти и не хващат декиш ;)

"Безкрайни са само вселената и човешката глупост. Впрочем, за вселената не съм сигурен." Цитат от Айнщайн. Аз бих добавил към безкрайните неща и българската простотия.

това може да се случи единствено и само в циганска държава! под мост на магистрала да се стоварват тонове боклуци, да се палят, огъня да компрометира бетона, да се носи дим и миризма на километри... цигания, безхаберие, ненаказаност... в това превърнаха държавата!

А кметът и тия от РИОС в носа ли си бъркаха до сега? Те отговорност не носят ли? И това ли са заводите МУ, дето никнат като гъби до магистралите МУ?

а къде бяха АПИ преди пожара? Къде по света има сметище под магистрала?

Собственикът просто пробвал да опърли някой и друг задник!!! Нищо лично!!! Терористичен акт!!!

Решили хората, направили си сметище под магистралата на сянка. Институциите кротко си писали предписания, които никой не изпълнявал. Навсякъде в Европа глобита за подобна постъпка на юридически лица са от милион евро нагоре.

Бас хващам, че фирмата с радост ще плати на АПИ след като си изгориха боклуците.

Кмета, районният инспектор - противопожарна охрана, областният управител - директно в АРЕСТА!

Кметът пък от какъв зор да е виновен?! Той не е стопанин на магистралата

Кмета трябва да следи, за реда, спокойствието и благополучието на гражданите си! Как така не е видял тази очевадна нередност и не е сигнализирал прокуратурата! Или са му залепили очите с някоя и друга пачка!