Антон Хекимян и Венелин Петков осъдиха за клевета Валери Симеонов

Пред съда бившият вицепремиер обяснява, че не е изричал към тях фактически твърдения, а единствено своето лично оценъчно мнение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този боклук Валерко виж ли е още?

Горкичките бедни журналистчета!

Бълха го ухапала, господин 'тихо'

Циганина трябва да е в затвора.

Като казахте Валери, та се сетих. Къде се ошмулиха майките с анални увреждания?

Я да ви питам на кой, на кой му завряха US ракета носител у гъза и го изстреляха в космоса, а :)

На майкати бе, джендър, на майка ти!

В БГ има ли независими медии?

Ех Валерка, как ти се къса сърцето че ще се разделиш с 16 хилядарки. Ама БНТ не ти е комплекс Зорница, да си говориш и правиш каквото си искаш. Вече не си и депутат, а най-обикновен боклук

Дори да упоеят да го осъдят, пак не са нищо тези пари, на фона на доброто, което направи Валери. Респект и адмирации!

Кучетата си лаят, а Чери улете, та се не виде :) Бравус Валерка, пич на място си :)

Няма никакви купени журналисти! Абсурд :)

Кои са тези първите двама и кой е третият, че нещо не ги помня.

Казвай истината на лъжливите псевдо журналисти!

Само той имаше смелостта да скочи на убиеца Чери! Шапка му свалям!

Валерка , на Аспаруховият мост те чака релсата ...!;)

И гледай да не се подхлъзнеш ...

Съдът на Лозанчо пак безчинства!

Добре им го каза!

Доживяхме всички журналисти да са слуги на олигарси! Да ви пикая на журналистиката!

Каквото е казал Валери, винаги е било вярно! Както и твърдението му за майките с анални увтеждания!

Време е на Валери Поразяващата уста да му се тури пепел на езика. Когато беше във властта , нямаше никакви задръжки да приказва каквото му дойде. Показа гнусната си същност на цяла България. Такива като него трябва да гризнат дървото, за да служи за урок на всички подобни.

Подлого черепарска!

Не подпирай клавишите ами ходи да подпираш "китайската стена" на турската граница, че спонсора ти толкова пари окраде покрай нея, че не останаха за материали.

А не може ли да подпра майка ти?

Не можеш, защото са те подпряли с 200 отзад и не можеш да мръднеш от клавиатурата.

Бегай да търкаш талончета!

Йесссс!

А гея Хикимян няма ли да бъде съден дето лапа парици от Божков ? А Венелинка е пълна продажна мастия

При тва вече Черепа е намагнитен и доказано престъпник!

Прави се на отворен този кабелар жалък, но пълен въздух.

А на тебе що все Путин ти е в устата? Лошо ли те е отаковал ?

Ама хич от БТВ не са корумпирани, те само си измислят, пък после никой не им търси сметка? Каннето Рачева даже я реабилитираха. Тая държава е абсолютна карикатура! Ние не сме кенефа на европа, ние сме помийната яма на африканците. Хахахах

А вие си крепете боклуците!

И аз!

Марешки и Симеонов са вече доказано подсъдими. Хахахахахаххаах

Тъпак си, драги :)

Браво, браво! Само да попитам за оградата на границата на Валери Симеонов. За нея кога ще се говори и проверява? Там едва ли 16000, ще са достатъчни. Милиони се дадоха, а казват че пада и не е добра. Ще има ли проверка?

Кажи за пликчетата и оргиите с циганки ...

След теб, първо ти кажи за Мата Хари и шкафчетата, за Валерката и оградката, за Менда, Владко и закона за хазарта и т.н., пък после идва моя ред...

е як циганин. Никога, нищо не признава. Иска кокала и само кокала, този патриотар.

Не плачкай :)

A държавата кога ще осъди тоя неприятник?

Мунчо ли?

Не подкрепям Симеонов, не подкрепям Марешки, не подкрепям Каракачанов, Джабазки частично, не съм фен на никоя партия. Но само за няколко малки изречения да бъде осъден за 8000 лв ми се струва много. Бих разбрал да изнася пледоария в рамките на 5-10-15 мин, да натъртва неколкократно в рамките на минути, да е това основната тема на някакъв разгвор, бих разбрал да изнася фалшиви доказателства, но ако само изкаже някакво мнение из междудругото в разговор с друга тематика, нещо подхвърли за кратно не го намирам за нормално и според моите разбирания върви в рамките на уж свободата на словото... О, уейт, забравих, в БГ сме на 111 място по свободата на словото и то е просто една илюзия. Затова разбирам защо е осъден - не е свободен да изказва мнение какво всички нас.

Общо взето излиза, че в България съдим кокошкарите за общо взето кокошкарски изказвания, а истинските престъпници, тези, които откраднаха милиони, тези, които с действия и бездействия съсипаха живота ни последните 10 - 30 години им няма нищо. А за едно мнение в рамките на секунди, този го осъдиха

Това не ти е фб бе гербераст смотан.

Марш, бе, червена измет! Отивай в Сибир

Много си глупав или се правиш на такъв. симеонов в прав текст и с имена ги нарече корумпирани, а ти миличкият си се натъжил, че е трябвало да иснесе цяла пледоария за да се почустват обидени и наклеветени. тъп си глупако мнооого тъп. Това е все едно изнаилвач да ти го вкара и ти да кажеш - мина много добре не го съдете тои не изнесе цял полов акт. Добър е човека.

Да плати. Той доста окраде, така че има с какво да плаща.

Ама как? Валерката злобно да говори гкупости по телевизията? Това никога не е било.

В нормалните държави се случва обратното !Политиците съдят журналистите за клевети !

Ние си знаем! Естествено доказателства няма, но виждаме и чуваме.

Смешник

Хекимян се държеше като следовател от КГБ -предизвикваше и дразнеше сьбеседницие си до подлудяване. Това му викат добър журналист. Имаше явни поръчкови интервюта. Айде да не се прави на света вода. Затова му увеличаваха заплатата, ама това не се корупция. Както и приятелчетата на харвардите в бордовете ще взимат тльсти заплати, ама това не е корупция.

Защо? Защото Хекимян е професионалист, а ти не ставаш за нищо.

далаверко с винкела, дето щеше да скача от Аспаруховия мост. Вече приключи с политиката, сега и 10-тина такива осъдителни дела са му нужни да занули сметките ;)

БТВ не е българска телевизия, тези които я ръководят налагат опростачване и гавра с българския народ: шоуто на Слаби, Фермата, Цитиридис, турските сериали, почти цялата програма е аморална и антибългарска, даже и похотливата синоптичка Натали, с провокативната визия на проститутка от Мулен Руж. Тези от Съвета за Електронните медии или са подкупени, или са много прости, за да не реагират.

Валери е прав в много случай, но му липсва такт и дипломация. Той казва истината, но тя боли, у нас лъжата е общоприет начин на комуникация, за истината бият.

https://youtu.be/IcaXMudQo54

Турците в БТВ са дали ПОДКУП на съдията, за да отсъди така... Тия двамата- Антон Хекимян и Венелин Петков взимат пари от който им падне, а ПРОДАВАТ гъззовете си на турците , като пускат Турски сериали по БТВ.. За да я има България, всички турци и Предатели в БТВ и Нова Телевизия, които пускат Турска ПРОПАГАНДА- сериал ии филми, трябва да бягт с РАЗПРАНИ гъззове към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г.. Като убият в ТЪМНОТО, някой ПРЕДАТЕЛ или турчин в БТВ и Нова Телевизия, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария. А тия две телевизии- БТВ и Нова, да се махат от България или направо да ги СЪБАРЯТ и запалят. На нас, българите ни трябват сериали как пукват занника на някой турчин или маймуна-негър и тоя бяга към Турция и вряка, врещи като Осман Ага.

Винкела е мръсен педераст. Това не е фактическо твърдение, а лично оценъчно мнение.

Истината е че тези "журналисти", както и много техни колеги са пълни помияри. Винкела пък тръгнал да се прави на морален съдник, като е в пъти по-голям боклук от визираните журналя.

Дано четеш тези редове. Кон да ти го натегли, таивъ у продажникът!

Значи според този корумпиран и жалък мошеник клеветите и лъжите били оценъчно мнение! Явно се е консултирал с адвокат, но е много тъп за да разбере, че тази защитна тактика не може да я използва в съда по този случай! И защото е тъп!

Антон Хекимян и Венелин Петков осъдиха за клевета Валери Симеонов Пред съда бившият вицепремиер обяснява, че не е изричал към тях фактически твърдения, а единствено своето лично оценъчно мнение. Малко правно просвещение за Далавери, в случая за разликата между ФАКТ и МНЕНИЕ и различното им третиране от закона в определени случаи “ In US whether a statement is one fact or opinion is a question of law, but depends on several factors. Pure expressions of opinion are constitutionally protected, but mixed expressions of opinion are not. The difference between the two is explained in The Town of Sewall's Point v. Rhodes, 852 So.2d 949 (4th DCA 2003): Pure opinion is based upon facts that the communicator sets forth in a publication, or that are otherwise known or available to the reader or the listener as a member of the public. Mixed opinion is based upon facts regarding a person or his conduct that are neither stated in the publication nor assumed to exist by a party exposed to the communication. Rather the communicator implies that a concealed or undisclosed set of defamatory facts would confirm his opinion. Town of Sewall's Point, 852 at 951 (citing Morse v. Ripken, 707 So.2d 921 (Fla. 4th DCA 1998)). И понеже този кретен Валери Симеонов едва ли разбира чужд език, да му преведа: “ Смесеното мнение се основава на факти относно дадено лице или неговото поведение, които нито са посочени в публикацията, нито се предполага, че съществуват за страната, изложена на съобщението (клеветата). По -скоро комуникаторът предполага, че скрит или неразкрит набор от клеветнически факти би потвърдил неговото мнение. Малко са го осъдили този толуп!

Американските закони, правораздавателна система и съдебна практика имат точно толкова сила в България, колкото правилника на кварталния клуб по китайска калиграфия има сила при определяне има ли дузпа на мач на УЕФА. Всичко останало е истина. Но няма значение.

Валерката е политически труп, а пък в СБ какго мразят не е истина, наркоманския му син имаше редовни изцепки по дискотеките

Винкела, гнусната патерица на мутрата Борисов и неговата шайка ОПГ ГЕРБ е виновника за пропадналата гранична ограда.

Малко е осъден този Келеш , сега и Майките с деца инвалиди да го Осъдят ! Този не заслужава и да е жив , дано Бог го накаже ! Патриот за Пари и имоти е ! Сега Антон и Венелин да го изловят някъде и да му метнат един Як бой , че да забрави и името си !

Обвиненията в корупция не били ФАКТИЧЕСКИ ТВЪРДЕНИЯ...Били ОЦЕНЪЧНО МНЕНИЕ... Валерка-Далаверка... ... Премиер, министри и политици със свидетелства ЗА СЪДИМОСТ... Няма такава държава...

Тоя натрупа милиони за да крепи стола на Боко, а сега са го осъдили да плати глоба по 8 хиляди лева !? Няма правосъдие в България и това е ! А за средния пръст към протестиращите ще го съдят ли ?

понеже статията има подвеждащ характер: за герберастките наострени тролчета по традиция поздравче: Излел е Шкембе войвода, излел е со Балтов войвода, и со Хекимян и Вени войвода яко са окнали Боко, Боко, Боко …