Антикорупционно поведение може да се учи след 5 клас

Темата може да бъде вплетена и по география, икономика, история и литература

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЛЕГА, в създадената естествена среда на корупция знанията се усвояват отлично!!!

време ни задължаваха в девети клас да учим Основи на комунизма! Сега ще учат за основи на корупцията! И в двата случая е доста тъпо като замисъл!

Много добра идея! Надявам се скоро да замести някой по-маловажен предмет, като История, Български език...Може да се добавят дисциплините "Евроатлантически ценности", "Рециклирането - път към справяне с глобалното затопляне", "Толерантност", "Единство и многообразие на битието в културата"...

Краси , първо трябва да довършиш районирането , че селата останаха без ученици , защото учат в градовете . После парите които даваш за приобщавашото образование и за обхвата , както и за учзвими групи ги пренасочи към мотивираните и знаещи деца , защото циганското образование е изгубена кауза , и парите отиват на вятъра . Повечето от тях в прогимназията са неграмотни. После премахни делегираните бюджети , защото всяка година същите преминават в по горен клас , за да се запази бюджета . След това направи реални матурите в 7 клас , за да разбереш че съм прав . Ако това стане , ще намалеят катастрофите , защото неграмотниците няма да управляват с редовни документи , а най вероятно с купени , пък и някой от тях виж след време ти е станал началник ! И най накрая затвори половината университети , за да се върне конкуренцията и във висшето образование да учат най добрите . За сега толкова , пък като го направиш , ще видим ! Поздрави !

Значи политиците да се върнат в V клас, белки научат нещо...

Тази дисциплина да се изучава от г-н Бойко Методиев Борисов.

Абсолютни крет.ни и тъп.нари са министъра и всички в министерството!!! Сина ми учи в паралелка "софтуерни и хардуерни науки" в математическа гимназия. Има повече часове по история и география отколкото математика и информационни технологии. Паралелка биология имат два часа повече математиката отколкото неговата паралелка. Що за програма? Учи и музика, но нямало да пеят защото за един срок трябвало да вземат материала за цяла година и само щели да пишат теория. Недоумявам просто!?! Три дни има по 8 часа и се прибира вкъщи 16.30 - 17.00. Кога да си почива? Да учи ли , да ходи да се занимава със спорт или с нещо друго. Учениците са ДЕЦА все пак! Трябва да имат време за почивка, игри / спортни занимания, хоби и учене. Какви ще станат ако ги претоварвате така! Само за раницата говорите по телевизията: тежка ли е или не, а за съдържанието на учебниците?! Текстове за еднополово привличане в биологията, представяне на турското робство като страхотен живот по нашите земи, обезличаване на величието на цар Симеон (преди "златният век" - сега "нищо значимо") и други наши царе ...!!! Вие съботирате бъдещето на България!!!

Тази дисциплина трябва да се изучава в агенции, министерства, кметства и особено задълбочено - в Парламента!