17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека обходна маневра за ново набиване на бахура.... Един вид "само до раменете"...

и така изведнъж на книга ще обеднеят едни хора... Трябва да има социална справедливост особено във тежки кризистни моменти, НО не и чрез разделение защото това много започва да ми прилича на комунизъм. Защо днес тока , утре водата, после храната, после кварталите, градовете и т.н.

Поредна тъпотия, която трудно ще се реализира на практика. Напр. ако в едно жилище/къща живеят 5-6 човека, а в друго само 1, то в първото сигурно ще имат луксозно потребление!?

TheBeast

Първо обяснете какво значи луксозно потребление и после ще говорим дали подкрепяме !

Цитат от в. "Труд": "Кабинетът обмисля да въведе две тарифи за тока и за водата за бита, като със събраните допълнителни средства да се компенсират високите цени за бизнеса след 1 юли." Ще вземат от бедните и ще дадат на богатите?! Робин Худ по харвардски? По-антибългарско и антинародно управление не сме имали!

Ма какви глупости говорите? Направете постъпки за премахване на т.нар. такса "обща вода". Не съм била в апартамента маса време, водомерът отчита зеро, обща вода 50 лв? За чий? За магазините и заведението в партера на блока.

Това е нещо, с което сме свикнали... Една цена за българи, друга за чужденци. Закривай!

И без лукс мръзна яко,плащам още по яко.А колко е лимира бе неадекватни момпета изманичета.Дадохте оари коли да пправят албанонемци,сега ще ну заробите с батерий и все нашите деца и внуци да ви олащат измамите.А ЗАЩО ИЗГОРЯ 50ЛВ,А ПЛАЩАМ 100ТОЛКОВА МАЙМУНИ НИ ОГРАБВАТ НА КЛОНА,сега

Само глупости измислят тези нови мошеници от ПП - всеки, който се топли с ток зимата ще го броим за "луксозно" потребяващ. Да не говорим, че и сега цената на кВ/ч ел.енергия е една, но във фактурата се удвоява като се добавят пренос на енергия и всякаки други "луксозни" прибавки. Какво разбират под луксозно потребление? Да вдигаме температурата повече от 17 градус в къщи зимата ли и да лежим под юрганите с шапки и ръкавици??? И вместо да измислят само глупости да финансират поставянето на слънчеви панели за гражданите.

УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА КАТО ФИРМА! МЕЖДУ ДРУГОТО, ДЪРЖАВАТА НИ Е РЕГИСТРИРАНА КАТО ФИРМА, ИЗТЕЧЕ ИНФО, А НА БОРСАТА ТЪРГУВАТ НАШАТА СОБСТВЕНОСТ ЧРЕЗ ЕГН-ТАТА НИ! А ОТ СКОРО ТЪРГУВАТ И ВОДАТА НИ! ВОДЯТ НИ УВЕРЕНО КЪМ СВЕТЛОТО ТОТАЛИТАРНО БЪДЕЩЕ, ПОД ПЪЛНИЯ КОНТРОЛ НА СВЕТОВНАТА ХАЗАРСКА МАФИЯ, КОЯТО СИ Е СЛОЖИЛА МАРИОНЕТКИТЕ, КОИТО ДА ПОГОТВЯТ ТОВА БЪДЕЩЕ!

Къща на три етажа с 12 жители роднини ще трябва да плащат луксозен ток и вода . Оставка за Кирчо и Корнелия.

Промяната ни връща в каменната ера да се мием на реките и да сечем дърва от горите.

Какво значи луксозно, аз зимата имам над 1000 киловата ток месечно, понеже съм на климатици и бойлер, това значи ли, че ще ме дерете двойно? Лятото ако не се изкъпя всеки ден поне веднъж ще мириша на пор, вече миризливец синоним на еко ли става?

Да. Леонардо диКаприо не ся къпел да щади водата, но пък джътка напред-назад с частния си самолет.

Не мога да разбера кой олигофрен ги съчинява тези тъпни. Как дефинирате луксозно потребление , бе макаци, едни хора се отопляват с електричество, други греят вода с бойлерир трети имат бебета. Що не си ЕПМ!

Искат народа да плаща ток на цени каквито са за бизнеса.

Ако имаш малко дете, което се налага да го къпеш и переш често, не може и да става дума за луксозно потребление, а за елементарна хигиена и крайна нужда.

За нормално потребление - среден пръст. За луксозно - дедовия докрай.

Ама да не мислите, че за ниското ниво на потребление ще намалят цената и ще я повишат само за високото? Нищо подобно. Цената ще си остане сегашната висока за всички, като само за "луксозното" потребление ще я вдигнат още повече.

чак сега 80 процента от населението ще спре да се къпе :) :) :)

Те и сега не се къпят, просто ще си имат оправдание.

Ма подкрепям бе! Как да не подкрепям? Всички бизнесмени да се вредят на нормално потребление, а за да има все пак и луксозно потребление да го нацепят на някои граждани от средната класа (ако изобщо има такава)! Това не е държава!

Заменям SiKura за Sieko

Крайно популистка мярка. Да храним гетата и да ги насърчаваме да се размножават с по-голяма скорост. Също и да се укриват доходи.

циганското потребление къде ще се смята?

Интимният душ към луксозното ли ще се брпи?

Вода за луксозно потребление?! Да ви е...ба майката на вас и на зелената ви сделка и на демокрацията и на украйна и на промяната и на евроценностите!! Скоро ще увиснете по джанки и стобори!

Как стои въпросът с потреблението на вода в ромските махали?

Е това ако реално е предложено, означава, че Кирилка не знае къде се намира. Да се къпеш два пъти на ден поне лукс ли е?! Абе тази тъпа коалиция вече съвсем изперка. Наиситина вече става изключително гадно да се живее в България!

А ТЕЗИ , КОИТО ПОЛИВАТ ДЕКАРИ ЗЕЛЕНЧУКОВИ ГРАДИНИ И ОРАНЖЕРИИ С ПИТЕЙНА ВОДА / АМА СЕ КРИЯТ С ЕДНА МАЛКА СОНДИЧКА , КОЯТО УЖ СТИГАЛА / ???

Подкрепям! Още един зелен пирон в ковчега на досадния плебс!

Тези с басейните няма да се смутят от по-висока цена. Бедните ще се стискат и смърдят от мръсотия.

ДА РАЗДАДЕМ БЕЗПЛАТНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО ... НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ОТ 25 ГОДИНИ ДО 65 ГОДИНИ .... СЪС ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНЕ .... ПО ЕДИН АК КАЛАШНИКОВ, 200 ПАТРОНА И 2 ГРАНАТИ ..... ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ИЛИ НЕ ?

лОксозно потребление - да си измиеш г за с електрически ибрик.

Глупости на търкалета. Да не живеем както сме свикнали ами да се стискаме щото иначе ща ни одерат кожите. Това е безкрайно некоректен въпрос.

Е па за Златките и Николетките в татковината си требе някакво по-луксозно къпане. Друг е въпроса, че тея с големите кинти разполгат с такива, щото са измамили не един и двама баламурници та и цялата държава.