17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този невероятен доклад бил плод на усилията на много правителства, министри и екипи. А предните унищожителни доклади бяха измислици, нали Тончи?

Излезе и тоз царски ратай да ни обяснява какъв рай е съдебната ни система. Но затова си има и обяснение и той има голяма вина и няка как да си признае какви "велики" дела е свършил.

Моделът е „модел има , осъдени няма” . Грамфон свири, майка плаче.

Много нагло, после се чудят , що има прорести. Трябва напълно да си недекватен и паднало перде , да даваш за пример система , при която корупцията и безправието действат безотказно и ежедневно , все едно си купуваш кафе от автомата и няма един знаков осъден, а се преследват

модела на улигарсите влас и пари има да эатова хората са на улицата днес

Дано да не е модел. Без един нито осъден и едновременно липса на защита на правата и обвинителен уклон, това е диагноза, не модел

Ами румънците имат осъдени, тук има повдигати само обвинения и то чак след като са изчакали обвиняемите да се изнесат. Боце я бори тая престъпност от 2001г, бившия му съпартиец криминал пеевски управлява и пише закони в „опозиция”, за малко и национална сигурност да оглави , ако нямаше протести.

Кой осъдихте, тъпаци? Ограбиха държавата, вие се чудите в коя банка да сложите парите от под масата. Само кръв ще изкупи греховете ви, за затвор е късно!

Другарю, вече го пробвахте тоя номер с кръвта. Фактите показаха, че когато дадеш на селяк власт да се саморазправя с тия които определя като врагове, щото са постигнали нещо в живота следва разруха и пълна мизерия. Щото селтака си остава селтак - тъп, мързелив и нагъл индивид които иска всичко да му се даде на готово. Щото и той има права...

Антоне - пиле шарено... И ти си от статуквото и на теб ти знаем "правосъдието". Иначе Евро -комисията критикува Румъния за това, че последно време е е дръпнала на зад и е поела по друг път, а не по техния образцов модел срещу корупцията. Просто там политиците започнаха да се плашат, да не бъдат съдени за деянията си - страх лозе пази.

Български модел - Иванчева с пранги и нашийник, Шишко кове закони за банките и медиите като дори не стъпва в парламента.

Станков, дай да видим присъди. Обвиненията нищо не значат засега. В Румъния за минали години има по 1200-1300 осъдени лица за корупция. Тука едва ли са повече от 10 годишно. Дай да не слагаме тигана преди цацата да е хваната, а?

Е какви присъди да видиш, след като ти си пръв радетел за това да не се закачат големите риби, щото в махалите имало престъпност ...

Верния блюдолизец на мафията изигра добро театро със прислужницата журналистка. Ще ядат пържоли.

Затова няма нито един осъден политик и олигарх на затвор,понеже е наложен булгаристански модел... МАФИЯ!!!! В Румъния повечето корумпирани политици и олигарси са в затвора,а тук са си на свобода!!! ЕК нарочно наказва Румъния,като я плаши с отделянето на България от наблюдение,защото в Румъния в момента се правят опити да се съсипе Съдебната система! Но ще видите,че ЕК няма да свали наблюдението си от България,защото тук все пак няма осъдени на затвор богаташи и политици,няма!!!! Тук има само пиар акции!

За българският правосъден модел НЯМА ВИНОВНИ ли говори? Интересен е на истина. Арест, десетилетие съд, оправдание, осъждане на държавата в Страсбург или След разходка по няколко инстанции, доразглеждане и пак разходка, до смърт.

Молодец, Антон! Дайте му пържола!

Българския модел...ама много ме кефи...то за този модел може книга да се напише....30г корупция грабеж на милиарди и нито ама нито един осъден....такъв модел втори няма...да пребъде Българския Модел лъхащ на стабиуност...

Не знам по българския правосъден модел да има осъдени политици за корупция.

Българският модел - никой осъден !!

"В Европейския парламент дори се обсъждала възможността за налагане на мониторинг върху всички държави членки на Евросъюза." Амчи как! Това са нови 5 хиляди работни места за евробюрократи, които ще хрантутим.

Знаем го българския.... братя избеГалеви да му емблемата!

Да, има български модел - конюнктурно правосъдие, безконтролно - има и дела по 13 години неприключени, раздават си бонуси и си гласуват бюджет както решат, ако някой го оспори завеждат дело и си го печелят. Все не им стигат доказателства да вкарат в затвора хора с 50 висящи дела. Успяват да спастрят пари за хотелчета по морето, е какво им е всичко си им е наред - не независима, абсолютно безконтролна съдебна власт

Български модел има отдавна и той е нарицателен. Ама дали е за хвалба...