Антон Хекимян: Ще започна със спазването на стандартите, за да няма ремонт на ремонта

"Отношенията ми с Бойко Борисов са професионални, познавам го като репортер и аз съм човекът, който му е задавал най-неудобните въпроси", заяви кандидат-кметът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Антон Хекимян: Ще започна със спазването на стандартите, за да няма ремонт на ремонта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко преди да сдаде поста, Фандъкова разреши строителство на 4 сгради с по 15 етажа на територията на завод "Витоша" ново строителство-столична община Планира се изграждането на 547 апартамента, от които 219 ще са едноспални, 254-двуспални, 62- триспални, а 12 ще са луксозни триспални и пентхауси

Хекимян, Бабикян,Берберян, Кеворкян, Пашинян...Арменец у нас вече е мръсна дума, а преди 100 години ги спасихме.

Преди 100 години и "Българин" беше думата с която са означавали честен, порядъчен, Човек (мъж, жена или дете). Днес на първо място са англо-саксо-филите, следващите са обикновените джендъри и най-накрая - тези, които пазят българските традиции в сърцето си.

Ето такива побъркаха народа И със Ко видът и сега го настройват против Русия !! И за тази услуга виждаме какво и как се случва !!

Арменския запъртък ЦЕЦКА ЦАЧЕВА 2 сложен от Тиквата за да ЗАГУБИ

Не знам болшинството от българската пасмина как тълкувате кандидатирането на този джендьо от БТВ за кмет, но за мен си е поредната подигравка с хората! Същата простотия е примера и с Ивайло Вълчев на Чалгаджията Слави! Но народа това заслужава, понеже е малък, но МНОГО прост както казваше приживе, Жорж Ганчев!

Понеже НЕ ,,комуниста ,, на ДБ е много читав !!

Само да попитам: Журналистът-кандидат кмет има ли представа от надземна и подземна или каквато и да е било друга инженерна инфраструктура? Или е вездесъщ и компетентен, като учителката по Руски? Или е със същата компетентност, като рапърите, сценаристите, пожарникарите и калинките в парламента? АЗ за едни КАУНИ питам, където мрънкат, че живеят в коака и нямат улици пред скъпото си ново закупено жилище за 3000 Ойро/м2.. ;)))

По принцип за това има съветници. Човек не може да разбира от всичко. Но да и аз не го харесам.

Тоя е срам за журналистическата гилдия.

Жалък Мишок плъх

Колко милиона ти платиха от ГЕРБ за да изнасяш тия циркове или се съгласил на няколко стотин хиляди

Смешници са всички, инсталирани кандидат кметове! Квадратчето не подкрепям никого ще е първо по гласове

Някой вярва ли ти на тебе бе ме кере продажба на ГЕРБ подлога на Мафията в Националната телевизия bTV Не те ли е срам да си показваш мутрата колко си зависим от главния мафиот на Републиката Бойко Борисов и искаш някой да гласува за теб ли бе плъх с плъх

Най ми хареса, че казал "Г-жа Фандъкова е успешен кмет". Ха-ха-ха. Ама голям смях. Тази женица, изпълняваща безропотно нарежданията на Борисов и компания.

Споко, те и ППДБ също ги изпълняват.

Антончо ,Ванчето ще те бие.

И темата, която мен, а и не само , ме интересува е - концлагера Богров и "клиниката на ужасите" Връбница. И двете недопустими по морални, хуманни, ЦИВИЛИЗАЦИОННИ и енропейски стандарти. Какво ще направите вие ,за да прекратите колосалните кражби, извършвани на гърба на животните , гаврите и убийствата в тези напълно незаконни и потресаващи клоаки, обслужвани от персонал откровени садисти и бездушници?!

Браво! това са пълни глупости, то нищо не зависи от тоа.. , но “Браво!” За ентусиазма!

Пък аз си въобразявах, че арменците са малко по-умни! Е, явно съм живял с илюзии и заблуди!

Подигравка със столицата

изключително объркан, или изключителен кариерист.

Ще спазва стандартите като в бтв

Нема

не съм забравил Тетка Цачева............и ето ти следващия разумен избор на Тиквата.

Хехе. Те и сега се спазват стандартите. Проблема е че само по документи се спазват. Ама ти и това не си рабрал.

Силен смях в залата ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!

т.е. В МОМЕНТА ГЕРБ НЕ СПАЗВАТ СТАНДАРТИТЕ!

изявява като кмет.

Поредните думи на един повърхностен празнодумец, на всичкото отгоре със самочувствие. Щял да следва стандартите Ха-Ха-Ха. Тъпак. С кой ще ги следваш с фирмите, които и досега строиха и с работниците им с високо строително образование? Човек които няма и един ден опит в нормална фирма в която нещо се гради щял да следва стандартите. Празнодумец.

SirBob

Е, на всички е ясно, че това ще е Фандъкова номер 2. Герберско чучело, което ще следва заръките на бащицата.

Стана като преди 10ти. Който наредят отгоре него избираме. И тогава имаше демокрация и сега

Отношенията му с Борисов, били професионални? В коя пласт , бе арменец? И още… познавал Борисов като репортер- хахаха Кога тиквата е бил репортер??? Той не може да си служи с мобилен телефон, ще знае как да държи микрофон! Хакимян, предполагам какво си искал да кажеш, ама много неграмотно се изразяваш!

Ей тоя е преминал на другия бряг и е зависим от сатната.

Хекимянчо е шегичката на Боко! Тюфлека се гаври с избирателите си!

Някой интелигентен да се е забъркал в политиката? Аман от Хекемянчета, Шамарчета, Калинки, Копейки, Кировци, Прасчовци и Боковци в тази държава!

Тоз не е ли с обратна резба ...

при Светльо, Златимир или Цъцнцарова.

този хомосексуалист е зависим и силно неподходящ няма грам опит но има голям нагаждачески стил. след оня тумор фанкълиева ся и педал...

Капейките квичат. Значи момчето е на прав път!

Какво е капейка тъпако?

Дей, ще вкарва ГЕРБ по затворите. Голем го раздава. И Грешката като му ритнаха столчето викаше майка България, а се скри като мишка.

Ей, Тони нали щеше да започнеш с образованието, не че то е общодържвен въпрос , а не общински ама нищо де айде...и аз си представих че ще почнеш да строиш частни и общинински училища и детски градини....ще стегнеш съдържанието на учебниците дето да купуват , ще стегнеш мафията с директорите ...а ти ще бъркаш в далаверите на партията ,дето те издига..

Ако стане кмет Си сменям пола

Ей с тоя идиот София ще цъфне

ами покъртително....та даже и от това, което е работил и се предполага че разбира..се разбира,че не е разбирал. То не е като да задаваш ти въпросите....сега ти трябва да отговоряш...адекватно, ама как да стане? Та даже и плачевния отговор....щял да спазва стандартите...Т.Е. УДАРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ. ЧЕ НЕ СА ГО ПРАВИЛИ ЩОВ ИМА РЕМОНТ НА РЕМОНТА. Той, журналиста,не се усеща, че обвинява своите...толкоз.

София отдавна не е на софиянци, навлеците от вси краища на страната я наводниха. Покрай тарикатщината и простотията им наложиха провинциалният си манталитет, завзеха общината и яко "работят" за прогонването на кореняците. Тези избори от началото си са сбъркани и обезсмислени за живота в града, каквото е било, такова и ще си продължи. Разделяй и владей, по партийните квоти. Парите ще се опоскат, а после ще се хвалят как строили тротоари, детски ясли, градинки и писоари. А боклукът ще си стои в грозните кофи на видно място и ще се плаща по познатата схема "на жилищна кубатура", водомери ще се сменят по лобистката схема на търговците, същото и с топломерите, ще се застроява планината до Копитото, а животът в центъра ще си остане едно гнездо на шума и мръсотията.

Е превзета от разградските селяни. Повечето общинарки са ибани из царвицата.

Хе -хе само тоя тиквеник го нямаше в списъците

Антончо, няма смисъл да се обясняваш, целия си затънал в тиня, не шавай, че ще затънеш целия.

След като се разбра, че години наред е бил политическо назначение в БТВ и не е спазвал стандартите за журналистика, какво гарантира че сега ще започне да спазва друго освен това което му спуснат? Веднъж зависим завинаги зависим...

Баце се е договорил с пптата и посолството да загуби изборите за софия. Комунистчето, което се отрече от семейството си ще бъде инсталирано…. Типичен български “бизнесмен” - готов е да продаде и майка си за власт и пари. Вече продаде баща си и дядо си, значи е готов на всичко. А щом продава семейството си - какво ли ще сътвори като кмет на софия? Нищо добро за софиянци….

В интервю вика, че ще вземе фитма от чужбина да се чисти отпадъците в стошицата! Цяла София ще бъде аутсорсната, даже и работа няма да има за населението, или ако има ще е на некви норми като в концлагер, бацай че ще ти напълнил дупарата с любов.

Отношенията ми с Б.Б. са напълно професионални. Аз съм неговото магаре, което той издига за кмет. Той ме яздеше професионално в телевизията 10 г. Сега ме издига, но пак ще ме язди. Обещал ми е да зобя обилно, стига да пълня редовно чекмеджетата му. Професионално!

Леле, леле И тоя ако стане кмет.... Поредната кукла на много дулги конци

То па василчо щото няма да е :) Явно ще инсталират отрочето на дс. Оше милиони ще му наливат явно…

Всички незначими от провето имат нереално огромни амбиции!

и аз съм човекът, който му е задавал най-неудобните въпрос Че какви въпроси, че даже неудобни са му задавани на Бойко? Всяко негово "интервю" е негово монолог, в който се самосвали и обижда противниците си.

Ще гласувам за Антон Хекимян.

И аз няма да гласувам за Антон Хекимян! :)