17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циркаджии ! Щели да правят “изслушване” !?

А какво да правят...кастинг ли..

Мафията превзе държавата тотално.

...цацаров ми се вижда доста гъвкав и според мен както и гешев се гласят за EU прокурори... никакви конфкликти не създават нито с ундергроунд; нито с цуигани; нито с легални бизнесмени...ни лук яли ни кук мирисали...с всички в добри отношения и няма ни един осъден...Освен да се въртите на ротативен принцип - друг изход не виждам.

Защо ми слагаш минус - изявите им по медиите говорят по-скоро за по-големи амбиции от ВСС. Те де факто не са в конфликт с никой. Обвинения милион, но осъдени нула. То това се иска и в EU. Ти там мислиш ли че бизнеса е целия легален?

Запълват си времето да не скучаят завалиите след като и слепия и глухия разбраха че е назначен....

Управляващите и Б3 с комбинацията Гешев гл.прокурор ,а Цацаров на КПКОНПИ си осигуриха светло безаварийно правосъдно спокойствие за 7 години.Прилича ми на ,,такса спокойствие".

Ами надявам се да си спокоен вече

Назначете сестра Галева или сестра КТБончева и двете от вокална група бесепеее!

"Допусна" е дума с която разсмяхте и магаретата в обора. Неговото назначение е ясно и целият цирк е фарс.

Магаретата се смеят, а умните се радват на назначението

Стига с тия дребни риби! Назначете Китов, Акулов или поне Щуков!

на ДП, т.е. 10

И Цацата излезе дялан камък. Където да го поставиш все става. Смешници.

Как може потенциалните корупционери да си избират кой да ги обвинява в корупция. Това е поредната идиотия в „правовата” ни „ държава”.

Крайно време е да забраните коментарите и под тази статия, защото явно пак не са много проГЕРБ, както на вас ви се иска. А и на Господарите ви, дето ви плащат също.

ГЕРБ узурпираха цялата власт. Интересно кой ще им повдига обвинения и кой ще ги съди. Навсякъде сложиха техни послушни и доверени хора, посочени лично от Борисов.

Не доверени хора а слуги.

Да ги съди, ама за каквооо

Факти ? Забавянето на почти всички значими строителни обекти , изпълнение с качество близко до 0 и т.н. почти всеки един от ГЕРБ може да бъде принципно осъден за малоумното си поведение и управление , но е ясно че на зомбираните им избиратели нищо не може да им се вкара в главата.

Какво събеседване ? Шефът на КОНПИ трябва само да зная законите и да ги прилага !

Антикорупционната комисия допусна Цацаров до изслушване за шеф на КПКОНПИ Цацаров и борба с корупцията по високите етажи на властта,това са две взаимноизключващи се неща. Вече може да се каже че тази комисия се превърна в комисия за осигуряване спокойствието на Мафията на най-високо ниво,както и прокуратурата.

Как благодарите на потребителите си? Като забранявате от страх коментарите под статията за наградата? Не сте зле, но пишещите трябва да се постараят да пишат без грешки. Правописни и фактологични. Иначе и да се хвалите че сте велики, хората все пак си правят изводите. И е хубаво да започнете да правите разлика между притежател на български паспорт и българин. Ако си роден афганистанец и с китайски паспорт пак си афган. Капиш? Хайде със здраве и като кобрата, напред и нагоре!

Кво значи допусна , айде слагайте си го за шефче , на всички ни е ясно какво ще се случи в това "некорумпирано" правителство.

Буда, ДП, Цаци, Ахмедовци, тераси, хотели, къщи, фондове. Банда е превзела властта.

Ти тераса нямаш ли...или я усвои за да може да спиш на нея ..