Антон Кутев: Не са точно те, които да го правят, но в критиките на ГЕРБ към кабинета има основание

Действия срещу Русия ще доведат до падане на правителството, заяви политикът от БСП, който е на мнение, че кабинетът може да си тръгне и заради Гешев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 01.03.1941 год е подписан протокола за присъединяване на Царство България към пакта...Конюнктура. В последствие нито един български войник обаче няма на източният фронт. Въпреки това има изпълнени смъртни изпълнения със съд и без съд. Пак ще ме спамят, ако продължа Но не виждам защо, обаче, толкова много се разисква с въпроса НАТО -България. Каква е разликата. Какво пречи да се спази неутралитет по обрацеца 41 -44 година

защото е СТРАНА на НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ и ЗАЩОТО НА ВРЕМЕТО е "ОРГАНИЗИРАНА",СЪЗДАДЕНА от ЗАТВОРНИЦИ и ПРЕСТЪПНИЦИ ПРИСТИГНАЛИ от ЦЕЛИЯ СВЯТ като ТЪРСАЧИ на ЗЛАТНИ ЗАЛЕЖИ,ЗЛАТЕН ПЯСаК,КОЙТО се е "ВаРГАЛЯЛ" из РЕКИТЕ им!!! и СА БИЛИ СЪЩО ТАКА НАЙ ДОБРИТЕ КОЛЕКЦИОНЕРИ на ИНДИАНСКИ СКАЛПОВЕ,КОИТО СА СИ ги "НАБАВЯЛИ" от КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ на ТОЗИ ИНАЧЕ МНОГО БОГАТ КОНТИНЕНТ НА ЗЕМЯТА!!!ОСВЕН ТОВА БИЛИ МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЗА индианците ЗАТОВА СА ГИ ВЪДВОРЯВАЛИ В РЕЗЕРВАТИ с ЦЕЛ ДОБРУВАНЕ НА РОДОВЕТЕ ИМ!!!ИМАЛИ СА И РОБИ,РАБОТЯГИ но с МАЛКО ПО ОСОБЕН ЦВЯТ НА КОЖАТА!!!БИЛИ СА СТРАШНО МНОГО демократични ЗАЩОТО СА ОБИДИНИ "СЕВЕРА" с "ЮГА" на ДОБРОВОЛНИ НАЧАЛА БЕЗ ДА ПУКНЕ и ЕДНА ПУШКА ДОРИ!!!ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НАЙ ДЕМОКРАТИЧНО СА СИ "ИЗТРЕПВАЛИ" ПО НЯКОЙ и ДРУГ ПРЕЗИДЕНТ ако ТОЙ НЕ Е ВЪРВЯЛ правилно в "ДЕМОКРАТИЧНИЯ" ПЪТ!!!А СЕГА,СЕГА КАКВО Е:ВЗЕМАШ "ПУШКАЛА" от ВСЯКАКЪВ ВИД,ИЗЛИЗАШ НА УЛИЦАТА,ВЛИЗАШ В НеКОЕ УЧРЕЖДЕНИЕ и СТРЕЛЯШ НА ВОЛЯ и УБИВАШ ДЕ КОГО НАЦЕЛИШ,НАЛИ Е СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ!!!ИЛИ НАЙ ДЕМОКРАТИЧНО СИ КРАДЕШ КОЛКОТО МоЖЕШ,СТИГА ДА НЕ ТЕ ХВАНАТ,затова е достатъчно да си ПЛАЩАШ ДАНЪЦИТЕ!!!!ЕДИН НОРМАЛЕН и "ДЕМОКРАТИЧЕН" гражданин ала ЮеСеЙ,БОРЕЦ ЗА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ПРАВА на ИМЕ ал капоне го ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА НЕ ЗАЩОТО ДЕМОКРАТИЧНО Е ИЗБИВАЛ "КОНКУРЕНЦИЯТА" СИ а ЗАЩОТО ГО "ХВАНАЛИ",ЧЕ НЕ СИ ПЛАЩАЛ ДАНАЦИТЕ!!!ЗА ТОВА сме за ЮеСЕЙ - СТРАНАТА ХРАНЕЩА НАЙ "ДЕМОКРАТИЧНАТА" ОРГАНИЗАЦИЯ в света (нато),но е и СТРАНАТА НА "НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ"!!!само нато и ЮеСей!!!

Русофили в България има заровени като картофи в земята.. другото дето се пише русофили са слуги на руската мафия.

Какъв играч е Радев бе, смешник! Изолиран е навсякъде Мунчо Естонски! Фигурант на олигарсите и шут! Всеки олигарх си има шут!

Българските русофили нека бъдат наясно, че повечето руснаци не желаят Путин на власт. Който обича руския народ, е срещу Путин.

А ти верваи ли си въобще???? Някак звучиш като англосанконец, с голЕма доза вероятност и после, ама нещо се объркахме и се извиняваме на всички убити и пострадали от инвазията..... смешник.

Тъй си е, дедовото! Ама на последните избори Путин спечели повече от 75% от гласовете. Що тъй правят тия руснаци?Главата трябва да се използва за мислене, дедовото, а не да се пази равновесие с нея! Някой налива грешни пари в теб за да пишеш тъпизми!

кратункажията се появи !

изглежда е огладнял нещо а ?

Че какво общо има русофилството с фашиста и окупатора Путин...Или трябва да сме признателни на Путин, Газпром и руските олигарси за освобождението от турско..

Де се е чуло и видяло българка да се омъжи за руснак А на всички другари по съвместителство руски кавали пожелавам руски снахи

"За него критиките на ГЕРБ имат основания, но дали точно те трябва да ги отправят, е въпросът. "Опитват се да вдигнат голям шум, за да покажат какви опозиционери са", счита Кутев." Ами също като вас от БСП, като бяхте опозиция - лаехте непрекъснато и вдигахте безсмислен шум. То по принцип опозицията навсякъде по света го прави това. Като няма реално за какво да се захване вдига излишен шум, че да не ги забравят хората като са извън управлението.

Опа, грешка! Извинявам се. Това по-горе не трябваше да е реплика, а ново, отделно мнение.

Добре бе - кой е тоя, че трябва да отчитаме мнението му. Този руски възпитаник сега е решил да се прави на интересен. Без един ден в полза на обществото - получи куфар, който изхарчи, получи предприятие, което фалира, получи хранилка в БСП в продължение на десетилетия, но Корнелия и от нея го изхвърли защото за нищо не става, прилепи се към Президента, но "танцува" само няколко месеца, сега се надява, че чрез плюене срещу Корнелия, някой от другите наритани, но по-тарикат бизнесменчета от БСП или Станишко ще му хвърлят кокал в копанката - ТОВА Е СЪДБАТА НА НЕКАДЪРНИКА !

"огромната част от българите са русофили" Кутев коги е правил това изледване та знае или както обичайно - приказва без да знае. Българинът (в поголямата си част) живее със съзнанието и благодарност за жертвата, която е направил обикновения руски войник през 1877 -1878 г., Но и тогава, както и сега, значителна част от интелигенцията хич не е симпатизирала на управляващия руски режим. Българинът ( в по-голямата си част) харесва руската култура, руската водка + сельодка и руските жени (кога дойдат без мъжете си по Черноморието). Харесваме и АК 47, нищо, че българските версии са по-добри от руските. Дали повечето българи харесват Русия като държава (бит, обществени отношение, политика) - едва ли. Ако тезата за масовата обич към Русия беше вярна, малките българчета щяха масово да учат руски, а като пораснат - да търсят образование и препитание в тази посока. Ама нищо от това не е налице.

Не съм много сигурна,че повечето българи са русофили.Не ми ясно от къде Антон Кутев има тази информация-от направени проучвания ли,или от личното му желание това да е така. Според мен поне 1/2 от българите,а може и повече ,българите са русофоби.Така,че правителството може и да падне,ако не се държи като правителсткво на суверенна европейска държава и член на НАТО.

оФцо, живееш във Фейсбук и медиен балон, в който само лайнярки и войнолюбци като теб има. 2/3 от българите не желаят по никакъв начин България да бъде намесвана във война с Русия! Ако това се случи, ще ма такива бунтове, че ти е бедна фантазията. И тук не става въпрос да вземаме страна в спор между англосаксите и придружните им лакей и путинова Рисия, а да не се мешаме в конфликти,на 400 кв от границата ни! Такива, със забодени натовски флагове с дупарата, ще сте първите които ще подпалят с 200 към Брюксел, ако спре тока!

новото нормално? Офца е тази дето те е родила, такъв боклук.

оФци са всички тия, които блеят, че ни трябва ойроатлантическа солидарснот, да се дращим и грачим с руснаците. Щото като почнат да хвърчат ракетите, заради такива като вас, ще измират такива като нас. За да си начеше мадурите някой във Вашингтон, на другия край на света.

НАТО и най-вече САЩ много отпусна юздите на Путлер и сега ще берат ядове!!

Оставиха го да фалира РФ и сега няма нужда да го бият. Както Рейгън на времето.

Кутьо, много гадна калинка си ти!!! От най-долните и мизерни "калинки", ти даже не си "калинка", а си "титушка"-знаеш какво означава термина!!!

Не разбирам защо някои българи се правят на по-големи русофили от самите руснаци ! Това са болни хора. Те не разбират, че да обичаш руската култура, Русия и политиката на Путин са две, напълно различни неща. Всъщност съмнявам се, че същите тези хора, разбират и харесват каквато и да е култура...

И затова дай да се ежим и да размахване солидарно юмрук на Русия? Сериозно? Къде ви вадят тутурутки такива.

Моля, да не се говори от името на целия български народ, особено от тъмночервена номенклатура...

Schilo

А, Паси ли да говори? Или Ал Йо?

Те тия, със забодените натовски флагчета в дупарата, са най-активни в Интернет и по медиите, които са под англосаксонски контрол.

Абсолютно нетърпимо е едни и същи хора имащи достъп до национални медии да повтарят манипулативно ,че 'огромна част от българите" били русофили. Колко е "огромна ", кой я измери,как я прецени? Аз твърдя,че това не отговаря на истината с простия факт,че над 2млн. българи работят и учат на Запад и почти още толкова са и техните семейства в страната ни и няма никаква логика да предпочитат Русия пред цивилизования свят. Това съвсем не означава че мразим руснаците, но и няма как да ни харесва съюз с тотално изостанал корумпиран свят. Ние сме си направили избора ,но пропагандата не спира да манипулира в стил "една лъжа повторена 100 пъти..." И още: защо да е нормално в тоя конфликт да сме против Украйна и да подкрепяме руснаците ??

Schilo

А, кой измери обратното? Аре, стига простотии.

е проевропейски и проНАТО настроена. Всеки изказващ различно мнение е предател.

Кое наричаш "простотии" - фактите,числата,изборите за живота си ,които правим всеки ден? Или всяко мнение ,което не ти харесва го смяташ за простотия. Има един афоризъм,казват че са думи на Далай Лама :" Ужасно е да съзнаваш стабилноста на нечия ограниченост". Наистина е ужасно!

Кутев, здраво си се объркал. Аз, другарю, съм българофилка. Не съм русофобка. Въобще не съм никаква филка и никаква фобка по отношение на народности и държави. Хич не харесвам обаче политиката на другаря Путин, защото твърдо стоя зад спазването на всички официални договори и нарушаването им, и няма как да толерирам както анексирането на Крим, така и постоянно показване на военна мощ, струпването на войски и всякакви такива антипацифистки действия, целящи нагнетяване на напрежение в световен мащаб. Хич не ми уйдисва речта и ултиматума на другаря Лавров, който се опитва да намесва нашата държава като условие, защото това ми намирисва на отношение към нас като нация не на това на добрия брат, а на властния и контролиращия брат, който смята, че сме му бащинийка, а пък ние може да сме малка, не особено богата държава, но сме с богата многовековна история и традиции и сме суверенни. И не, Правителството няма да падне заради позицията ни, още по-малко заради някакво филство или фобство, Правителството ни може да падне поради други доста по-злободневни причини, но колкото и да не са ми по вкуса, предпочитам, в името на България, да не пада. Засега.

БРАВО!!

БРАВО!! Отличен коментар към изказването на Кутев в твоят ден по нованюз!! Писна ми от този представящ се като най-информирания, най-компетентния и от "най-високо" ниво!! В интерес на истината аз нямам спомен НАТО (създаден преди Варшавския договор) да е участвал с военна намеса във вътрешните процеси на други държави. Докато поредицата от военни, политически и икономически мероприятия са в арсенала на Варшавския догово и Русия 1956 в Унгария 1962 ракети в Куба 1968 в Чехословакия Полша, ГДР, Афганистан, Осетия, Грузия, сега Казахстан!!

Ние сме с НАТО,когато се защитават членове на НАТО,но в случая с Украйна и Русия трябва да бъдем неутрални.

Ние с НАТО ли сме, или не сме? Като дойдат зелените човечета, НАТО също може да е неутрално, а? Тъпи руски боклуци.

Къде ги тия човечета? Само в главите на кукунделите с натовски знаменца в дупенцата!

Да се чуди човек от къде тази повишена смъртност сред личния състав на Псковската бригада. Така и не се научиха тези деца как се борави с оръжие. Направа да паладейш.

Абе Кутев нямаш ли кумова срама че още говориш? Та твоята партия докара страната до три катастрофи , изнесе парите на хората , създаде мутри и олигарси , направи долара 3000 лв, приватизира обекти , Нинова е уволнена за корупция 2008 и пак е министър , Иснов е основател на СИК Шумен! Има ли смисъл да говорим повече?

Какъв е ?

Абе русофили били, то и преди 105 години са били повечето русофили, но когато Русия нахлува в Добруджа сме ги наритали здравата. Същото е било и на Солунския фронт, громим и руснаци и французи и англичани еднакво добре. Българите са русофили, но правят разлика между хората руснаци и управляващите в Кремъл. Обичаме руската култура и хората, но мразим тамошните тирани.

Кутев ти нещо си се объркал. Това не ти е соца, когато щяхте да ни правите 16-та република на СССР.Днес гражданите на България са ,на първо място и само , българофили .Единсвено предатели и подлоги като теб се определят като някакви други фили.Ходи се гръмни другарю.

Здраствуй бляд .

Стига простотии. Дори Борисов ви го каза в прав текст - и в ЕС и в НАТО никой не бръсне България за нищо. Хората са на ясно че сме Троянски кон на Москва и затова са ни оставили да сме последна дупка на кавала. Никой не обича предателите. Дори и Москва.

Антон Кутев е бащата на всички Тролове в България! Той им дава опорните точки, той им раздава копейките! Той е!!!

Може да сме русофили,но не сме ПУТИНОФИЛИ.

Русия не е освободила България, защото сме братя славяни, а защото е преследвала своите интереси и всеки, който чете поне малко го знае! Това не би трябвало да ни прави русофили, защото знаем колко пъти сме палтили тези имперски интереси на Русия! Време е да погледнем реално и да видим с какво, кога и колко е спечелила България, заставайки на страната на Русия! Така Руската империя освобождава Крим, после го анексира, за да може сега почти 200години по късно, да твърди, че Крим си бил изконно руски и те се били проливали кръв за него, ето на този принцип и скат да определят и нашите интереси!

Най-обичам, когато се говори "ан гро", кой какъв -фил или -ист бил. Или може би в БСП са направили статистическо проучване за русофилсикте нагласи на българина? Има много хора, които харесват руската култура или чувстват Русия близка по религиозни съображения, но са заклети анти-комунисти и ненавиждат руските политици, бивши и сегашни. Има хора, които въпреки, че харесват Русия, повече обичат собствената си страна и се вълнуват от нейните изконни национални интереси. Има и хора, които харесват Русия поради това, че виждат някакви икономически изгоди в поддържането на добри отоншения с нея. има и шепа олигофрени, както в този форум, които са лудо влюбени в нисичкия, кривокрак полковник от КГБ със събрани крой носа оченца, и го гледат като някакъв нов Месия...Горните тенденции са валидни и за феновете на САЩ.

Тия още колко време ше ни плашат с Гешев? Щял да сваля правителството... Глупости!

И защо да не могат да коментират от ГЕРБ?! Тия 10 хил гласове зад тях нямат значение? Нали уж демокрация... или това е в миналото?

Ти да не живееш още в Соца-а бе? Отдаааааавна българина е прогледнал за да осъзнае, че така. нар. велики сили само го цакат. Това важи особено за Русия, после СССР и после пак Русия. По същия начин важи и за САЩ. Българина вече е наясно, че нито САЩ, нито Русия са му някакви братушки, френдове и т.н. Българинът ще подкрепи правителството ако усети, че България си гледа интереса! Така че, дрОгарЮ Кутев, много ама много жалко изказване!

Тъпанарите в България са русофили, нормалните си обичаме само България.

То и те повечето са рублофили.

Аз съм българин и не съм русофил. Повечето ми приятели не са русофили. Една малка част изпитват меланхолични чувства към Русия заради уважение към родителите си. Тоя мен или себе си заблуждава.

Всеки, който е срещу официално обявената ориентация на държавата е изменник и предател. Няма русофили, няма русофоби. Държавата е член на ЕС и НАТО. Точка.

Еднокнижника Тиквун да се прибере в зайчарника и да не се меси където не му е работа. Ако ли не иска, при бай Ставри за по-сигурно. Точно сега няма нужда от излишни емоции, критики и омраза срещу управляващите. Той вече не е фактор от когото зависи нещо, макар че телевизиите продължават да го отразяват все още. Изживява се като премиер в сянка и интриганства, създава паника, смут и напрежение. За всеки друг, който изнася някакви данни или предупреждения, прокуратурата се задейства веднага. А Винету си позволява открито да плаши и за него нищо. Изгонете Гешев вече, че като чадър на мафията такива каши забърква, от които няма оправяне. И двамата са за пандиза, защото с престъпните си действия ощетиха народ и Родина. Действия трябва, на приказки и обещания се наслушахме. Не сме избрали депутатите да се чудят кого да привикват в народното събрание за да му задават въпроси, че да минават дните, а да действат и изпълняват предизборните си обещания за промяна.

Объркал си темата, чиче, тази не е за Баце!

У лево , ти казях ...

такива като теб са си перманентно "у лево"

Ай , бегай у лево ....

Това, че в голямата си част хората са русофили, 80% дебили и лош матрял не е случайно съвпадение.

Аиде и тоа! Прледи разправяше, че в БСП идеите се предавали като СПИН- Сега нещо шикалкави. Не може да бъда никакъв авторитет по никакъв въпрос.

Кутев да каже кой трябва да критикува правителството

В Българиа русфилите са възрастни и необразовани хора, най-често бивши военни и полицаи с промити от пропганда мозъци! По биологични причини и с помощта на Ковид, намаляват ежегодно и едва ли вече са повече от 10%. От друга страна младите хора са израстнали с компютри, таблети и англиски език и за тях Русия е същото като Нигерия, но със сняг, както беше казал един по-известен от мен, а САЩ е за тях, каквото беше СССР за бабите им! Бог да благослови Америка и да помогнат на късокракото джудже да се пресели при Садам и Кадафи, където е мястото на всички диктатори ...

И тези младежи ли ще идат да се бият с Русия?! Та те задника си не могат да си избършат сами!...

Лошото на действията на Русия са и изобщо на този конфликт, че са директно срещу нашия национален интерес. В смисъл, че прокарват прецедент за анексиране на чужди територии на база сила и малцинства. А ние не е като да си нямаме такива - вече и руснаци по морето сигурно имаме и не се славим като военна сила.

Браво, другарю Кутев ! Ще ходотайствам да те приемем в ГЕРБ !

Абе, Кутев, навремето пусна слуха "Антон Кутев: Някой се опитва да събори втора банка" /Дневник/. Сега пускаш слух, че /само/ ГЕРБ критикуват подлогите на пРезидента, каквато беше и ти. Е не, пак лъжеш. Аре.

1. Няма да има никакъв въоръжен конфликт между Русия и Украйна. 2. Русия си защитава интересите и в това отношение може да ни е за пример. Нека си спомним как се стигна до тук - неспазеното обещание НАТО да не се разширява на изток и преврата в Украйна, който си беше с външна помощ. 3. Сега всички преки и косвени участници са заинтересовани до известна степен да преувеличават - Украйна да се жалва, че е жертва, шумната група източно европейски страни (Полша и Прибалтика) да изкопчват искания от САЩ, Русия да се изживява като световна суперсила и т.н. Така че - спокойно :)

Да бе, интересите на Кремъл и Путин ги знаем - възстановяване на Варшавския договор и спазаряването на зони на влияние... И недей да спекулираш с Русия. Иде реч само за путинките.

Хайде, стига с тези обещания! Щом не е написано на хартия и подписано, няма никаква стойност! Някой бил обещал, при разпадането на СССР да не се разширява НАТО, нелепо !

Какво значи има ли право или не. Те са парламентарно представени и имат всички права дадени им по конституция. За предишните им грешки има други начини да им се потърси отговорност.

Ако огромна част от българите са русофили, БСП нямаше да е тези резултати на избори. Толкова години се опитвате да ни манипулирате! Националният ни интерес, не означава да сме на страната на Русия, напротив, историята го доказва вече 150години!

Искаш да кажеш, че като част от османскта империя сме били по-добре??? И-т!

И аз гласувах за тези красавци, но също имам критики - към министъра на образованието . за отношението на геноцид към малките ученици, които останаха изкупление на кризата и продължават милите, като стахановци да пазят затворените училища.

Личи си, че си гласувал за кумунягите, толкова ти е празна киферицата! Айде сега провери "стаханов" и "матросов" кои са!

Още един разбирач, който определя какъв е Ганьо......Как разбра бе, Курт..Кутев, че българинът е русофил? Може би, по десетките хиляди, които са отишли да живеят в Русия? А, те пък не бяха в Русия, ами на Запад...