Анкара наложи пълен контрол над цялото онлайн съдържание

Ще се налагат глоби на медии, ще се отнемат временно или постоянно лицензи на интернет доставчици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво ни са "свободата на медиите" у нас - само празни приказки и манипулации. Колко са " свободни " те си знаят - изпълняват определени политики, зададени предварително материали... Дори и да излезе нещо истинско , като няма работеща правосъдна система и работещи институции, това се казва празни приказки или кучето си лае, кервана си върви" .

На фолксваген ще им е добре- ще пускат за тях информации само ако им харесват! Няма досадни медии, даже бивол няма, че и възможност да го финансират няма...

С тази политика няма ЕС,няма Фолксваген,даже и други инвеститори ще напуснат Турция! Ердоган все повече налага халифата в Турция,ислямизира населението и провежда гонения срещу християните,може да намерите доста инфо по въпроса! Най лошото в случая е,че ЕС,САЩ и Русия продължават да го държат на власт поради личните си интереси и Ердоган това го знае,затова и започна да извива ръцете ту на едните,ту на другите... Турция леко полеко се превръща в тоталитарна държава. Отделно тотално се въоръжава,както за своя защита,така и за бъдещи операции извън границите си. Затова САЩ не са искали да и продават ракетни комплекси,защото не са имали доверие на турците,докато сега руснаците си гледат интересите и им продават ракетните си комплекси без да им пука,че Турция се превръща в опасна регионална сила,важното е да успеят по някакъв начин да я отделят от НАТО и Запада изобщо. Запада не налага санкции за да не изпусне своя съюзник и така Ердоган си прави,каквото си поиска! Бежанците също са голям коз за Турция спрямо Европа,чрез тях турците постоянно рекетират европейските държави да и отпускат милиарди за да не ги допускат до границите на ЕС. Какво ли е намислил за по натам Ердо,на първо време разширяване на южната граница към Сирия и Ирак с предтекст мирни зони и унищожаване на кюрдските "терористи",после тези граници така ще си и останат. Дано не започне и към нашите граници на Балканите да се заглежда,както и да финансира терористи,които да правят проблеми на Балканския полуостров. Ердоган не признава Лозанския мирен договор,мечтае за възцаряването на Османската империя,постоянно нарушава границите на Гърция и обявява нейни острови за турска територия,като досега никой не го е спирал да ги отдели,освен гръцката държава. Каквото и да прави Ердоган в последните години все му се получава до някъде и така той трупа вдъхновение,че може да прекрачи още по големи граници. Турция става все по опасна за християнския свят,става все по опасна и за Израел,за всичките си комшии без Иран и Русия,докъде ще му стигне малоумието на този бъдещ тиранин тепърва ще видим,но докато го търпи Запада и Русия,а те ще го търпят още доста време явно,Ердогановата политика ще става все по опасна за региона и мечтата му за мини Османска империя ще става все по реална.

Това си е чиста репресия,чист тоталитаризъм! Така е в момента и в Русия! А си се обадил и си в ареста,а си казал нещо против царете Ердоган и Путин и живота ти се променя драстично в посока надолу...

и как аджеба се стигна до тук? Уж Турция беше пример.

Този има добра политика в сферата на икономиката и производството, но заигравките му с религията и подобни изцепки с ограничаване на свободната информация - ще го приключат. Може след 10 години да е, но няма да останат без последствия тези му действия. Все повече хора не го харесват.

ШЪ влезите в ЕС... ма друг път

До преди 4-5 години, се пишеш всичко в интернет. Коментари под новините, също. После дойдоха едни Турци= Шпиони и почнаха да дават пари на български сайтове да пишат Измислени Измамнически новини и да трият коментарите под новините. Обаче видяха че Българите, пак РАЗКРИВАТ арабската Измама. И сега казали на Б. Борисов да ЗАБРАНИ коментарите под новини в сайтове. Турците са Измамници и башибозуци. Думите- "" бежанци и мигранти"" са Турско- арабска ИЗМАМА. Ако Тодор Живков беше разтрелял Ахмед Доган и Карадайъ през 1989 г, сега Българи щеше да бъде 10-11 милиона българи... Само НЕ разбирам какво правят- Каракачанов и Симеонов в това правителство на Б. Борисов. Уж се наричат Патриоти, а помагат на Башибозуците.

Kenn1111

Без военен преврат Турция бавно но сигурно се превръща в диктатура.

Като България!

Какво очаквате от средновековна държава. И в космоса да отидат, пак са изостанал отпадък от 16-ти век. Жалко за прогресивните хора там.

Като ви чете човек коментарите за ''диктаторите ''Ердоган и Путин , и като прехвърли човек назад нашите новини само за няколко часа какво се случва в Бг , и кое от кое по - БЕЗУМНО и ПАРАДОКСАЛНО , да не говорим за последните 30г.( Не че отписваме предните 45г. де ама..) , се питам дали изобщо има място за сравнение ?! Много лесно се свиква и се живее с мисълта че си свободен и демократ , особено когато собственните ти управляващи ти казват че си ''дебил'' и ''лош матрял'' , и трябва да избереш ''магарето ''което ти вържат отпред , но пък не боли много особено ако си толкова НЕВЕЖ за да не осъзнаваш какво точно са ти казали !!!!

абе виждал си ти диктатура през последните 30 гдд.Имаше ама преди това. Вкрайна сметка защо не отидеш в истанбул да живееш или в Москва.Промити шматки.Пълнят с нагло измислини новини Нета после викат цензура имало

Не съм бил в Москва , но съм бил доста време и в Истамбул , бил съм и в Анкара !!! Предполагам че и ти си ходил , ако не си ти препоръчвам най-сърдечно , но НЕДЕЙ да пазаруваш на Капалъ Чарши - Та КАКВО МУ Е НА ИСТАМБУЛ ?????!!!!!! Аз го намирам за прекрасен град , в който има от всичко което можеш да се сетиш , друг е въпроса ако си сляп и с предубеждения , за да видиш красотата му ?! Анакара е сравнително млад ,. но много бързо развиващ се град , в който се строи много и е доста чисто в сравнение дори с други Европейски градове например !!!! Виж нямам никакво намерение да споря - ОБИЧАМ си БЪЛГАРИЯ , и НЕ искам БЪРКОТИЯ и ХАОС в Родината си !!!!

Не ме притеснява налагащата се диктатура от мустакатия гютферен, а това, че голяма част от турчолята одобряват действията му!

Всички ползваме свобода, извоювана и платена от предишни поколения. Нормално е да ни я отнемат. Безплатен обяд няма. Днес в Турция, утре у нас.

Живяло се е и без интернет , и пак може да се живее ако се наложи !!! Проблема , е че всички се облъчихте от тъпи селфита и фейсове , свикнхте за всичко да Ви е наготово с едно натискане на копчето , и загубихте способността си да мислите, а се пише и говори без да се мисли едно към гьотере !!! Винаги НЯКОЙ трябва да е ''диктатор'' и ''чудовище '' , за да се оправдаят мерките за стегнация които тепърва ще се увеличават !!! Съвсем нормално е , с развитието на технологиите да се увеличава и контрола , и ако някой си е мислел , че може да си прави каквото си поиска , само защото му е дадена възможността за комуникация - То или е наивник или е ГЛУПАК !!! Хората НЕ са способни да си сложат сами спирачка за каквото и да е ( това се нарича Възпитание, съзнание и самоконтрол ) , А НА ТОВА НИКОЕ УПРАВЛЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА , и ние имаме хубави поговорки за това : '' Пускаш го под одъра и то на одъра '' , ''Подаваш му пръст , а то ти отхапва ръката '' и т.н. !!!! Да не говорим , че и сами виждаме на улицата какво означава ''СВОБОДА'' и как хората я изпозват !!!! Кой Ви е обещал Свобода без контрол - Че това си е жива Анархия бе хора - Точно пък Бг е пример за това ( за съжаление ) ??? Ако всички хора имаха съзнанието да вършат всичко честно и почтенно - Нямаше да има нужда нито от полиция , нито от служби , нито от камери и системи за сигурност - А ТОВА СЕ НАРИЧА ЕВОЛЮЦИЯ , която ние за съжаление още не сме достигнали - Може би някое друго хиядолетие , кой знае ?!

Не съм очаквала да Ви хареса подобно мнение , Но сами ще се убедите с времето !!!! Всичко което става днес в Турция , утре ще стане и у нас , както става и на много други места в Европа и по света , но става тихичко и без много шум , а с обяснението че всичко е за Ваше добро , Вашата сигурност и благото на демокрацията , затова и не са нужни ''диктатори'' , защото доволно си мислите че сте свободни !!!

Ти си за 4-ти км братле,а и хората,които са ти надумкали плюсовете!

:) наивни смешници са тоя де го избират

НЕ СЕ СМЕЙТЕ ГЯУРИ :))) ПРИ ВАС ОТДАВНА СМЕ ГО СЛОЖИЛИ :))) ....

В целия западен свят има жестока цензура не само онлайн, а въобще. Обаче пишат, че другаде в страни като Турция има цензура видите ли.

Балканите нямат нищо против от слаба Турция! Когато Турция е слаба целия Балкан блажи!

Реално само САЩ до сега са успяли да постигнат тотален контрол.

Наш Бойко от Ердоганя се учи... Иначе вика ГЕРБ били "Граждани за Европейско Развитие"... Кое му е европейското бе пишман мутро?

Още като отвориш един сайт и вземат да ти падат прозорци като керемиди и разбираш кое му е европейското.

Дори и да нямаш стени ако си сляп и не знаеш какво четеш все тая и тук е така от много информация малко полза, няма кой да я осмисли

Е, какво стана с демократична Турция? Казах ви аз, че опита за преврат не беше никакъв опит, а чист успех, но вие - НЕ!

Прости хора и овце им трябват на деспотите. Това е тактика от древните времена. Колкото по-просто и неинформирано е едно население, толкова по-лесно се контролира.

Браво и тука трява да стане така .

Мюмюне, бегай да се молиш на оня педофил-шизофреник....

Пазете се от хората, които ви обещават благоденствие, защото ще ви отнемат дори и малкото гледка от прозорците на къщите ви. Ердоган обеща благоденствие, а сега им отнема и интернета. Само оценете колко голям бонус имаме , че сме свободна държава, която не е под контрола на Анкара и Москва. Тази партия, която дойде , за да даде благоденствие и работа, а сега гони дори и децата за антидържавна пропаганда, като дори съди чужденци за техни изказвания извън територията на Турция... Турция е тоталитарна държава, която служи на Запада и той си затваря очите за всичките злоупотреи и нарушения на човешките права. Да, но това повече не може да продължава и турция трябва да застане до Русия със същите ограничения.

бива те да създаваш виртуални вселени.

Голяма свобода имаш,евала гума боколизците като теб не се оплакват!!!

на свободната д-ва

"Само оценете колко голям бонус имаме , че сме свободна държава, която не е под контрола на Анкара и Москва." Имаш поздрави от Асанж и Сноудън!

Турската кочина стана досущ като руската кочина, про3така Ердоган тотално копира пУтлер. Край с приказката за Турция, скоро и двата обора ще засмърдят много лошо.

Лежат си на плажа американец и нашенец. Отпиват си от бирата и американеца казва: - Абе България е много хубава страна. Свестни хора сте но нямате свобода. Ти знаеш ли, че аз мога да влеза в Белият дом да се срещна с Рейгън и да му шибна два шамара. Нашенецът мислил мислил и му отговорил: - Това вашето не е никаква свобода. Ти знаеш ли че аз мога да ида в Правец и да се изпикая на паметника на Т. Живков? Американеца поел дъх, помислил и казал: - Виж какво - аз малко пресилих нещата. Мога да влеза в Белият дом, мога да се срещна с Рейгън ама няма да му бия шамари. Нашенеца отговорил: - Абе и аз попресилих. Мога да ида в Правец, мога да се изпикая на паметника на Т.Живков ама няма да го вадя от гащите

да ви уврат главите. нали признахте косово - какво сте се разврешели тука.

Разговор от Балканския Ориент: Аве Барабойко, ти ли ще искаш да ме изпреварваш - каза Ерсдухан и пак пришпори медиите.

демократичен ислям :)

Някой да е чувал демократична страна да има на тоя свят, която е близък сътрудник и приятел с алкашките?!

Luna0102

Ще могат да си контролират поливните системи.

При нас да не би да е по-различно? Вожда отиде на гости на Славко в предаването му, омаскари го, и сега - край, нема предаване. На маймуна го направи. Един друг, професор, отровно трио при Диков, остана без кола - някой я е запалил ей така.... Навсякъде вече е яка цензура. Затягат коланите всички.

щом не са те турили в лудницата още.

Бахму и диктатора - сега като направи тотален медиен котрол, ще убива политици и бизнесмени, които му се пречкат

Язък за турците а бяха дръпнали доста пред България.

ДИР от години изпълнява директивите на Ердоган. Нищо ново в стария турски хамам....едната ръка отпред а другата отзад. Колкото успееш с табаните да се подмиеш....толкова.

който се хване с руснаците, това го чака. ние тая игра сме я играли вече...

турция е на светлинни години пред нас

Сега САЩ като си приберат версиите от Турция, както от Югославия, в Турция ще се случи Свободен Кюрдистан. Анадънму?

преди време...

Само така Ердо , Давай Глад , Бой, Тормоз , много деца и никакъв интернет и телевизия да не учат чалъми раята ........

Приятелите на дребния путин са всичките такива едни демократи.... Нашите руски мишленца да ходят в Турция, а не в лошата Европа.

Я се опитайте в "демократичните" САЩ или дори в България да кажете нещо по "независимите" медии против банките или евреите и ще разберете, че, и в "свободните" държави има здрава цензура!

Всеки може да каже каквото си иска в САЩ Виж в кочините рассия и туркия не е сигурно дали ще осъмне

В САЩ по-бавно ще влезеш в затвора за антисемитизъм.....отколкото в Россия. Петух недоделанный, смотри " Вечер с Владимиром Соловьевым".... налита на бой на полски журналист поканен от Соловьов в студиото....Защото Полша е била окупирана от Хитлер, но поляците били длъжни да плащат репарации на руските евреи. Поляка ОТКАЗА да сподели този дебилизъм и почти бе набит от Соловьов в студиото. Но това не пречи на Соловьов да има 2 вили за 20 млн евро в Италия.....като чист .руски националист от еврейски произход, когато го свързвало със Сорос единственно липсата на краекожие. Това заявено в ефир....

веднъж вече го бяха екстрадирали, за съжаление пак пуснаха долната шляхта.

или как се пърди у джамията и се вика на дядо оджа пезевенг

Vyzmojna cenzura?????? Dir vie v red li ste? Tva si e chista proba cenzura!

По пътя на Северна Корея и Русия. Да живей!

Европеецът Мустафа Кемал Ататюрк, основателя на модерна Турция, се обръща в гроба! Азиатеца Султан Ердоган за няколко години ликвидира модерна Турция и я върна в средновековието.

Не е точно така и двамата правят едни и същи неща но в различни времена.

тъпи читаци,ко друго могат,а ,могат да си забулват кривокраките и мустакати кадъни

Как иначе ще скрие какви боклуци са с 400 Сега ще си ги чукаг от главата Вчера турските пилоти на ф 35 са ги натирили обратно в Диарбекир Да се любуват на с 400

Всяка диктатура налага контрол над информацията.

Явно гледа китайските и руските си колеги.

от този на САЩ...

Преписан, ама потурчен.

Бе де да го знам от кого гледа. Май толкова се е вторачил в светлото бъдеще че май не забелязва настоящето. Ама - тяхна си турска работа.

Турция = Северна Корея с джамии!

Ами не съвсем - нямат ядрени оръжия, ама той апетитът идва с яденето.

но северната страна си спретнала ядрена бомбичка под носа на великите сили

все още не е ясно къде ще отиде "народната кола"

Ужас!!! Турция все повече заприличва на хитлеристка Германия, а Ердоган - на Адолф Хитлер(който той неведжнъж е казвал, че много харесва). Жалко за прогресивните и интелигентни турци! Вече масово хиляди обмислят да емигрират при роднини в САЩ, Австралия, Европа! И тази Турция контролира България...

Защо да е жалко. Те отдавна отлетяха в чужбина, и то продължава всеки изминал ден. Жалко за тези които нямат възможност. Остават в черната дупка. Познато ли ви е?- както беше при 1989, източният блок, СССР!

- Ким - Ердо - Путя - генсека на ККП - Нурсултан - Кастро Приликите са , че отиваш в затвора за приказки "против вожда"

Забрави Бойко Бухалката

мен ме няма в списъка щото назначих жена си за виципрезидент.

Пропуснал си Тато.

ги слагаше всичките в малкия си джоб, да не говорим пък за албанеца енвер ходжа.

Мангала Ердоган ги върна 100 годони назад...Евала Ефенди!

си сто години напред, така ли?

Не той а ти си турски трол бе резак мазен!!

Ердоганя закъсня.....Путьо го изпревари тука. Сега и ако въведе бой на жената веднъж годишнно без съд, ще стигне Путьо, нищо че е 2-3 години след него, но явно в Раша исляма се развива и уважава повече отколкото в Турция

ходи ли да положиш цветя на паметника си днеска?