17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганите не могат да се интегрират заради обърнатата си ценностна система. Например за тях децата нямат стойност продават ги в робство - като булки, просяци или джебчии. Често изхвърлят новородени в кофите за смет, а понякога печелят добре от продажбата на органите им. Образованието, работата и хигиената не съществуват в циганското съзнание. Те нямат отношение към възрастните хора и инвалидите, да не говорим за животните и природата. Сравнете цивилизованите народи как се отнасяме към споменатите по-горе неща и ще разберете разликата. Трябва да се осъзнае веднъж завинаги, че интеграцията не е насилствен процес. Необходимо е да се търси друго решение - как да им се помогне да се пръснат из целия ЕС.

Какъв домашен арест бе?За трафик на хора?За притежание на оръжие?Иванова за едни 70 хил. лева търка наровате, а тези отявлени бандуги -домашен арест.На хлчб и вода и да търкат наровета!

Поздравления за службите .Благодаря че Ви има

Посетете България , раят за престъпници и престъпления !

НЕ ОСТАНАТ БЪЛГАРИ, АНТИМАФИОТИТЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА БИЯТ И ЦИГАНИ . ТОГАВА БХК ВЕЧЕ ЩЕ Е НА СТРАНАТА НА АНТИМАФИОТИТЕ ( ЦЕЛЕСЪОБРАЗНО ЗДРАВОСЛОВНО) ! ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ДУМАТА НА МЕШЕРЕТО А СЪДИИТЕ ОТ РАЗКАПАЛАТА СЕ СЪДЕБНА СИСТЕМА ЩЕ ИГРАЯТ КЮЧЕК И ЩЕ СЕ ОМИЛКВАТ ЗА КОМАТ . ПРЕЗИДЕНТЪТ НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА БЪДЕ ОБЕДИНИТЕЛ - ПАСМИНАТА Е СДРУЖЕНА !

анти мафиотите ще разбият главната престъпна група за трафик на млади хора които бягат яко през терминал2 с помощта на всичките правителства досега

Е стига ми давахте снимки на полицаи в качулки! Те ли са престъпната група!?! Дайте истниските престъпници, за да знаят хората от кого да се пазят. Или просто пазите криминалния контингент, защото е главен спонсор на пилитиката в БГ.

НЕОСЪДЕНИ ОТ ПОМИЯРИТЕ НА БГ СЪДА, УХИЛЕНИ ЕХИДНО, СЕГА - НЯКАКВИ СИ ТАМ ГРУПИ , ТРАФИК НА ХОРА- ВСЕ МУРГАВЦИ , АБЕ ВЪОБЩЕ НЕ ЗВУЧИ АКТУАЛНО БЕ ДЖАНЪМ !!!!