17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има и такива ХОРА!

Това с "подаряването на шанс" е като да подариш билет от лотарията. Печелившите са твърде малко.

Да са живи и здрави и дано това момче да е излекувано за да живее пълноценно, неговия благодетел да бъде благословен, за лекарите-здраве и златни ръце.

По важното e: - Боката и цъвикито са добре, какво тук значи някой си дето ние не го познаваме.

Глупак

Всъщност това е срам за държавата и нейните управници. Държавата е способна да остави пациента да умре щото тя "дава" 5000 за лечение което "струва" 11000.

Всъщност това не е просто срам. Държавата извършва престъпление. Би трябвало "анонимния дарител" да може да осъди държавата да му възстанови парите. Със законната лихва. Срам за държавата всъщност е съществуването на явлението "просене на пари за лечение", без значение дали е "легитимно" или е измама.

Срам за държавата са антибългарските тролове! Дарителите са Нашата Гордост!

Дарителят е от тия с автомобили за 200-300 хиляди лева.

Какво значние има бе тикво,с каква кола е?Човек е излязъл.

Има, има, но ти не го схващаш! Вероятно ти липсва акъл и не разбираш какво е казал този, когото обиждаш. Той не бива да ти се сърди като вижда умствените ти възможности! ;-)

По умерено няма да има нужда от подобни дарения. Незнам какъв е дарителя Бог да му върне каквото му се следва!

Грабежът е съвсем друго и много по-тежко.

Крадът ни приватизаторите,грабят ни освободителите!

За съжаление ние нямахме парите и моят съпруг почина........Мисля, че не сме единичен случай .....

Няма, някакви си пет хиляди, за да се спаси човешки живот в тази кочина, но свинете, които я управляват, намират милиони, за да си строят стадиони, бази, коневръзи?!? Кое в по-важното бре, олигофрени, да откраднете едни милиони през ваши фирми, имитирайки загриженост за ненужни обекти или да спасите онези, от чиито съдби зависи благополучието на тази кочина??? Всъщност, кой ли се интересува от нуждите на суверена в тази кочина, важното е... обекти да има, за да падат милионите в правилните джобове!!!

Руската АЕЦ Белене е нинужен обект през който руската мафия открадна милиарди от Българското здравеопазване и от пенсиите на ренсионерите!Но Българите сме свикнали да преодоляваме трудностити и да останем хора както този Дарител!

Много си ,,добър,, на опорните точки ! ...ама до тук... Яске прочети каква грандиозна глупост ,,си възпроизвел,,!

Мартинке, и Костов говори същото на Ленчето. Руската мафия разпродаде активи за 30 милиарда и внесе в хазната само 3 милиарда. И нефтохим хариза на руснаците.

Е за тва няма пари за надеждно болните, щото кинтите изтичат за безнадеждно болните. 2 милиона струва една трансплантация. Интересно кой застраховател ще плати и кой обречен трансплантиран? Казала съм на родата че не желая да бъда транжирана след смъртта си.

И откъде ти хрумна тази глупост, че една трансплантация струва толкова? Запознай се с фактите и недей да ставаш смешна из форумите!

Да са Живи и Здрави Момчето и Дарителя!

Сега чакате някой да ви дарява, тъпаци

Моли се и за теб да се намери дарител при нужда!Не разчитай на някакви ,,нови визии” щото те взимат ,а не дават

свести се!

Разби социалния строй, бе, глупако? Още ли не си разбрал, че това бяха любимите ти комуноиди? Ами че те и досега ни управляват, те и техните копИлета и марионетки!

Лекарите са Богове в бели престилки - всеки ден спасяват животи... Респект! Анонимният дарил Живот на момчето!!! Това трябва да е водеща новина цяла седмица. Доброто също е заразително. ... Анонимният е Душа-Камбана.

Пишат ти, че хората масово нямат пари за операции...кво си се въофулевил като овца , като са добри лекарите та кво и оня гебчо Начев е добър, натрупал незнайно как милиони в банката и 20 апартамента и спокойно ги праща в гроба пациентите си , които нямат 10 000лв за клапа

Потърси специализирана помощ! Дано в псхиатрията е безплатно!

Вероятно се касае за погасяващ пейс-мейкър, който реално спасява човек. Само че половината от малкото пари за медицина отива за лекарства, голяма част от които за безнадеждно болни, без по-добър ефект от досегашните, но в пъти по-скъпи. Много сме "хуманни" за безвадежните случаи, даваме луди пари болните да умрат в някоя чужда клиника , купуваме най-скъпите лекарства, но това е за сметка на останалата медицина, която реално спасява хора. Най-вероятно и този случай е такъв, но това момче просто е имало късмет. Но много хора го нямат и умират от липса на действително животоспасяващи средства, а можеше да са живи. И не са виновни лекарите..

Щерев и да не си ти...

Злото ви победи и ви уби тука в тая територия...това момче е получило шанс за живот, но ако иска да има семейство, деца и негови деца ще трябва да напусне това смъртоносно блато тука, където хората масово нямат пари за операции и лечение и мрат като мухи

Злото е победено на тази територия тука защото в България се заселват стотици хиляди руснаци,англичани,немци,холандци и други. Значи тука Побеждава Доброто над злото! Да пожелаем Дълъг и смислен Живот на момчето и на Дарителя

Фантазията ти , бб ще ядат лайна холандците тука и ще работят в промаркет

Благословени да бъдат и двамата!

за да бъдат затворени устите на хейтъри-коментатори, които винаги ще намерят с какво да се заядат. има и Хора. който и да е този човек - да е жив и здрав.

Има истински хора! А тук някакъв пак тръгнал да се заяжда.С това си храни дребната душата.

Хвала, браво, ...нямам думи!

Да е живо и здраво момчето... и неговият спасител!

Прав си. Това не минава в графа гафове и сензации. Умиращо общество... Изрязани усещания за добро и благородност. В същност човека, който го е направил явно не е такъв. Респект към такива хора!

Чудно! Нито един коментар към такава новина. Явно много сме се свлекли под дъното на човешката мизерия и дребнотемие!