17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър ден. европа.

От милион български мъже не могла да избере, спряла се на беден, див и пропаднал английски алкохолик. Сигурно е по-престижно или нещо от сорта. Жалко за жената, ама то всеки си пати от акъла.

Аз го разбрах индиец уби циганка.

Всичко е под контрол от Рашков.Гарантирано.

Ей туй да го прочетат кифлите дето викат: "Българските мъже не знаят как да се държат с една жена, чужденицте са джентълмени". На ви сега едни джентълмени....

Независимо от националността всички трагедии са еднакви Мъжете сме по-агресивния пол Никакви "Истанбулски конвенции" няма да помогнат тук и няма да променят това

Е, да, ама АНГЛИЧАНИН! Колко българки са омъжени за англичани, а? Все по-друго си е англичанин да ти свети маслото.

Цигански англичанин!

Сега ще стане "Човек на годината".

Явно са му дали да пробва българска ракия. Като е гаврътнал 300гр и я убил.

Звучиш толкова трагично, че ми иде да ти шибна един зад врата, та белким ти понаместя акъла! Домашните насилници са лекета. Чули ли сте домашен насилник да напада по-силни от себе си? Няма и да чуете. Те могат да бият само жени и деца. Едно време се лекуваха тези им подтици, но в днешната демокрация няма лек. Едно време като разберяха полицаите (тогава милиционерите), че някой бие жена си и го прибираха за превъзпитание. След няколко денонощия превъзпитание минаваше през болницата за долекуване на превъзпитателните мерки и после много се замисляше дали да посегне пак на жена си. Но тогава и полицаите бяха друго нещо, не като сега замесени с мафията, непосягащи на престъпници.

а преди бг младеж уби англичанка..айде що се ровите в живота на хора трагидии и частни случаи

Ти "едно време" милиционер ли си бил или насилник та така добре познаваш материята ?

“Извършителят на жестокото убийство…” За Дир-аджиите всеки път убийството е “жестоко”…. Без значение как, какво, важното е да е “жестоко” Жестоки сте…!

Брегзит

“Българска Приятелка” Нямам думи, кой ги пише и редактира тези статии...

Статия за чудо и приказ

Сега ще му дадат смешно ниска присъда, от която ще .лежи една трета

КОМЕНТИРАЩИ ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ

заради брекзит лилипутинчетата не могат да напишат че това са европейските ценности изтърваха заработката на половин кило рубли

По хиляди лайка заслужават: Bul, Нм (реплика на 1212), Дядото, От БХК,

Едно време имено милиционерите и военните бяха най-големите домашни насилници и не само , и никой не ги закачаше милоМи тролче ! Живели сме и по онова време, видели сме та няма смисъл да ни разправяш приказки от шипковия храст !

Той я е убил при самозащита,ще кажат адвокатите и съдът ще го освободи!

Какъвто народа такъв и съда !

Забравил си да споменеш ако насилника случайно се окажеше член на партията ъогава какво се случваше

Евро ценности!

Да те убие чуждестранен принц. Някак си елегентно, романтично, по джентълменски!

Човекът е давал мило и драго за евроценностите и затова емигрирал в ЕС-овска България-)

Три години бизнесдама издържала отявлен пияница, чието хоби било да я бие между две бири... ама това срива твърдението че жертавата нямало къде да избяга от насилиника си.

Поредната трагедия заради неприемането на Истанбулската конвенция!

През 1977-а заместник командира по политическата част на Кюстендилският полк за един шамар ударен на дете, което преди това е ударило сина му, влезе в затвора за 8 години. Вярно е че военните прокурори два пъти ходиха да пият кафе с родителите на пострадалото момче и междувременно да агитират майката да отегли жалбата си...ама на, майора, само да не си помислите че е форумния майор, не можа да отърве кожата.

Къв англичанин, бе?! Ми той истински български мъж

Тони тони, либерастино/ке. Разкажи ми моля, как защитаващата и налагащата педалските интереси конвенция щеше да спаси тази жена? Тази държава нашата няма ли си закони? Те не забраняват ли убийствата? Е уби ли я изрода? Той изрода не е ли от страна подписала конвенцията? И кво? Това спря ли го? Цък айде конвенцийката дето не ти огрява слънцето и бъди здрав/здрава. И името ти такова, не може те определи човек какво си....