Антимафиот е задържан като част от бандата от Четвърто РПУ

Зам.-главният прокурор Иван Гешев съобщи, че той е обвинен за участие в организирана престъпна група и за лично укривателство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веско Маринов, къде си?

Поти се над новата си песен за възхвала на Цецо Шестте апартамента.

Бил Антимафиот?!? Мафиот от държавната организирана банда на 4 РПУ е задържан! - това трябва да е заглавието...

Еййй, мунчета ми отчитайте се редовно и навреме, ве. Инак, видите ли кво става, а!

напред,дерзайте сега банда само в 4-то РПУ,а след месец във всяко РПУ .

"..Дейността на задържания служител на ГДБОП, за която е привлечен към наказателна отговорност, няма нищо общо с дейността му в дирекцията"..." Моля???!!

Значи полицаите са мафия. Аз също сигнализирах за катаджия от КАТ Варна, който се опита да ме рекетира и след няколко дена бях привикан от друг полицай, който ме заплаши със съд за Клевета !!

Ха ха ха колко точно се пее в химна на МВР само дето не се уточнява от КОГО?????????? Та нали те са тези блюстители на реда по границите , а в страната ни има хиляди араби и негри мигранти, в градовете а всеки ден четем в новините за ограбени,изнасилени и убити старици и старци. Може ли накой висшестоящ да даде разумно обяснение от кого ни пази " РОДНАТА ПОЛИЦИЯ".

А дано! Ама...надали...!

На всякъде в държавите има мафия ,но само в България мафията си има държава. Това го беше казал един италианец в едно интервю писал книга за за тяхната мафия :)

Всичките полицаи трябва да бъдат задържани, до един, всичко е лош материал, след това всичките адвокати и накрая всички министри. един няма като хората, сичко е боклук марка. крадци, крадат повече от циганите, мозе и те да са цигани, ха ха ха .

Едно тъпо ченге от гдбоп не ми плати наема за партамента и ме запали със ток и вода ...смятайте кви мишки са ... емил някъв си беше

Това се знае от 10 години , сега се очаква и Висши служители от ДАНС да изгърмят за Рекет и Убийства .

Не знам как е точно сега, но преди години ОПГ имаше и във 2-ро РПУ в София, ако правилно съм запомнил районното до Новотела близо до гарата, като някои от полицаите - ноторно известни на много хора - са (бяха) заклети рецидивисти, но явно оперираха и бяха толерирани отгоре! Има(ше) и други подобни РПУ - ОПГ-та и в столицата, и из страната! И местните, и много хора и в системата отлично го (си ги) знаят! Въобще тази система, а май и цялата държава вече, начело с главния прокурор, прокуратурата и службите трябва изцяло да се разтури и закрие и създава отново! Късно е за операция “Чисти ръце”, защото такива. особено по високите етажи, не останаха!

Тези от 4-то не ги ли повишиха вече? Нещо бавят нещата заради изоборите ... малко повече пушилка ще има преди да завърши с осъждане на България за нарушаване на правата на провинилите се полицаи.

Кога ли ще доживеем да прочетем за осъдени, за отнето имущество и за реално понасяне на наказанието. Занимават ни с арести, дела за мярка за неотклонение, медецински проблеми и изявления на адвокати. НЯМА НАКАЗНИ!

А дали не е пиар акция на Цацаратурата за повишаване на либидото пред партньорите???П.С Ако някои си мисли че полицията и п.р.служби са за защита на населението жестоко се лъже

Май никой повече не се лъже и има илюзии по отношение на тях и на прокуратурата, че те крепят САМО Съатуквото к Стабилнистта МУ, на мафията, която тормози и граби българите и руши България!

Арестуван е защото миналата седмица като свидетелства по делото, отказа да подпише умишлено приготвени му показания на прокуратурата срещу другите задържани и заяви истината за Началника на сектора Красимир Кръстев , а именно че никога не е искал нито взимал подкупи или е извършвал други действия в тази насока. В момента прокуратурата обикаля всички магазинчета , сервизи и търговски обекти да си търси кошаревски свидетели. Господа Прокурори всичко се знае и ще излезе наяве рано или късно. Това което правите се вижда.

Корумпе и ти си в кюпа нали?

Май не е той, а си ти... Факт е, че прокуратурата е на върха на мафията в България...

По времето на лошия социализъм, ако имаше такива в милицията, ги изправяха до стената! Днес подкупните нашенски ченгета я ги осъдят, я -не. Хубаво е днес да се живее в БГ!

хаха и пак хаха... такива в милицията бяха началниците.... До стената по твое време изправяха умните и проспериращите.... няма да давам примери, скоро имаше годишнина за това...

В грешка си синко.....ако те хванат ,че си коромпиран ти обръщаха хастаря на опаки....слушай бачо си служил десетилетия в родната милиция

Божееее, каква изненада.... Изобщо не очаквах....

Защо на полицаите им се раздава бойно оръжие, а на нас не! Как може да ме спре полицай или таен агент, той да е въоръжен с бойни патрони и пистоле, а аз да стоя виновен или не пред него и да не мога да мръдна без негово разрешение. Трябва да са с голи ръце като нас, и да залавят лошите също като нас с голи ръце. Това е.

Един път годишно всеки служител на МВР и ДАНС на тестове за лоялност/полиграф,реподбор задължително!!!!!Няма редови,няма началници,дори министър и зам.министър,гл.секретар!!!Всички!!!Резултатите да се публикуват-кой издържал и кой не!!!!Стига с това криене и замазване че всички са маскари!!!Има и много честни момчета които работят а не служат на началниците си

Еми след като има арестувани полицаи, какво да очакваме изобщо от полицията???

Там са супер пичове,бил съм там доста пъти по работа.някой ги е накиснал,най вероятно са от Шайката,хора не вярвайте и не се доверявайте на никого че и стените имат уши,Шайката слухти от всякъде,има и агенти под прикритие,винаги ги тествайте,като казвате колко много харесвате и обичате Борисов и Цветанов,и гелдайте как ще реагират.

предложение: така както е строго наказанието за нас народът - ако нападнеш полицяй, ако му вземеш, ако го обидиш, ако го убиеш, ако "не му дадеш ....", така да е строго и безкомпромисно наказанието за полицай минал на страната на лошите.

4-то са страшни изроди, мен началничката на кварталните инспектори, която е жена, лично ме РЕКЕТИРА - всичко ми беше ОК, а тя каза, че ще ми забави нещата, ако не и дам 50 лева... И тези изроди ни пазели от престъпници!!!

не стига че им увеличиха заплатите на на нас не, а ми и рекетирали

ще си върнем народната власт и щастието на хората

Добре, останалите 30-40% кога?

"Пятилетку - в полгода". Сигурно се отчитат пред хазяина. Както и преди. С "показатели".

боже,боже български антимафиоти да са си чисти мадфиоти!какъв народ сме се чудя

Поне 40-50% от куките са изпечени корумпета и престъпници! Поне! Те тръгнали да се хвалят, че хванали 1 брой! Циркове и постановки за отвличане на вниманието от Ало, Банов и десетките други издънки на ГЕРБ от последните дни.

Трябва основна реформа в това Министерство. Като хванеш от министъра, 5000 чантаджии по дирекциите, и на долу.Да се махат всички на двойна хранилка пенсия и заплата /стари изчерпани милиционери/, основна реформа на всякъде.

Те ако не го бяха хванали не само като е започвал, ами и сега нямаше да е "помагал" ама ей на - хванаха го. Тя и ленчето за пръв път крадна и веднага я хванаха - никогаш друг път...

Защо в Русия,подобни мръсни полицай ги снимат при ареста с лице и име и ги дават по телевизията а у нас ги крият и пазят въпреки че народа им плаща.

Защото сега ще ни замажат очите, ще хвърлят чат-пат прах докато вече не е интересен случая и се позабрави и въпросният след 1 година пак ще е полицай и пак ще "помага". Нали не си представяте как ЕДИН полицай без да знаят нагоре и надолу от него започва да "помага" на един престъпник и никой не разбира?!

Трябва да има закон да са лишени от пенсия, да видим ще посягат ли в меда тогава. Башка затвор и конфискация на незаконно придобититото имущество.

Не ни заливайте с акции ,а с осъдителни присъди . 30 години само акции и няма осъден министър. ХА ХА ХА

Тоя го забравихте ,но не и аз. Христо Бисеров си остава с имотите, а и с парите в Швейцария Съдът прекрати делото за конфискация на 2 милиона лева.

Бутнете 4-то и пенсионирайте този номер.

МАФИЯТА - КОГА ???

А кой го е задържал, така да се каже? Анти на антимафиотите ли? А после пък анти на анти на анти мафиотите и няма край, и няма край, на шир и длъж.

е ... комунисти, комсомолци ... навред !

"Лудата" що още я държите на свобода

не ти казаха че си щраус

НЕ СА ЗАДЪРЖАНИ ВСИЧКИ АНТИМАФИОТИ КАТО СЪПРИЧАСТНИ

Абе направо го бутайте това 4-то, че сигурно и стените миришат.

Прав си. Ако началникът на районното не е знаел, значи е некадърен цървул, ако е знаел, но си е траел, в кауша и той.

Всичко се знае. Във всеки колектив, шефа си има поне една слушалка.

смешници