17-11-2017 20-11-2018

Коментари

долу има: "Случаите на COVID-19 са се покачили на седмична база Най-голям спад на инфекциите има в Африка и западнотихоокеанския регион, където те намаляват съответно с около 18 и 16 процента 14:44 | 20 октомври 2021 | Редактор: Радостина Димитрова Туй да не е майтап? В Африка и Кирибати внезапно се излекуваха? А после викат не е политически вирус. Ай сиктир.

че пише "СЗО: Само в Европа случаите на COVID-19 са се покачили на седмична база". Е как пък само тук?

Това си е някаква кампания срещу здравите хора. Значи болен може на дискотека, здрав не. Куку...

А тестът за АНТИТЕЛА с какъв "срок на годност" е?

6.3 секунди. Що питаш?

Ако днес имам отрицателен ПСР тест значи дават зелен сертификат А след два деня нов ли да прав

Имам кръвен тест за наличие на антитела от март тази година, ГЪЗЪ ли да си избърша с него???!!!???

Моят е от преди 3 седмици!

Аз имам тест за антитела от ЕС лаборатория от 28 август.21 г. с най-високи числа по два метода ,и в началото на септември/21 г. не ми го признаха на летище София? А ми размахаха някаква заповед на Кацаровия. На въпроса ми, че след като е издаден от реномирана ЕС лаборатория, защо не го признават, ми се отговори, че тук е България?! Я сега някое компетентно лице, от тези , дето всеки ден ни облъчват, да коментира случая! Колкото до Кацаровия, там нещата са ясни от пръв поглед!

да се чете "издаден от реномирана ЕС лаборатория и валиден като PASS от страните в ЕС".

Малоумници!

И сега като напсува, сигурно се чувстваш на седмото небе. Какви дреболии ви топлят вашето поколение.

Туй е голям пишик, само и само сертификати. Дойде ковида да се наложат ваксини, дойдоха ваксини да се наложат сертификати. Преди година това беше чиста конспирация, а сега какво е? С уважение редактори на цензурата на Дира, това е много много съмнително, и едва ли ще спре до тук, и едва ли ще ви подмине и вас. Нямаше никаква друга болест, инфекция, пр., и сега изведнъж и то толкова общо "зелен сертификат". Ми той като дойде, няма отиване.

Всичко е действителност.

Купувайте, купувайте! Всички боклуци, дето някой си експериментира с тях ги купувайте! Ние сме опитни зайчета - ще изтърпим! които оцелеем, де... БЪРКАЙТЕ ДЪЛБОКО В БЮДЖЕТА, ПРИБИРАЙТЕ КОМИСИОННИТЕ И АЙДЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Влизам ти в ситуацията! Ако повече хора умрат, сам ще трябва да ореш нивата на село.

А кога ще зачитат и тестовете за антитела? От къде някой ще има антитела в голямо количество, ако не се сблъскал с вируса?

Не смеят. Макар че това трябва да е единственият критерий. Но не искат никой който го е преминал без да си е платил на бялата мафия да се брои като преболедувал. Защото хората просто ще го преболедуват, а те именно това не искат. То ако някой се ваксинира сега най-малко след 43 дни ще има сертификат. А ако го изкара ще го има за десет дни. Е ще трябва да си стои в къщи и да заразява домашните, убивайки бабата и дядото. Или бабата и дядото на съученика на детето си. Ако не стои в къщи а отиде в парка няма да зарази никой, но това не е правилно. Та за постъпващите неправилно, гратисчии за системата, никакъв сертификат.

ИСТИНАТА КАКВА Е ? ВЪРТЯТ, СУЧАТ ОТ ТУК, ОТ ТАМ, ОТ ЛЯВО, ОТ ДЯСНО ... И НКАРАЯ ВСЕ В ЕДНА ТОЧКА - "ВСЕКИ" ДА ВЛЕЗЕ ... ЦИФРАТА "НА ОТЧЕТ", ПОД КОНТРОЛА СА "СУПЕР"-КОМПЮТЪРА. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ - ДАЛИ СЪС "СЕРТИФИКАТ" ДАЛИ С ТЕСТ НО... ДА СИ "В СИСТЕМАТА" , А ПОСЛЕ ....ПОСЛЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИМ Е ЛЕСНО ...

Значи антигенен тест от 2020 г. важи , а за антитела НЕ....вие сте за ????? :)))

Жена се разболява, прави си тест, положителен. Карантинират я. Карантинират и съпруга й като контактен. Той също се разболява. Не си прави тест, защото не може да отиде до лабораторията заради карантина. Изкарва го сравнително леко, но не може да получи зелен сертификат. Гениално измислено?

Защото не зачитат тестовете за антитела!

Но в България не го зачитат, 'щото така ще ласне цялата лакардия с PCR и антигенните тестове!

Тоя се излага вече. Сложиха му вилата на врата и край - глупост след глупост. Значи преболедувал 6 месеца щото ЕК така определила, ама положителните тестове от миналия декември ще важат…идиоти!!!!

Две години вирус лъжи, две години аз не помня вирус да е живял толкова освен в медиите,даже и там не помня. Лъжиии,лъжиии а олигофрените вярват. В Африка на +50 в Антарктида откриха при -50° аре нява нужда а . Педрази грозни

Забравих да попитам за дишането колко ще е месечната такса. Дигитален ли ще бъде сертификата или на хартия. Или като в Германия ще раздават лепенки за бърз достъп (нещо като жълтите звезди за евреите от историята).

В София ще остане безплатно, на субсидии на общината щото компенсира с приход за бешите престилки. 15 000 на година мрат от мръсен въздух официално - от ковид 10 000. В едното милиарди от нашите джобове и през бюджета (пак от нашите джобове), а в другото 10 климатика подарени за 10 години…

а онези -- с антителата -- кво ги правим?

като нас засега духат к....

Оставка, съд, затвор!

А здравите защо трябва да се тестват? Виновни ли са, че са ЗДРАВИ?

От социализъм към капитализъм и от там към фашизъм. Бързо пропадаме.

Смъртен акт ще важи ли ?

преболедувал съм, имам епикриза и пак не мога да получа здравен сертификат!

Цената каква ще е? Да не забравите и моята комисионна ей!