17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето от днес, Започват да излизат на протест пред ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!, българските достойни МЕДИЦИ! Да видим как ще се отнасят към новите съвременни, честни протестиращи

какви са ти аргументите за безпринципно малоумно правителство?

след като и кратункаджиите дават съвети как да се управлява ... смех !

над всички другите

,, Демократи" и Социалисти се цунаха вече, а българина тъп та дрънка. Много скоро ще има фалит на банка, внимавайте къде си държите парите.

PEYTSCH

БСП е голяма работа! Колкото по-малко членове имат, толкова повече министри произвеждат...Само ДПС е още по-голямата работа. Имат и за другите (ИТН) на ишлеме...Най-зле са ИТН. Уж спечелиха, а лешоядите им изядоха печалбата.

На преклонна възраст съм и все още се чудя как отявлени идиоти като този стигат до високи управленски постове в държавата.Явно трябва наистина да сме много прости хора това българите щом си ги избираме.

Задкулисието пак прецака балъците. Просто смениха ебача и шибането на пасмината продължава с пълна сила!

Чалгопитеците сами си счупиха държавата.

СПИТЕ ЛИ, Уважаеми Зрители?

Слушаме чалга.

ИТН вече ще се казва "И такъв народ има". Абе как може да е толквоа наивен тоя народ?!? ДА вярва на лъжите на Мая, Корнелия, Рашков и двамата харвардци. Явно младите ще научат по трудния начин на БСП и техните производни и фгалшивите им новини да не вярват и никога, ама никога да не им дават власт.

По-добре отново да има служебно правителство и нови избори. Така хората (държавните служители) ще се усъзнаят, че могат да работят и без СИК-аджйиската мутра. НАЙ-ДОБРЕ НОВИ ИЗБОРИ.

да има нови избори! И дано народът да е научил нещо от тези!

повече да няма правителства с такива говорители като теб!

БСП в управлението?! Дума да не става!

Не че очакваш, ами занеш за далаверата с ДПС....То си беше ясно за всички разумни, което изключва избирателите на Славуца и Галевица...Обаче, тавариш малоумник Кутев, аз пък очаквам тази банда са се разтури до няколко месеца. Ай на бас?

За басове бегай с 200 при Тиквата.. .а не акай по форумите...

Червения миндил иска само той да ака.

кой си те бе, Муньо 2, че да даваш оценки? Хайде връщай се при Курни и повече не се показвай!

Обединена Държавна Сигурност си има парламент, ще си има и правителство. Точно както си гласуваха амнистия, или пък ОФ-то за паралелно преброяване при Орешарски. Една стара извадка: Октомври 2009г. "Как министри и депутати приеха закона за амнистията Прокуратурата изрично предупреждава, че ще бъдат прекратени и делата, които се наблюдават от ЕС, но никой не й обръща внимание ... Текстът, който се оказа проблем - за прекратяването на висящите дела за престъпления по непредпазливост, които се наказват с до 5 г. затвор, извършени до 1 юли м.г., бе приет на второ четене в парламента с гласовете на БСП и ДПС. Коалиционният им партньор НДСВ гласува против. Гласове "за" дадоха и трима от ОДС - Венцислав Върбанов, Димитър Димитров и Марио Тагарински, петима от ДСБ - Васил Паница, Веселин Методиев, Евдокия Манева и Екатерина Михайлова и Иван Костов, двама от "Атака" - Ваню Хърков и Христо Попов, и шестима независими - Александър Праматарски, Анастасия Мозер, Антоанела Понева, Елеонора Николова, Мария Капон и Петър Берон...."

ИТН канят и ДПС на разговори за бъдещото управление, изключени са само ГЕРБ “Има такъв народ“ канят и ДПС на преговори за бъдещото управление. Днес ще бъдат дадени покани на всички парламентарни формации без ГЕРБ, обявиха пред репортери Станислав Балабанов и Филип Станев от ИТН. Промяна викат... Вервате ли им? Спите ли уважаеми зрители?

Твърди се че шефа на АПИ е освободен, защото конкурс проведен от него е спечелен от НЕПРАВИЛНА фирма.А „изчегъртаните “доктори се явяват конкуренти на кауна в „борбата“ му за втори мандат.В момента преборва сам себе си !!! в неистовият си страх от Гешев.

"Предишното правителство е оставило договори за милиарди, без да имат финансово обезпечаване."!!!!!!!!!!! А милиард и ПОЛОВИНА от ХЕМУС , който чопнахте? ЕГАТИ КОМУНИСТИЧЕСКОТО ЛЕКЕ! ЕЙ ЛЕВАК, ТИ НЕ ПОМНИШ ПОВЕЧЕ ОТ ДЕН, АМА НИЕ ПОМНИМ!

Ами, помниш. Тоя народ помни 3 дни. Ако не вярваш - виж кой е на власт.

Хитро, блокирате хората с истината за ситуациите и пускате коментарите само червените келчовци!

Всичко е подготвено за голямото крадене. Ще опоскат каквото могат и ще се оправдават с предишното управление, че "накъдето се обърнели било блато". А при предишното управление се вдигаха доходи, пенсии и се намаляваха данъци. И за всичко това си бяха вързали бюджета. Т.е. приходите са събирани, а разходите не са били подарявани на "наши фирми". Както казва ДС-то.

Има такъв народ? Ми има, оказаха се комунисти :)

ДПС полека лека влиза в управлението :)

ИТН+БСП+ДБ+Манолова Шантаж - събраха се под червеното знаме на товарищ Румен Първанов Решетников. До няколко месеца тихомълком ще присъединят и другарите от ДПС. И всичко ще си дойде на мястото. Порции няма, само задачи и България не мърда на никъде! Ура!

По добре ИТН + БСП, отколкото ГЕРБ - точка

Те са там с най-голямата тежест

+ соросидите, + старите комсомолски курви. Не се стеснявай, кажи всички участници в болшевишката порно-коалиция.

О, да - пропуснах майка ти, сестра ти, жена ти. Други не се сещам ...

Истината БОЛИ!?-И обидите не прикриват това.

Хитро са комунистите. Постоянно си правят нови партии и вечно са на власт.

Комунистите пак с измама и подставени лица пак взеха власта.Тия на слави нали нямаше да се коалират с бсп.Селския тарикат излъга доста заблудени хора с нисък интелект.

Славун е на път да направи така, че хората да започнат да копнеят за тиквата отново!

Звездна тройка Славчо Корнелчето и Мая честито на всички за промяната

Като се осаферят ще покажат че са като старите.

Другаря Кутев е нашият шеф. Шефе, как спахте?

Нещата, които си наредил горе в името си си противоречат, глупак.

Този не е ли говорител на БСП сиреч БСП очакват такова правителство...тоест биха го подкрепили дори... Така де нали славито ще се бори със статуквото как бсп няма да го подкрепят. хаха А избирателите му трябва да се чувстват много глупави ...каквито са си.

Навеси ли се ДПС, всичко става веднага! Както станапясно ДПС подкрепят Слави и ИТН! Освен това ДПС са обвързани и с БСП така ме ДА Слави и ДПС правят правителство! Върви народе възродени с едно Ферари цвят червен и с ДПС с червен фес! Браво на ИТН!

Гласуваш за ИТН и получаваш БСП. Ето на това се казва промяна, извинявам се подмяна.

Щом кадри на БСП знаят какво да очакват от ИТН... Подмяна, а не Промяна... Нямало такава държава... има, има...