Апелативният съд отмени доживотната присъда на Костин и върна делото

Съдиите сметнаха, че са нарушени правата на подсъдимия за справедлив процес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

необятната кочина им е била тясна, затова дошли в България да се трепят алкашите!

ми се вижда пълно куку!!!

Като попаднеш в лапите на цацаратурата и да не си куку ще те направят такъв по техен образ и подобие:(((((

..битова свада, прераснала в бой с ножове..

Да и почеркът е сходен - тела в куфари във водата, удушаване ...

Нали в Кипър откриха един военен - сериен убиец на жени и деца (с български произход, майка му е българка). Кипър по принцип е известен с почти пълната си липса на престъпност. Нима в Кипър има двама серийни убийци по едно и също време?

Да и почеркът е сходен - тела в куфари във водата, удушаване ...

Като му гледам фацата, направо да го пускат във ваната, и някой да истърве сушоара вътре !

Айде сега пак3и отново - ДИР има съществена разлика между яз. Искър и яз. Пасарел, познат още като езеро Пасарел. Не че нещо, ама е както има разлика между моста на НДК и Орлов мост, нищо че и двата са на Перловска река.

Питам се като всички тия прокурори и съдии са ''завършили'' едно и също ''право'' как има разминаване непрекъснато в прочита на доказателствата или тука играе материалната облага... Колко години се проточват делата имитирайки ''работа'' същите тия когато ако еднакво четът както би следвало и разбират правото само трябва да има потвърждение решението на по долна инстанция ако не са представени допълнителни реални доказателства а не изрезки от вестници или писания в мрежата..

Абе то и всички са карали /уж/ едни и същи шофьорски курсове, но едни са по добри шофьори от други. В униферситета не може да се научи всичко-младия и неопитен съдия е по опасен и от корумпирания. Корумпирания взима подкуп по 2-3 дела в годината, а другите решава правилно, докато неопитния съдия прваля делата-защото е некадърен. Това е от мене.

Е, направи разлика - апелативните съдии връщат делото не защото са оспорили доказателствата по делото, а за процесиуални нарушения, което е доста по-различно. Иначе - ми кво очакваш, едните са завършили право в СУ, а другите в разни ерзац университети, много пък направо са си получили дипломи по право от факултетите Държавна сигурност и Народна милиция в Симеоново... Такива ще ти спазват процедури и закони някой път, ама друг път.

Процесуалните нарушения обхващат и доказателствата дето са ги представили по какъв ред и начин са ги скалъпели.. За останалото сте напълно прав..

Този , Слави го включи в предаването си, за да демонстрира колко зле е съда и полицията в България, че уж той невинен. Пък се оказа убиец на дете. Слави после си затрая де... Че не е било уж

Ако не бяха реално зле съдии и прокурори нямаше да имата максимум доверие 10%:(((((( Реалността може да не ви харесва и да не вие удобна но е такава

Няма да се Очудваме , странен е Съдът в България , както и странно се избира Прокурор на Републиката , просто нямам думи за Съдебната Система в България , защото я няма !!!!

Да не е преписал апартамента накрая на брата на жената на съдията?

akud

:) тук пара е играла

Разликате между цивилизованите държави и тези подобни на ИДИЛ държавите е в това. При първите дори и извергите имат право на справедлив процес.

Тези си играят на правосъдие. Важно е заплатите и хонорарите на съдии, адвокати, вещи лица и т.н. да вървят.

Те съдиите и без да си играят на правосъдие-както си писал им текат заплатите и те не са никак малки. В Апелативните съдилища вече заплатите сигурно са над 5 хил. лв. и взимат още 2 заплати за дрехи плюс още една за коледа и Нова Година. Така че не си прав в случая-нищо не играят младия съдия на 1-ва инстанция оплеска делото и сега същото почва отначало.

Чета си опорните точки. Решението е правилно - няма как Кънчо да е убиеца, та той е руски гражданин. Досега не съм срещал руснак виновен за нещо. Пуснете го и стига сте го мъчили.

Тук се касае за откровена неграмотност и немарливост на съдебния състав на първа инстанция и прокурорите по делото. Допуснати са елементарни процесуални нарушения и сега ще се гледа отново. Хубавото е, че доказателствата са приети и надлежно събрани и няма отхвърлени такива, така че отърване няма да има за този изрод, просто още малко от нашите пари ще бъдат похарчени заради нечия неграмотност.

Schilo

обясни го на хора, които не го разбират, ама се набират да пишат.

Апелативният съд, колко пари ви дадоха?

Нивата на некадърност в българската съдебна система са неизмерими. Чупят и най-яките тъпомери. Като споменах ”тъпомери”, гледам, че русофилите и от съдебни практики да започнали да разбират. Щото замесеният изрод е руснак.

Няма значение руснак ли е, американец ли е или германец-щом е чужденец трябва да има преводач

Ako me sadjat v rusija dali shte prevedat materialite a?

Schilo

да

направо го пускайте човека, 4 години страдания му стигат...по 2 на отнет живот... Тъпанари! А "правото на защита " на 5 годишното дете къде е отишло ? И "процесуално правилно" ли е било нарязването на рускинята ? Този сега и ще го пуснат под гаранция, докато върви процеса обратно от първа инстанция, помнете ми думата !

Schilo

няма да го пуснат, не се притеснявай.

Schilo

Превод за три дни, връчване и след месец ще се гледа делото. А вече всичко е събрано, така че, ще върви по-бързо.

Schilo

Нищо страшно не е станало. Не е заради доказателств, а е заради формален пропуск. Ще му преведат обвинителния акт, ще му го връчат и този път няма да му се размине. От ареста няма да излезе.

Кой къде плати или от къде натиснаха за да може този да убие и други хора?

...правдата възтържествува.... ОТНОВО !

В либералната демокрация правдата винаги тържествува отново и отново и така до безкрай.