17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къв англичанин, бе?! Ми той истински български мъж

Поредната трагедия заради неприемането на Истанбулската конвенция!

Тони тони, либерастино/ке. Разкажи ми моля, как защитаващата и налагащата педалските интереси конвенция щеше да спаси тази жена? Тази държава нашата няма ли си закони? Те не забраняват ли убийствата? Е уби ли я изрода? Той изрода не е ли от страна подписала конвенцията? И кво? Това спря ли го? Цък айде конвенцийката дето не ти огрява слънцето и бъди здрав/здрава. И името ти такова, не може те определи човек какво си....

Три години бизнесдама издържала отявлен пияница, чието хоби било да я бие между две бири... ама това срива твърдението че жертавата нямало къде да избяга от насилиника си.

Да те убие чуждестранен принц. Някак си елегентно, романтично, по джентълменски!

Евро ценности!

Той я е убил при самозащита,ще кажат адвокатите и съдът ще го освободи!

Какъвто народа такъв и съда !

По хиляди лайка заслужават: Bul, Нм (реплика на 1212), Дядото, От БХК,

заради брекзит лилипутинчетата не могат да напишат че това са европейските ценности изтърваха заработката на половин кило рубли

Човекът е давал мило и драго за евроценностите и затова емигрирал в ЕС-овска България-)

Сега ще му дадат смешно ниска присъда, от която ще .лежи една трета

Статия за чудо и приказ

КОМЕНТИРАЩИ ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ

“Българска Приятелка” Нямам думи, кой ги пише и редактира тези статии...

Брегзит

“Извършителят на жестокото убийство…” За Дир-аджиите всеки път убийството е “жестоко”…. Без значение как, какво, важното е да е “жестоко” Жестоки сте…!

а преди бг младеж уби англичанка..айде що се ровите в живота на хора трагидии и частни случаи

Явно са му дали да пробва българска ракия. Като е гаврътнал 300гр и я убил.

Сега ще стане "Човек на годината".

Цигански англичанин!

Е, да, ама АНГЛИЧАНИН! Колко българки са омъжени за англичани, а? Все по-друго си е англичанин да ти свети маслото.

Независимо от националността всички трагедии са еднакви Мъжете сме по-агресивния пол Никакви "Истанбулски конвенции" няма да помогнат тук и няма да променят това

Звучиш толкова трагично, че ми иде да ти шибна един зад врата, та белким ти понаместя акъла! Домашните насилници са лекета. Чули ли сте домашен насилник да напада по-силни от себе си? Няма и да чуете. Те могат да бият само жени и деца. Едно време се лекуваха тези им подтици, но в днешната демокрация няма лек. Едно време като разберяха полицаите (тогава милиционерите), че някой бие жена си и го прибираха за превъзпитание. След няколко денонощия превъзпитание минаваше през болницата за долекуване на превъзпитателните мерки и после много се замисляше дали да посегне пак на жена си. Но тогава и полицаите бяха друго нещо, не като сега замесени с мафията, непосягащи на престъпници.

Ти "едно време" милиционер ли си бил или насилник та така добре познаваш материята ?

Едно време имено милиционерите и военните бяха най-големите домашни насилници и не само , и никой не ги закачаше милоМи тролче ! Живели сме и по онова време, видели сме та няма смисъл да ни разправяш приказки от шипковия храст !

Забравил си да споменеш ако насилника случайно се окажеше член на партията ъогава какво се случваше

През 1977-а заместник командира по политическата част на Кюстендилският полк за един шамар ударен на дете, което преди това е ударило сина му, влезе в затвора за 8 години. Вярно е че военните прокурори два пъти ходиха да пият кафе с родителите на пострадалото момче и междувременно да агитират майката да отегли жалбата си...ама на, майора, само да не си помислите че е форумния майор, не можа да отърве кожата.

Ей туй да го прочетат кифлите дето викат: "Българските мъже не знаят как да се държат с една жена, чужденицте са джентълмени". На ви сега едни джентълмени....

Всичко е под контрол от Рашков.Гарантирано.

Аз го разбрах индиец уби циганка.

От милион български мъже не могла да избере, спряла се на беден, див и пропаднал английски алкохолик. Сигурно е по-престижно или нещо от сорта. Жалко за жената, ама то всеки си пати от акъла.

Добър ден. европа.