46 г. затвор грозят бивш почетен консул на България

Присъда от 46 години затвор заплашва бившия почетен консул на България в Бурса Хаяти Коркмаз, който бе задържан за участие в организиране на престъпна група за контрабанда на антични предмети от Турция за Европа.

Обратно в новината

Коментари - 46 г. затвор грозят бивш почетен консул на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

па и почетен го направили от тройната крадлива пасмина преди време . дано сега некой юзбашия на турски зандан го почита всяка вечер . а не като наште утрепки да му дадат условно и да го пратат по живо , по здраво да си харчи жълтиците .

Знаете ли, че още преди създаване на Велика България на хан Кубрат българите са били под владението на Западнотюркския хаганат за около 70 години.Затова ни смятат за тюркско племе, макар че населяваме земите по течението на р. Дунав още тогава и е ясно, че сме славяни.Не случайно братя славяни ни освобождат на утрешния ден от турско робство.

Както обикновено където и да отиде българин и все за престъпления и измами мисли!

Хаха Мелихо, гюзел ач-кюпек ханъм ко стана сега? Чакай сега ама той не е българин нали още 1973 година се изнася в Турцистан, там го приемат с отворени обятия. В Турцистан расизма е на сериозна почит и ако не е бил турчин едвали са щяли да му дадат да припари през границата. А и по тогавашно време когато 2 та блока на капитализма и комунизма се бориха ожесточено за надмощия знаеш ли какви проверки са му направили на цялото семейство. По мои спомени за да излезна тогава в чужбина попълвах около 10 страници въпросници и се чакаше около 1 месец проверка за да те пуснат. Така че Пенке или Мелихо иди си пии хаповете.

Какъв българин е тоя манафин ма, Мелихо? Разклати си кухата глава читашка! Той е точно такъв българин, каквато си и ти - гаджал е та дрънка!

За нашите ДС.колекционери 2002г.

За мен поразителното в тази новина е "ДВУМЕСЕЧНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА!!!" Ало, Велчев, кой е в Европата, България или Турция. И коя държава е правова???

има-няма за 6 месеца ще си получи ефективната присъда за много години. Какво да правим, така работят изостаналите според великия ганьо турци, икономиката на горката турция просто не коментирам, туризма също

никой не те задържа тук. Като не ти харесва отивай да им ядеш пилафа и пиеш шербета. А икономиканта им е знаем пише произведено в Турция само че като отвориш кашона виждаш че е произведено в Китай.

"През 1973 г. се изселва със семейството си в Турция".Кой можеше да емигрира със семейството си в 1973г? Твърде вероятно е организираният канал да е действал и за наркотици и оръжие.

ако незнаеш направи справки да видиш на колко пъти им е давано свободно да напуснат България. Периодически през 10 -15 години им е давано свободно без да бъдат насилвани както практикува Турция спрямо българи, гърци, арменци, кюрди, перси и т.н. А иначе каналите за наркотици са били формирани още по времето на англииското присъствие в Турция.

Много ще се израдвам ако тоя башибозук стане и почетен затворник за около 40г.

На мен най-много ми хареса присъдата - 46 ГОДИНИ !!! Ех, дали че доживеем и в БГ да се дават такива присъди, а не само условни или от 1 до 3 г....

... и пълна конфискация-я-я-я! Награбеното да се експроприира в полза на музеите и на държавната хазна! Мискини с мискини! Няма ковчег с джобове - нищо няма да отнесат, хищници алчни!

БГ Мафията и в Турция я разбиват, не само в Шенгенските страни. Ако ЕС не вкара в затвора тия комунистически престъпници, то турската държава ще го направи. Българската е ясно на коя мафия е.

Да бе,прав си! Само затвор за комунистическия престъпник Хаяти Коркмаз!

що така го плюете? Или има нещо друго да е бил агент на България. Другар на Доган или противник на Касим Дал? Странно много странно. Ма май ми се чини че нещо не се разбрал с сегашните ръководители на Турция.

Каквато държавата - такива и консулите `и!

Навремето монито пасито назначи за три месеца десетки подобни почетни консули - беше му се видяло много изгодно да се раздадат документи за почетно консулство и да се прави някаква си промоция на държавата ни, с минимални разходи. Имаше някакви приказки, че доста от тях си плащали щедро за почетното консулство, защото то им е много престижно и помага в личния бизнес. А като гледам сега, не е била само славата - докарвали са си и добри материални приходи, чрез престъпления, естествено ... Типично за другарите на монито и за триглавата ламя също!

ама по смело го кажи де

Ако хванат бандит изнасящ ценности от България,ще го осъдят на 1 г.условно,за да го стимулират да продължи делото си!

по чие предложение Коркмаз е назначен на този престижен пост?

Сега дано поне Турците хванат и осъдят и шефа му (А. Доган) поне за някое от всичките му престъпления. Щото нашата корумпирана съдийска паплач работи само в интерес на престъпността и мръсниците.

ТИ ЗАБРАВЯШ ,ЧЕ ТУТАКСИ ЩЕ ИЗСКОЧИ др . МАРКОВСКИ И РАБОТАТА .........Е ЧИСТА!!!!!!!!!!